Categorie Tips

8 industriële tafels voor de eetkamer voor minder dan 300 €
Tips

8 industriële tafels voor de eetkamer voor minder dan 300 €

1. Eettafel in tonvorm, metalen onderstel, Maison et Styles, € 229 2. DOCKS Industriële eettafel in hout en metaal, Maisons du Monde, € 129,90 3. Mat zwart metalen eettafel Hiba, La Redoute, € 219 4. Tafel in massief eiken en staal, La Redoute Interiors, € 399 (exclusief verkoop) 5. Epsylon-tafel in staal en eikenfineer, Alinéa, € 239,40 6.

Lees Verder

Tips

Organiseer een chique picknick voor de lunch in stijl

De zomer is eindelijk begonnen en het barbecueseizoen is in volle gang. Tussen uitnodigingen voor vrienden en familiereünies zijn maaltijden een voorwendsel geworden voor aangename momenten van lachen en een goed humeur. Elk op hun beurt nodigen we hun geliefden uit ter gelegenheid van gastronomische festiviteiten. Maar of u nu op een terras of in een eetkamer gaat zitten, het patroon is altijd hetzelfde: gasten verstandig rond een tafel gerangschikt.
Lees Verder
Tips

Wanneer keramiek onze tafels binnendringt

Het werd als verouderd beschouwd met zijn ouderwetse aardewerklucht. En toch! Wie zou er gewed hebben op het geweldige rendement van keramiek op onze tafels? Steengoed, aardewerk, aardewerk of porselein, de vormen zijn zowel uniek als meervoudig. Monochroom of versierd met duizend kleuren, verfijnd of versierd met glazuur, in 2018 vindt het een speciale plaats in ons interieur.
Lees Verder
Tips

8 doe-het-zelf voor een schattige babykamer

Zoals alle moeders zullen zeggen, niets is te goed om je baby gelukkig te maken. Maar iedereen is het ermee eens dat babyaccessoires en decoratieve items vaak synoniem zijn met financiële investeringen. Tenzij je durft en het deeg erin doet ... We laten je zien dat het met drie keer niets mogelijk is om een ​​babykamer op een schattige manier te decoreren!
Lees Verder
Tips

Mijn favoriete kamer: de slaapkamer

Toevluchtsoord voor geliefden en bolwerk van ouders, de kamer symboliseert emotionele en seksuele uitwisselingen. Als deze kamer duidelijk gescheiden is van de rest van het huis, weerspiegelt dit dat de scheiding tussen het gezinsleven en dat van het paar duidelijk is vastgesteld. Aan de andere kant, als deze ruimte beperkt is tot een hoek van de bank in de woonkamer, vraag jezelf dan af of het gebrek aan ruimte dit rechtvaardigt: dit weerspiegelt vaak een angst voor intieme uitwisselingen, een manier om ze te wissen ten gunste van de rol van ouder.
Lees Verder
Tips

Vaderdag: onze cadeau-ideeën voor alle vaders!

Vaderdag komt eraan en je weet nog steeds niet wat je je lieve vader moet geven? Omdat we weten hoe uitdagend de zoektocht naar het perfecte cadeau kan zijn, hebben we drie cadeau-selecties samengesteld voor alle stijlen van papa. Van de gourmet en gourmet papa tot de trendy en gepassioneerde papa van decoratie langs de tuinman papa en natuurliefhebber, er is voor elk wat wils!
Lees Verder
Tips

Bij thuis enscenering bezoekt u de keuken

De reputatie van thuisstaging is goed ingeburgerd. Een techniek die populair wordt bij tv-shows, enscenering van een huis bestaat uit het renoveren of herontwikkelen van onroerend goed om het up-to-date te houden voordat het wordt verkocht of verhuurd. Maar er zijn geen onroerendgoedtransacties nodig om te beginnen! Met een paar tips en een beetje verbeelding ademt thuis enscenering frisse lucht in je huis.
Lees Verder
Tips

Groenteplein: hoe begin je eraan?

