Categorie Behulpzaam

Mijn back-to-school winkelen voor praktisch koken
Behulpzaam

Mijn back-to-school winkelen voor praktisch koken

1. Opbergmodule met 3 laden met handgrepen, AC Deco, € 23,99 2. Kruidenrek, AC Deco, € 18,99 3. Opslag voor flessen, Amazon, € 54,90 4., Gamleby Ikea-plank, 55 € 5. Opbergruimte voor magnetron en diverse producten, Amazon, € 39,95 6. Opbergbox voor speciale koelkasten, AC Deco, € 15,99 7.

Lees Verder

Behulpzaam

ALAN bord

Hallo allemaal! Je kunt het niet missen: marmer is het meest trendy materiaal van het seizoen. Ik deel met u mijn favoriet voor de Alan-snijplank: we gebruiken het natuurlijk voor het snijden, maar het kan ons vooral dienen als een display voor een aperitief of kaas!
Lees Verder
Behulpzaam

5 tips om de spelletjes van je kinderen goed schoon te maken

Ze slepen ze over de grond, draaien ze om en draaien ze om in hun kleine handjes die niet altijd schoon zijn…. en eindigen ze vaak in de mond. We vergeten het vaak, maar kinderspeelgoed verdient af en toe een goede reiniging om bacteriën, bacteriën en bacteriën te beperken! Leg plastic speelgoed in de vaatwasser Alle hard plastic speelgoed zonder elektronische componenten kan in de vaatwasser worden geplaatst.
Lees Verder
Behulpzaam

Tegels op de muur leggen

Voorlopige berekeningen Om de hoeveelheid tegels die u nodig hebt te berekenen, meet u het oppervlak van de muren en laat u ongeveer 10% marge voor breuk, sneden - en eventuele latere vervangingen. Negeer kleine obstakels zoals een aan de muur gemonteerde gootsteen of gasboiler, omdat ze veel tegels "consumeren", gezien de sneden die ze met zich meebrengen.
Lees Verder
Behulpzaam

Au Caillou Amoureux: de kleine, etnische en ongewone boetiek

Een Ali Baba-grot, etnische versie ... Zo kunnen we deze ongewone winkel in het centrum van Suresnes, in Hauts-de-Seine (92), beschrijven. De winkel is geopend in april 2007 en staat vol met zeldzame voorwerpen die door vijftig leveranciers uit de hele wereld zijn teruggebracht: mammoetscheenbenen, fossielen, vogelnesten in stilleven, Afrikaanse maskers, gerecyclede objecten uit Azië ... Twee jaar lang , Thierry Meunier leeft zijn passie, deelt zijn smaak voor objecten met een geschiedenis: een kroonluchter gemaakt van gerecyclede tomatenblikken, gevonden in Afrika, een spiegel gemaakt van bromfietsbanden, een fauteuil voor kinderen gemaakt van elektrisch draad of een kralenvaas gemaakt in Azië .
Lees Verder
Behulpzaam

NATHALIE EN FABIEN'S BADKAMER

DUBBING / PARTITIONING. Placo®, een oplossing voor elke kamer in huis! Geluidsisolatie, thermische isolatie, water- of brandweerstand, luchtzuivering binnenshuis ... het Placo®-assortiment biedt een oplossing voor elke kamer in huis. Aanbevolen voor slaapkamers en woonkamers, de Placo® Phonic-plaat, blauw van kleur, deelt ruis door twee van de ene kamer naar de andere.
Lees Verder
Behulpzaam

De decoratie met gekleurde inkt

Inkten In de afgelopen jaren is het assortiment inkten verrijkt met veel nieuwe functies en veel decorateurs gebruiken ze tegenwoordig, niet alleen voor het afdrukken van stempels of voor het maken van patronen en kalligrafie met een borstel, maar ook voor de eigenlijke wanddecoratie.
Lees Verder
Behulpzaam

Wanneer kan uw verzekeraar uw opstalverzekering opzeggen?

Wanneer uw huisverzekeringscontract afloopt Over het algemeen en als alles goed gaat, vernieuwen verzekeraars uw huisverzekeringscontracten automatisch. Het is echter mogelijk voor beide partijen, verzekeraar en verzekerde, om het contract te beëindigen voor elke verjaardag van de ondertekening van het contract.
Lees Verder
Behulpzaam

Succesvolle decoratie "wild"

We leven er allemaal in, midden in de natuur of in de tropen, toch? Vooral als je in de stad woont en je hebt niet het geluk om een ​​tuin te hebben. Dus om te voorkomen dat je beweegt, breng je de natuur rechtstreeks in je huis. En dat is goed want de zomertrend is "wild" en wild decor.
Lees Verder
Behulpzaam

Zwart en witte wandlamp

Materiaal: Gewone laag (druivenformaat, 100 g) Gekleurde zwarte laag (druivenformaat, 100 g) Zelfklevende polyfaan 1 liniaal 1 snijder 4 cm brede zwarte canvas tape 1 25 cm diameter halve maan frame en 20 cm hoog Realisatie: 5 'Snijden In de polyfaan, snijd een rechthoek van 24 x 39,2 cm.
Lees Verder
Behulpzaam

