Categorie Behulpzaam

De puzzel maakt decor leuk
Behulpzaam

De puzzel maakt decor leuk

Spel van geduld voor sommigen of puzzel voor anderen, de puzzel is te vinden in de decoratie van jong en oud. De puzzel is gemaakt in de 18e eeuw in Engeland en bestaat uit verschillende gesneden stukken, die natuurlijk op een coherente manier zijn samengesteld, natuurlijk, een tafel of een afbeelding reconstrueren.

Lees Verder

Behulpzaam

Eigentijdse stijl: moderne lijnen en sobere materialen

Voor een eigentijdse inrichting is design duidelijk. Moderne lijnen, sobere materialen, uw huis is elegant en verfijnd, de ruimte gemakkelijk om mee te leven. In een eigentijds interieur is de keuze van meubels essentieel. Hij is degene die de toon zal zetten en het decor zal begrijpen. Het centrale punt van de woonkamer is de bank, kies deze op basis van uw kamer.
Lees Verder
Behulpzaam

Hoe een ontspanningshoek in uw tuin op te zetten?

De zomer is net begonnen, het is officieel! En zelfs als de vakantie er nog niet is, zweeft u in de zachte lucht als een uitnodiging om te ontspannen ... De avonden die langer worden, de zoete geur van bloemen en het lied van vogels maken dat u wilt ga door in de tuin. Als de grote barbecuebal al is begonnen, hebben we de ideale gelegenheid voor een klein moment van ontspanning alleen voor jezelf nog niet gevonden.
Lees Verder
Behulpzaam

Themakamer slaapkamers: voor of tegen?

Is het een goed idee om een ​​Hello Kitty- of Batman-kamer te kopen? Het verlichte advies van Dr. Stéphane Clerget, kinderpsychiater. "Jij die dol bent op Batman, wil je geen Batman-bed en een bureau?" En het kind moet instemmen ... De vraag naar themakamers, merkproducten, komt eigenlijk van de ouders!
Lees Verder
Behulpzaam

De waterverzamelaar is niet nep

Het opvangen van regenwater is zowel heel eenvoudig voor u als esthetisch voor uw tuin! Ver van het beeld van de oude container, zijn er zeer decoratieve modellen op de markt. Geïnstalleerd onder een gootinlaat, besparen ze u kraanwater om uw tuin water te geven.
Lees Verder
Behulpzaam

Onze decorideeën om planken in de badkamer te plaatsen

Douche, kinderbaden, styling, make-up, scheren, verzorging van alle soorten ... Elke dag brengen we een aanzienlijke hoeveelheid tijd door in onze badkamers. Dus als de kamer klein is en er niet goed over is nagedacht, kunnen onze momenten van ontspanning snel stressvol worden. Gelukkig zijn er oplossingen om ruimte te besparen en opslagruimtes te vinden, zowel praktisch als design.
Lees Verder
Behulpzaam

Een theelichthouder

Materiaal Stijve staven met een diameter van 6 mm: - 1 groen, 1 blauw en 1 geel of 1 geel, 1 oranje en 1 roze 1 ijzerzaag Zwarte pareldraad 1 schaar 1 glazen pot 20 'uitsparing Gesneden staven Met de ijzerzaag, snijd de staven in 12 cm lange staven. 40'-assemblage Knip twee stukken draad overeenkomend met driemaal de omtrek van uw glazen pot.
Lees Verder
Behulpzaam

10 decoratieve ideeën voor uw kat

Een nest dat geen taak in uw interieur maakt? Een kattenboom die stijl geeft aan uw woonkamer? Een kat hebben zonder je decor op te offeren is mogelijk! En we bewijzen het u met deze 10 decoratieve ideeën voor katten! Van de Boheemse tipi tot de designkubus, langs een zelfgemaakte schraper en een kartonnen Maya-tempel ... Je zult onvermijdelijk vallen voor deze creaties gewijd aan onze furballs.
Lees Verder
Behulpzaam

Art Generation: 50 werken van kunstenaars van 10 tot 2500 euro

Ik ontdekte de Art Generation-galerij toevallig tijdens het wandelen in de wijk Marais in Parijs. In de ingang waren honderd schilderijen van alle formaten opgeslagen. Aan de muur, graffiti-doeken. Met mijn ogen gericht op een door manga geïnspireerd fresco, kwam ik deze grappige schuur vol met tekeningen, foto's en schilderijen die naar acryl ruiken binnen.
Lees Verder
Behulpzaam

