Categorie Behulpzaam


Behulpzaam

Moeders tips om elke dag tijd te besparen

Bespaar tijd, wees zen ... Dit zijn de verlangens die alle moeders delen. Het is misschien wel het mooiste geschenk voor Moederdag, toch? Er bestaat geen magisch recept - we vertellen je liever meteen de kleur - maar georganiseerde moeders hebben geen gebrek aan tips om elke dag hun tijd te optimaliseren, gedreven door de wens om meerdere caps te verzamelen zonder te worden overweldigd door vermoeidheid of stress.
Lees Verder
Behulpzaam

Decors op porselein: geruite eierdopjes

Materiaal: 3 eierdopjes (ø 5cm) Alcohol op 90 ° Thermohardend vilt 1 vet potlood Wattenstaafje Fijne borstel Kleuren: Scarlet rood (06), Agathe (04), Marseille geel (02), Amazonite (29), Ming Blue ( 17), Citrien geel (01) Realisatie: 9 'Reinig de drie eierdopjes met alcohol 90 °. Teken de damborden met een vetpotlood op de drie stukken: achttien vierkanten voor de bovenkant en twaalf vierkanten aan de basis van de voet van elke eierdop.
Lees Verder
Behulpzaam

8 decoratieve inspiraties rond het paasei

Nee, paaseieren zijn niet altijd chocolade! Om je tafel of je interieur in het algemeen te versieren, zijn kippeneieren geweldige bondgenoten om Pasen te vieren. Vol of leeg, heel of gebroken, gekleurd of natuurlijk ... Ontdek onze beste decoratieve inspiraties rond het paasei!
Lees Verder
Behulpzaam

Het mozaïek

Houd er rekening mee dat er een soort ondersteuningsnet beschikbaar is in hobbywinkels, speciaal ontworpen zodat de stukken waaruit uw mozaïek bestaat niet te ver in de ondersteuning zinken. Niet erg eenvoudig te implementeren, het is vooral bedoeld voor mozaïeken die veel kleine stukjes bevatten.
Lees Verder
Behulpzaam

De glacis

Perfect voor het verkrijgen van mooie patina's, het glazuur is een gekleurde of neutrale laag waardoor de achtergrondkleur zichtbaar wordt. Het wordt aangebracht op geverfde muren. Als de steun schoon moet zijn, zonder scheuren of grote gaten, hoeft deze niet vlak te zijn, omdat de defecten van de muur een integraal onderdeel van de decoratie zijn.
Lees Verder
Behulpzaam

Bodemverzorging

Een paar kleine routinematige reparaties zijn binnen ieders bereik ... Je moet nog steeds de procedure kennen om te volgen. Hier zijn enkele tips voor het oplossen van al uw kleine bodemproblemen. Wanneer het hout is verplaatst • Piepende parketplanken: vervelend, maar gemakkelijk te herkennen. Hout houdt niet teveel van warme en droge atmosferen.
Lees Verder
Behulpzaam

Maak de brandnetel- of smeerwortelmest klaar

Brandnetel ... Wat een paradox, want achter deze naam met soms pijnlijke herinneringen verbergt een van de meest bruikbare planten in de tuin. In feite bevat de kruidige brandnetel zeldzame mineralen, vitaminen en stikstof, alle ingrediënten die de plantengroei bevorderen. In bepaalde regio's met "kort seizoen", voornamelijk bergachtig, is het interessant om de groei van de planten te versnellen, met het risico dat het koude seizoen niet begint voordat de vruchten rijpen.
Lees Verder
Behulpzaam

Mom's interview: Mini Reyve

Moederdag nadert snel ... Bij deze gelegenheid gingen we naar bloggers die ons vertelden over hun kinderen, decoratie en doe-het-zelf ... We beginnen met Eva! Eva, we vinden haar graag op haar blog: Mini Reyve. Eve is een explosie van kleuren, ideeën, goede humor, retro decor en scherpe looks met goede smaak.
Lees Verder
Behulpzaam

Voor / na: een zomerbeurs op de daken van Parijs

Met een dakterras in Parijs heeft u een adembenemend uitzicht over de stad. Privacy is er echter niet altijd! Het enige dat nodig is, zijn een paar tips aangevuld met goed gekozen planten om een ​​warme ruimte te creëren terwijl ze uit het zicht zijn. De tuinarchitect Gaston Bintener beantwoordde de oproep van een Parijse echtpaar om hun lang verlaten terras op te knappen.
Lees Verder
Behulpzaam

Chique en goedkoop: waar koop je kunstwerken voor je muren?

