Categorie Behulpzaam

Mobalpa, een keuken om te leven
Behulpzaam

Mobalpa, een keuken om te leven

De keuken is vandaag een woonkamer. Tegenwoordig is het een kamer geworden die synoniem staat voor gezelligheid, die uw persoonlijkheid weerspiegelt en zich opent voor de rest van het huis. We bereiden er maaltijden, maar niet alleen. Vier op de vijf Fransen beschouwen het als een plaats van gezelligheid. Maar het is niet altijd gemakkelijk om deze nieuwe manier van leven samen te laten vallen met de ruimtebeperkingen van uw accommodatie en die van uw bankrekening.

Lees Verder

Behulpzaam

De mooiste eettafels voor alle gezinnen!

Het vinden van de perfecte eettafel is niet altijd eenvoudig! Hoewel een ronde tafel gezelligheid bevordert, is deze niet noodzakelijkerwijs ideaal voor grote gezinnen. Laatstgenoemde geeft de voorkeur aan grote rechthoekige tafels met uitbreidingen. Wat koppels betreft, lijkt de vierkante tafel het meest geschikt om ruimte te besparen terwijl u geniet van een gezellige eethoek.
Lees Verder
Behulpzaam

Mijn huis werd gedecodeerd door een psychoanalyticus

Ze zeggen plaatsen dat ze een ziel hebben. Decryptie van Alberto Eiguer, psychiater, president van de International Association of Couple and Family Psychoanalysis, auteur van talloze boeken, waaronder "The onbewuste van het huis" (ed. Dunod). Alberto Eiguer: De plaats waar we wonen is veel meer dan een dak bedoeld om te isoleren tegen regen of kou.
Lees Verder
Behulpzaam

Onderhoud tegels en plastic bekledingen

Antoine Leone is de manager van HPS Nettoyage, een schoonmaakbedrijf voor industrie, diensten en particulieren in Liverdun (54). We vroegen hem om advies over het onderhoud van de vloertegels en plastic bekledingen. Interview door Pierre Tessier Welke speciale zorg vereist een tegelvloer?
Lees Verder
Behulpzaam

Voor welke prijs moet je je badkamer opnieuw doen?

Met een gemiddelde oppervlakte van 5,5 m2 is de badkamer een van de meest krappe en intieme kamers in het huis! Maar tussen drukke ochtenden, vervallen sanitaire voorzieningen, ouderwetse tegelvloeren met ouderwetse patronen of gezwarte gewrichten, is het niet altijd gemakkelijk om een ​​moment van ontspanning in uw badkamer door te brengen!
Lees Verder
Behulpzaam

Interieur van het huis

Gedurende 12 jaar heeft Gérard Bruneau, gepassioneerd door schoonheid, het interieur van Parijse huizen gesublimeerd. Voormalig meubelmaker, creëerde hij zijn bedrijf "Interior's Home" om te voldoen aan de behoefte aan uniekheid en bruikbaarheid van de huizen van Ile de France. We hebben gebruik gemaakt van het bezoek van zijn nieuwste renovatieproject om zijn inspiratie te begrijpen en zijn geheimen over interieurarchitecten te prikken.
Lees Verder
Behulpzaam

Hybride apparaten vallen aan!

Wat als de beste manier om ruimte te besparen in een keuken te kiezen voor multifunctionele apparaten? Panorama van de nieuwste designervondsten. De multifunctionele hybride keuken Bij C + B Lefebvre is er een vaatwasser, een oven, een koelkast, een gootsteen en compacte opslag in een ruimte zo groot als een kast (alleen 2 m2).
Lees Verder
Behulpzaam

Hoe kleur toevoegen aan de woonkamer?

Een blauwe bank © Shutterstock Blue: een van de favoriete kleuren van de Fransen! En niet voor niets zijn de kleur van de lucht en de zee, blauw en al zijn nuances synoniem met kalmte en sereniteit. In decoratie wordt het gebruikt om een ​​interieur te kalmeren en te verzachten. Het is onvermijdelijk dat het de woonkamer prachtig aankleedt en je uitnodigt om te ontsnappen wanneer je je op het middelpunt van deze kamer bevindt: de bank.
Lees Verder
Behulpzaam

Focus op planten met een patroon

Moe van de eentonigheid van je groene planten? Patroonvariëteiten zijn populair op Instagram en Pinterest en zijn de nieuwe chic die dit jaar helemaal in trek is. Zeer decoratief, hun bladeren zijn versierd met verrassende patronen met vormen zo geweldig dat je zou denken dat ze met de hand zijn geschilderd! Groen, paars, zilver en zelfs roze, we durven het onverwachte.
Lees Verder
Behulpzaam

Laten we kubussen spelen!