4 essentials voor een Zen-kamer

1. De natuur als wachtwoord © Shutterstock De inrichting van een Zen-kamer is per definitie geïnspireerd door de natuur. Dus wat is er mooier dan planten uitnodigen om hem te eren? Hoewel ze niet altijd worden aanbevolen in een slaapkamer, hebben sommige soorten rustgevende, depolluting en zelfs gunstige eigenschappen voor slaap.
Lees Verder
Behulpzaam

Hoe maak je een leuke en praktische kinderkamer?

Denkt u dat de kamer van uw kind te klein is om u te voorzien van fantasie? Zelfs als hij een fan is van piraten of superhelden, is de totale look niet verplicht! Handige en originele meubels, praktische en grappige opslag, hier zijn 3 goede ideeën om hem de slaapkamer van zijn dromen te bieden.
Lees Verder
Behulpzaam

Onze tips om thuis fluweel in stijl te adopteren

Fluweel is een stof waarvan we houden vanwege de aanraking en de warmte die ze in ons interieur brengt. Het is het geschoren deel van een vacht of stof. Het bestaat al sinds het begin der tijden, eindelijk sinds het Perzische rijk als we preciezer willen zijn. Lang weg uit de mode, is fluweel weer van kracht.
Lees Verder
Behulpzaam

3 sferen voor uw tuinmeubelen

Met de terugkeer van de lente en de zon komt een verlangen om uit te gaan en te genieten van zoete momenten. En omdat stijl en decoratie niet zijn voorbehouden aan uw interieur, neem tuinmeubelen in uw imago aan! Hier zijn 3 sferen om u te inspireren ... SOBER EN MINIMALIST Omdat we niet altijd de luxe hebben om een ​​groot terras te hebben, plooien de PAOLO tuinmeubelen stijlvol tot het uiterste: compact en gezellig, deze 4 rieten fauteuils kan in een oogwenk onder de tafel worden opgeslagen om minimale ruimte in te nemen.
Lees Verder
Behulpzaam

Siesta Bar van Stéphanie Marin

Droom je ervan een dutje te doen op een unieke plek? Ontdek de Nap Bar, een ruimte gewijd aan dutjes opgezet door het Franse creatiehuis Smarin, gecreëerd in 2003 door ontwerper Stéphanie Marin. Opgevat als een kunstzinnige en avant-gardistische uitnodiging om te rusten, markeerde de ruimte de geesten door zijn meest unieke samenstelling: kussen, speciale kruidenthee, origineel slaapliedje en etherische oliën waren er om nieuwsgierigen aan te moedigen om zich uit te leven het wapen van Morpheus.
Lees Verder
Behulpzaam

Zoom in ... Pampagras, een nieuwe essentiële decoratie!

Terwijl eucalyptus tot nu toe DE plantaardige trend was, neemt een majestueus gras zijn plaats in ... Het is het gras van de Pampa's! Ook wel gevederd riet genoemd, dit exotische en weelderige kruid is helemaal in trek in alle trendy interieurs. Het moet gezegd worden, de bloei biedt lange gevederde bloeiwijzen met delicate tinten variërend van beige tot zilverachtige crème tot lichtroze.
Lees Verder
Behulpzaam

IMini Pets voor iPod komt eraan

Tijdens de grote jaarlijkse bijeenkomst van Apple Expo 2008, viel de iMini Pets op in de stand van de Japanse fabrikant Ozaki. De iMini Pets, dit schattige knuffel van ongeveer 25 cm waggelt op het ritme van het geluid van je iPod. Ze bewegen het hoofd (behalve de panda), de mond en de armen, die niet zullen nalaten kinderen, klein of ouder, te amuseren.
Lees Verder
Behulpzaam

Doorschijnende gordijnstof in mouw en geknoopte versie

Stap voor stap Gordijn van mouw 1 Voor het berekenen van de werf van de stof die essentieel is voor het maken van uw gordijn, neemt u de afmetingen van de stang op de vloer en voegt u 16 cm toe voor het bovenste trekkoord en de onderste zoom. Aan de zijkanten, vooral als je stof erg licht is, maak je in plaats daarvan dubbel ingestopt en laat 5 cm meer toe.
Lees Verder
Behulpzaam

Computers, tv, tablets, telefoons: hoe maak je ze goed schoon?

We houden van onze digitale tools. Tot het punt dat we ze de hele dag gebruiken zonder er ooit aan te denken ze te desinfecteren, tot het punt van leven met echte nesten van bacteriën. Smartphone, computer, tablet of zelfs tv, geen bacteriën meer, digitaal gaat schoonmaken! Een computer of een toetsenbord schoonmaken De laptop is DE kiemval van de digitale wereld.
Lees Verder