Categorie Behulpzaam

Schik verschillende ruimtes in een grote tuin
Behulpzaam

Schik verschillende ruimtes in een grote tuin

Je hebt een grote tuin: gelukkige mensen! Vooral omdat het seizoen voor barbecues en loungen op ligstoelen is geopend. Maar geniet je van 100% van je groene paradijs? Déco.fr geeft u tips voor het opzetten van verschillende ruimtes in uw tuin: barbecue met vrienden, ontspanningsruimtes, een kleine moestuin en zelfs een speelruimte!

Lees Verder

Behulpzaam

Verander de lucht met depolluting planten

Wie heeft nog nooit gehoord dat de overvloed aan groene planten ten koste van alles moet worden vermeden in een huis en vooral in de slaapkamer? Er is niets meer aan de hand! Wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd in de afgelopen jaren, heeft de neiging om aan te tonen dat sommige van deze planten een verbazingwekkend vermogen hebben: ze zijn in staat om schadelijke deeltjes te repareren die de lucht in huizen vervuilen, waardoor ze de rol van zuiveringsinstallatie spelen.
Lees Verder
Behulpzaam

Installeer zwevend parket

Gelijmd of zwevend? De gelijmde installatie wordt voornamelijk gebruikt voor mozaïektegels - evenals voor 15 mm dikke planken. Het vereist een platte, rigide en gezonde ondersteuning. De lijm kan op de vloer worden aangebracht of als rug voor tegels. Drijvende installatie is sneller - alleen de groeven en lippen worden gelijmd - en maakt de installatie van een isolatielaag mogelijk.
Lees Verder
Behulpzaam

Bijgerechten op batterijen

De handgrepen van kachels die kasten gesloten houden, de stapels borden in onwaarschijnlijke balans, of de verspreide plastic dozen, herinnert dat je aan je keuken? Geen paniek, de professionals hebben aan opslagsystemen gedacht om ruimte te besparen. Pannen met afneembare handgrepen De uitvinder van Tefal anti-aanbakpannen was de eerste die ons leven gemakkelijker maakte, door zijn Ingenio-assortiment te lanceren: kachels en pannen stapelbaar dankzij hun afneembare handgrepen.
Lees Verder
Behulpzaam

7 tips voor een productieve kantoorruimte

Terug naar school loopt ten einde met zijn parade van promotie-operaties op notebooks, ordners en andere schoolbenodigdheden. De tijd is gekomen om je badpak te ruilen voor een leergierige sfeer en een prachtige werkruimte! Of u nu thuis traint of een student bent, het kantoor is onmiskenbaar een hoge plaats van creatie.
Lees Verder
Behulpzaam

Heldere voorwerpen in je ogen

Lang beperkt tot lampen, kroonluchters of hanglampen, komt er steeds meer licht uit de gebaande paden en investeert al het meubilair en decoratieve objecten en transformeert ze tegelijkertijd in hybride creaties. Dankzij een paar LED-lampen veranderen de hulplampjes in lichtpanelen, lichten de lage tafels op van binnenuit, beginnen de schermen te schijnen en worden de kolommen iriserend om de saaiste interieurs te transformeren in een echte caleidoscoop .
Lees Verder
Behulpzaam

Maak een oceaanlamp met gepleisterde strips

Materiaal 1 decoratieve fles met vierkante basis 1 volledig uitgerust elektrisch snoer met bevestiging op fles Definitieve plakband 1 schaar 2 rollen standaard gepleisterde strips 1 kom Acrylverf Tuareg blauw en wit 1 borstel 1 oranje lampenkap 30 cm in diameter op 17 cm hoog Realisatie 40 'Voorbereiding en installatie van gipsstrips Duw de eindfitting van de dop in de hals van de fles.
Lees Verder
Behulpzaam

10 converteerbare banken op de testbank

Niet alle converteerbare banken zijn op dezelfde manier gemaakt. Sommige worden verkocht voor incidenteel slapen, anderen voor dagelijks gebruik. Het verschil Ten eerste, de dichtheid van de matras: minder dan 30 kg per m3, de steun is niet stevig genoeg en de rug proost. Het heeft ook de voorkeur dat de matras uit één deel bestaat.
Lees Verder
Behulpzaam

De barokke stijl opnieuw bezocht

Tussen de enigszins cocotte privékast en een meer eigentijdse barokstijl, behandelt iedereen het op zijn eigen manier in het huis. Het opnieuw verschijnen van de barokstijl is een merkwaardig gevolg van de verbetering van lasertechnieken. Nu gemakkelijk te snijden dankzij het laatste, kunnen plexiglas, staal en andere materialen complexe vormen, rollen of arabesken vertonen die ooit moeilijk waren voor te stellen zonder de deskundige hand van een vakman.
Lees Verder
Behulpzaam

Een barokke spiegel voor een trendy inrichting

De oorsprong van de barokstijl De barokstijl komt rechtstreeks uit Italië. Het vindt zijn oorsprong tussen de XVIe en de XVIIe eeuw, in verschillende steden zoals Rome of Florence. Barok komt van de term "barroco", wat "onregelmatige steen" betekent. Oorspronkelijk was het een artistieke beweging die tot doel had de klassieke stijl opnieuw te bezoeken, maar dan in overmaat.
Lees Verder
Behulpzaam