Van 0 tot 18 maanden, het decor dat helpt groeien

Vertrouw erop dat de baby hem ondersteunt in wat het beste voor hem is: dit is het principe van een educatieve benadering die steeds meer wordt nagebootst. Geïnspireerd door het werk van de Hongaarse kinderarts Emmi Pikler, moedigt deze visie van de baby de ouder aan om te observeren en te reageren, in plaats van te stimuleren en op te leggen.
Lees Verder
Behulpzaam

10 dingen om te doen om vreedzaam in te trekken

1. Organiseer de dozen © Pixabay Het lijkt logisch, maar de voorbereiding van de dozen zal een essentiële rol spelen bij het verhuizen van uw toekomstige huis. Nadat u uw bezittingen hebt gesorteerd, kunt u uw vakken ordenen op basis van het nut van de objecten waaruit ze zijn samengesteld. U kunt bijvoorbeeld uw dozen verdelen per type object: een doos voor gerechten, een doos voor boeken, een doos voor schoenen ... Maar vergeet vooral niet de ruimte op te nemen waarin de karton moet worden verwijderd.
Lees Verder
Behulpzaam

8 doe-het-zelfzaken voor kinderen voor Vaderdag

Vaderdag nadert snel en je hebt de tijd niet voorbij zien gaan. Snel, snel, moet je op zoek gaan naar het ideale cadeau! Enige probleem: het vooruitzicht om een ​​dag met kinderen door te brengen in drukke winkels is niet echt jouw ding. Geen paniek! Zeggen we niet dat er geen mooier geschenk is dan het geschenk met het hart?
Lees Verder
Behulpzaam

Vaderdag: 6 goede ideeën op de afdeling verbonden objecten

Verbonden objecten nemen toe! Vorig jaar zagen we de omzet in Frankrijk aanslaan. Tegenwoordig is bijna een op de zes huishoudens uitgerust met deze nieuwste generatie edelstenen. Zeer populair, de verbonden thuissector is de winnaar op het podium, op de voet gevolgd door wat "wearables" worden genoemd, draagbare objecten: smartphones, verbonden horloges ... Zoveel hightech apparatuur die het dagelijkse leven - vooral dat van een actieve vader van de 21ste eeuw.
Lees Verder
Behulpzaam

"Kleur in decoratie", een album op alle tonen

Harmonisatie van de tonen en kleuren van interieurdecoratie is verre van eenvoudig. Het boek "De kleur in decoratie" wordt gepresenteerd als een hulpmiddel dat meerdere ideeën geeft over de verschillende manieren om de kleuren daartussen te laten spelen. Ontworpen door een decorateur, omvat het een zeer breed scala aan interieurstijlen met de bijbehorende kleurenkaarten en biedt bijna 750 verschillende tinten en kleuren.
Lees Verder
Behulpzaam

Landelijke, rustieke en familiale keuken!

Een mooi centraal eiland, praktisch en rustiek © Shutterstock Om te koken, te genieten van goede maaltijden en plezier te hebben met familie, wat is er gezelliger dan een centraal eiland in een keuken? Als een ritueel wordt het centrale eiland een familiebijeenkomst waar iedereen samenkomt om hun handen vuil te maken.
Lees Verder
Behulpzaam

Hoe wandtegels in uw badkamer te plaatsen?

Om uw badkamer te vernieuwen, hebt u besloten uw wandbekleding te vervangen door tegels of uw oude tegels te bedekken met een nieuwe. Goed idee: robuust en resistent, het is een van de meest geschikte materialen voor het aankleden van de muren van natte ruimtes. Maar voor de pose ... Je bent bang om je haar eruit te trekken.
Lees Verder
Behulpzaam

De natuur wortelt in meubels

Wat als interieurmeubilair zelf een tuin wordt? Dit voorstel vat de geest van "Cultured Furniture", de nieuwe Compagnie-collectie, samen. Uit deze weerspiegeling, die verschillende jaren door de Franse uitgever werd uitgevoerd, over het verband tussen onze alledaagse voorwerpen en de natuur, ontstonden poëtische producten met suggestieve namen.
Lees Verder
Behulpzaam

Korte geschiedenis van de telefoon

De Schot Alexander Graham Bell, twee jaar eerder in Canada opgericht, maakte zich bewust van de doofheidsproblemen van zijn moeder en zijn vrouw en richtte in 1872 een school voor slechthorenden op. Hij ondernam ook werk aan de overdracht van geluiden. Maar Bell staat niet alleen in het uitvoeren van dit onderzoek.
Lees Verder