Niets is triester dan muren zonder decoratie! Schilderijen, mooie ingelijste posters, gordijnen en foto's sieren een interieur, bevestigen de stijl en zijn daarom essentieel voor een succesvolle decoratie. Ze hebben echter de neiging om prijzen te hebben die een beetje te hoog zijn, zelfs ontmoedigend. Zodat u geen concessies meer hoeft te doen aan uw interieurdecoratie, hebben we vier kunstzinnige boetieks voor u geselecteerd.
Lees Verder
Behulpzaam

Organiseer uw verhuizing in 6 stappen

En daar ben je! Morgen slaap je in je nieuwe woning. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, moeten we opnieuw organiseren, voorbereiden en zelfs anticiperen. Hier is alles wat u moet weten om u voor te bereiden op uw verhuizing. Praktische controles uitvoeren Aan de vooravond van de verhuizing moet u de laatste controles uitvoeren.
Lees Verder
Behulpzaam

Wanneer pallets designstoelen worden

Oude houten pallets die worden gebruikt voor het transport van goederen nieuw leven inblazen en transformeren tot design-, decoratieve en functionele stoelen is de uitdaging die de vier Koreaanse ontwerpers bij Craft Combine briljant hebben aangegaan. Met sportieve grafische patronen en mooie tinten kapseizen ze ons letterlijk.
Lees Verder
Behulpzaam

Organiseer uw verhuizing in 6 stappen

De eerste fase van een verhuizing vindt plaats ruim voor D-Day, drie maanden eerder om preciezer te zijn. Hoe meer u echter op de beweging anticipeert, hoe minder onverwacht er is. Drie maanden na de grote dag moet je een schema opstellen en daarom al nadenken over het verloop van het evenement. Uitleg. 1-Vraag uw kennisgeving Als u huurt, is het tijd om uw vertrek kennisgeving te vragen.
Lees Verder
Behulpzaam

Gegraveerde pauken

Materialen 1 klein glas 1 vel zwart papier 1 stuk stof 1 graveur voor handmatig glas Creatie 12 'Het patroon maken Nadat u het gepresenteerde typografiemodel hebt gefotokopieerd [pdf: 277622], stelt u uw voornaam samen door elke letter opnieuw uit te knippen en op te plakken een vel zwart papier.
Lees Verder
Behulpzaam

Welke grond voor welke plant?

Olifantenoren, cactussen, vetplanten, monstera of eenvoudige geraniums? Als je al tijd hebt besteed aan het kiezen van een plant, kun je hem net zo goed de juiste grond bieden om hem te laten floreren. Binnen of buiten, tuin, balkon of woonkamer, wij vertellen u alles over de juiste grond voor de juiste planten!
Lees Verder
Behulpzaam

Weet hoe je tegels moet snijden

De grootste moeilijkheid bij het leggen van tegels, zowel op de vloer als op de muur, zijn duidelijk de sneden. Veel van de consistentie hangt af van het uiteindelijke uiterlijk van de coating. Gebogen sneden Dit zijn duidelijk de moeilijkste, maar ze zijn relatief zeldzaam. U moet de tegels desondanks volgens een gebogen profiel rond de sanitaire apparaten, in de badkamer, rond een gootsteen op het werkblad van een keuken en ook, indien nodig, rond bepaalde elementen van architectuur zoals de gewelfde bogen van de baaien.
Lees Verder
Behulpzaam

5 tips om je radiatoren gemakkelijk schoon te maken

Zodra de thermometer naar beneden valt, zet je de verwarming aan en huur je de uitvinder van de radiator in ... zonder te denken aan de kolonies bacteriën die in deze nieuwe hotspots gedijen. Erger of niet veel beter, de ophoping van stof vermindert de warmte die wordt afgegeven door het apparaat, dat meer opwarmt en meer verbruikt.
Lees Verder
Behulpzaam

Maak soliflorous bollen

Uitrusting 1 kleine ijzerzaag Bajonetlampen 1 kleine schroevendraaier Oplosmiddel Nikkel zilverdraad 14/10 1 snijtang 5 'realisatie Zagen Snijd met behulp van de kleine ijzerzaag de lamp ter hoogte van de haak in het midden van de haak bajonet en verwijder het gezaagde deel door eraan te trekken. 10 'Leegmaken Breek de glazen buis die uit de bajonet steekt voorzichtig en steek de kleine schroevendraaier in de nek, kantel hem iets, om de glazen buis in het midden ervan te breken.
Lees Verder
Behulpzaam

De installatie van behang met fries

Reinheid eerst Om het behang goed te installeren, werkt u met schoon en geschikt gereedschap en vermijdt u zoveel mogelijk lijmvlekken - of veeg het onmiddellijk af met een vochtige doek. Was uw handen zo vaak als nodig om te voorkomen dat er sporen achterblijven op papier of verf die daarna altijd moeilijk te verwijderen zijn.
Lees Verder