Een lichte fles

Uitrusting 1 kniptang Zilver geplastificeerde draad 1 kleine elektrische domino 1 lichtslinger 1 zilveren verfblik 1 boor 1 fles vruchtensap (1,5 l) 1 kleine schroevendraaier voor elektriciens 1 hamer 1 nagel 1 zilveren aansluiting 1 zilveren schakelaar Realisatie 10 '- Elektrische aansluiting Knip met de draadmessen de elektrische draad van de slinger tot 5 centimeter onder de laatste bollen en sluit deze aan op de elektrische domino.
Lees Verder
Behulpzaam

Versailles nodigt zichzelf uit bij u thuis

Je hebt altijd gedroomd van Doornroosje, fantaseer over de meubels van het paleis van Versailles, hou van alles wat schijnt ... Goed nieuws! Het is niet nodig om rijk te zijn zoals Croesus om meubels te kopen of gewoon ... koninklijke objecten. Het imiteren van meubels uit de 17e en 18e eeuw in Versailles is modieuzer dan ooit.
Lees Verder
Behulpzaam

Een kleine ontsnappingshoek, thuis!

Om weg te komen van een metro-werk-dodo routine die soms een beetje grijs is, raden we je aan om thuis een kleine ontsnappingsruimte op te zetten. In uw handen, uw herinneringen aan uitjes, in uw gedachten, dit onvergetelijke gevoel van vrijheid en aan uw muur, een volledig aanpasbare wereldkaart. Laten we gaan ... Kies uw ruimte In uw woonkamer, om uw herinneringen te delen of in uw slaapkamer, om uw dromen op te helderen, vindt u een klein deel van de muur dat bevorderlijk is voor inspiratie.
Lees Verder
Behulpzaam

10 welkomstmatten vanaf € 18

Wees voorzichtig met de keuze van uw deurmat, want dit is het eerste dat we zullen zien bij thuiskomst. Gewoon of bedrukt, in plastic of kokosvezel, er zijn modellen voor alle ingangen en alle deuren. Durf origineel te zijn en stuur berichten naar je vrienden via je deurmat!
Lees Verder
Behulpzaam

Bevestiging van objecten op massieve of holle muren

Tips Als de enkel slecht wordt vastgehouden ... Met de enkel op zijn plaats en de schroef vastgedraaid, stel deze bloot aan een trekkracht. • Als de enkel beweegt wanneer u trekt of wanneer u hem helemaal vastdraait, probeer dan een grotere schroef - hierdoor zal de enkel meer uitzetten. Voor lichte belastingen kunt u gewoon een lucifer in de enkel steken voordat u gaat schroeven.
Lees Verder
Behulpzaam

De botanische trend verleidt ons interieur

Met de botanische trend verlaat de plantenwereld de tuin om binnen een plek te vinden. Volgers van dit nieuwe genre maken van de gelegenheid gebruik om een ​​decoratie te maken die het laboratorium van een echte botanicus waardig is. Herbarium frame, vintage biologie poster, verzameling van cactussen, planten onder een bel en terraria ... De studie van planten is nog nooit zo populair geweest!
Lees Verder
Behulpzaam

Hoe oude houten meubels op te knappen?

Je hebt een oud houten meubel opgegraven en je weet niet hoe je het moet opknappen? U bent bij ons aan het juiste adres! Reinigen, repareren, schilderen, maatwerk en afwerkingen ... We geven u alle belangrijke stappen om uw vintage meubels te renoveren en opnieuw te typen. Wat geeft het een tweede jeugd ... Stap 1: voorbereiden Voordat u eraan denkt om uw houten meubels te renoveren, moet u het schoonmaken!
Lees Verder
Behulpzaam

5 decoratietips voor een perfecte Airbnb!

Het is officieel, je hebt besloten om aan de slag te gaan en je accommodatie op het beroemde Airbnb-platform te plaatsen. Wat een geweldig idee! Maar hoewel uw reactiviteit en uw sympathie belangrijke criteria zijn om bezoekers aan te trekken om in uw accommodatie te blijven, is de inrichting ook een essentieel punt.
Lees Verder
Behulpzaam

De essentie om een ​​lange badkamer te bouwen

Dit is met name het geval voor een badkamer die in de lengte is opgesteld. Hoewel smaller, kan het echter intelligent worden gerangschikt om een ​​chique en praktische sfeer te bieden. Enkele sleutels voor het ontwerpen van een lange badkamer De badkamer wordt in het dagelijks leven gebruikt als een van de belangrijkste kamers in huis.
Lees Verder
Behulpzaam

10 tips om indruk te maken op uw gasten

Als je net als wij je vrienden wilt ontvangen om een ​​goede maaltijd te delen, zul je deze versierende tips leuk vinden om met spoed te kopiëren. En ja, om indruk te maken op je gasten hebben we de grote game uitgebracht! Bloemrijke ijsblokjes, beschilderde bitterkoekjes, ananas omgeleid in een vaas, servetten vouwen ... We hebben een lijst met decoratieve ideeën samengesteld om indruk te maken op uw gasten!
Lees Verder
Behulpzaam

De natuurlijke stijl, zelfs in het interieur

Het natuurlijke decor vindt zijn oorsprong op het platteland of aan zee.Het is een mix van stijlen, materialen, die de elementen en de geest van de open zee oproept. Om een ​​natuurlijk decor te creëren, begint u met het kiezen van de kleuren en harmoniseert u vervolgens de meubels en decoratieve elementen. De kleuren van de natuur Uw natuurlijke kleurenkaart begint met aarde of minerale tinten: oker, grijs, beige, klei ... Het is verrijkt met houtachtige tinten: bruin, bruin, mahonie, schors.
Lees Verder