Welke volwassene heeft er nooit van gedroomd om de beroemde kubussen van onze jeugd te spelen? Voor degenen die nostalgisch zijn en voor de volgers van de optimalisatie van opslagruimten of de fanatici van meubels in rechte lijnen, wordt het plein op zijn gemak gedaald en maakt het een zeer opmerkelijke comeback. Logischerwijs, in het cohort van vierkante of kubieke objecten, nemen de planken altijd een prominente plaats in.
Lees Verder
Behulpzaam

Kleurentrend: adopteer kaki groen!

Bekend als de kleur van camouflage, heeft de kaki zich bevrijd van zijn gemilitariseerde imago. In de mode is het een casual kleur aangepast aan de casual stijl. Maar hoe zit het met het decor? Ontdek hoe de kaki zijn temperament in ons interieur toont en volg ons advies om het aan te passen aan uw decorstijl!
Lees Verder
Behulpzaam

Statieflampen: hoe integreer je ze in je decoratie?

Onmisbare lichtbron, de lamp is een zeer wenselijk ontwerpobject geworden. We houden van de elegantie van het statiefmodel dat beschikbaar is in alle stijlen, op voorwaarde dat je de juiste keuzes maakt in kleur, materiaal en vorm. De driepootlamp is herkenbaar dankzij zijn 3 voetjes die de basis vormen.
Lees Verder
Behulpzaam

Hoe zet je je keukenachterwand neer?

Wilt u uw keukenachterwand zelf installeren, maar weet u niet hoe u dit moet doen? Wees gerust, het is niet nodig om een ​​ervaren klusjesman te zijn om deze taak te voltooien. Volg ons gedegen advies en bewonder het eindresultaat! De 5 stappen: - Teken het plan van de credenza op de muur - Snijd de credenza op de gewenste hoogte - Bereid het oppervlak van de keukenmuur voor - Plaats de credenza zonder lijm - Lijm de credenza op de keukenmuur 1.
Lees Verder
Behulpzaam

Hoe maak je een effectieve Home Detox?

Nee, detoxen zijn niet exclusief gereserveerd voor onze organisatie. Onze interieurs hebben ook het recht om te worden gezuiverd. Dit wordt een Home Detox genoemd. We zijn het ermee eens, het is niet altijd gemakkelijk om te beginnen, maar de inspanningen zijn het waard. Sorteren, opslag, optimalisatie van de ruimte, gebruik van natuurlijke materialen ... De Home Detox nodigt u uit om terug te gaan naar de basis en blaast nieuwe energie in ons interieur.
Lees Verder
Behulpzaam

Hoe maak je je afval schoon?

Wat is er meer onaangenaam dan een vuile prullenbak met slechte geuren? Als u met dit probleem wordt geconfronteerd, is een grondige reiniging van uw afval essentieel! Volg ons waardevolle advies voor een resultaat dat aan uw verwachtingen voldoet ... Samenvatting: - Wanneer moet u uw afval opruimen?
Lees Verder
Behulpzaam

Andrée Putman, koningin van de interieurarchitectuur

New-York, september 2008: "Ik ben trots om al mijn ontdekkingen in New York te exposeren." Op 82-jarige leeftijd, met een nog intacte inventiviteit, was de grote designdame Andrée Putman in de Big Apple als onderdeel van een tentoonstelling gewijd aan al haar werk. Tegelijkertijd vierde het Morgans-hotel, een van de juwelen van de Franse ontwerper die het interieur in 1984 had ingericht, de renovatie.
Lees Verder
Behulpzaam

Hoe een smalle ingang te bouwen?

Om een ​​ingang in een smalle gang te regelen, is er geen tekort aan decorideeën, evenals goede tips. U moet geschikt meubilair kiezen, kiezen voor geïntegreerde opslag, wedden op een verfijnd decor, een beetje kleur meebrengen, maar vooral de afmetingen van uw inzending aannemen.
Lees Verder
Behulpzaam

Selectie van salontafels voor minder dan 100 euro

Rond, rechthoekig, in hout of glas, de salontafel toont zichzelf vanuit elke hoek en tegen een gereduceerde prijs om de woonkamer met zijn charme te verbeteren. Handig als esthetiek, we ontdekken het in alle stijlen door een selectie van ontwerpen die zijn afgestemd op de tijd! © N / A Zwart en hout Scandinavische stijl bijzettafel, € 45 *, Menzzo Ultra efficiënt minimalisme voor deze design bijzettafel die de codes van de Scandinavische stijl gebruikt.
Lees Verder
Behulpzaam

Garden feng shui: ontspanning en natuur

Move Metalen potten en aarden potten hebben een speciale plek op het terras en in de tuin. Schakel iedereen uit die je op zolder opslaat en vind ze een tweede leven. Hout, water, aarde en vuur, al aanwezig in de tuin, vinden hun complement in het metaal, dat u zult hebben door kleine details.
Lees Verder