Hoe esthetisch en praktisch ook, de groentetuin heeft opmerkelijk succes gehad. Dankzij de vele voordelen heeft het zowel beginnende tuinders als de minder ervaren overwonnen! En om een ​​goede reden, met een beetje wil en liefde, kun je gemakkelijk en snel je eigen gewassen maken! Om nog maar te zwijgen van het kleine formaat waardoor het in een tuin kan worden geïnstalleerd, zoals op een balkon of een terras ... Het is eenvoudig, wij vinden het geen fout!
Lees Verder
Tips

6 ideeën om de omgeving van mijn zwembad te versieren

De zomerzonnewende al achter ons, het mooie seizoen vestigt zich rustig op de zeshoek met zijn verwoestende zon en zijn temperaturen geschikt om te zwemmen. En zoveel te zeggen dat Frankrijk over dit onderwerp een heilige straal kent. Met bijna 2 miljoen privézwembaden bevindt het zich net achter de Verenigde Staten op de wereldranglijst ... Precies dat!
Lees Verder
Tips

Bedien alles met uw vingertoppen

De Koreaanse multinational LG presenteert HomNet, een compleet domotica-netwerk, waarmee alle apparaten in huis (huishoudelijke apparaten, verwarming, ventilatie, beveiliging, amusement, enz.) Kunnen worden aangesloten om ze via internet te bedienen vanaf een afstandsbediening, een mobiele telefoon, een computer of dezelfde stem.
Lees Verder
Tips

Word tweedehands dealer op internet

Op de golf van internet zijn veel online rommelmarkten geopend. Praktisch, hiermee kunt u thuis rond jagen. Gegarandeerd succes bij online gebruikers. Voorbeeld met de Brocanteo-site, beheerd door Nathalie Ouvré. Interview door Charlotte Cousin Wanneer heb je je online rommelmarkt gecreëerd?
Lees Verder
Tips

Wanneer ecologie ons uitnodigt ...

Met de opkomst van Scandinavische decorstijlen en een traag leven, wordt de natuur opnieuw een centraal element in ons interieur. En dat wordt verklaard door een onomkeerbare behoefte om terug te gaan naar de basis door op bepaalde waarden te wedden. De mogelijkheid om verder te gaan en te praten over ecologie. Passieve constructies voor het fenomeen upcycling door ambachtelijke decoratie ... We bieden u een klein overzicht van oplossingen om ecologie in uw interieur uit te nodigen.
Lees Verder
Tips

Maak een badkamermeubel op maat

De eenvoudigste: maak een ijdelheid top De meest originele: vernieuw een meubelstuk voor een uniek badkamerdecor De meest doe-het-zelver: maak een ingebouwd ijdelheid stuk Bonus: de kolom, ruimte besparen in een kleine badkamer 1 De eenvoudigste: een kaptafel maken Voor een op maat gemaakt badkamermeubel, is de eenvoudigste en snelste optie om een ​​aanrecht te maken, met een wastafel om erop te zetten.
Lees Verder
Tips

Spiegel stickers om te reflecteren ... het licht

Deze zomer vielen gespiegelde stickers de decoratiemarkt binnen. Deze nieuwe generatie stickers, onbreekbaar, licht en eenvoudig te installeren, sieren de kamers van het huis prachtig. Ze vangen licht en kleuren op en weerspiegelen zo de sfeer in uw slaapkamer of woonkamer. Net als conventionele spiegels, helpen ze ook om de ruimte te vergroten via hun reflecterende effect.
Lees Verder
Tips

Tropische decoratie: onze tips om het te adopteren

Tropische decoratie is onmisbaar voor een paar zomer en geeft kleur aan ons interieur. Zoals alle trends, heeft het zijn eigen codes, kleuren en essentiële items. Weelderige vegetatie, tinten groen, blauw, rood of geel, rotan meubels, exotische prints ... Deze sfeer dringt door in alle kamers van het huis, zelfs als het bijzonder geschikt is voor de woonkamer.
Lees Verder
Tips

Voel je thuis minder krap

Met of zonder de hulp van een professional is het goed om, alvorens de uitbreidingen te maken waar je van droomt, op de hoogte te zijn van de voorbereidende stappen en bepaalde instructies te volgen, zoals de architect Nils Degrémont aangeeft. Geïnterviewd door Gilles Wallon Wat zijn de stappen die u moet nemen voordat u uw huis uitbreidt?
Lees Verder
Tips

Zoek parket aan zijn voet

Parket wekt een echte rage in vergelijking met andere vloerbedekkingen. Inderdaad, zijn esthetiek creëert een natuurlijk decor op de grond, het is slijtvast, gaat lang mee en het onderhoud is eenvoudig. Parket verwijst naar elke vloerbedekking op basis van hout of hout, waarvan de slijtlaag (of bekleding) minimaal 2,5 mm dik is.
Lees Verder
Tips

De wereld van de deurklink opent zich voor fantasie

De deurklinkstempel bestaat, ik heb het gevonden! Vorige maand had ik mijn hele appartement vernieuwd. Met de geboorte van mijn zoon moesten we onze keuken transformeren in een kinderkamer en een Amerikaanse keuken in onze woonkamer installeren. Een echte omwenteling! Alle elektriciteit en sanitair zijn vernieuwd.
Lees Verder
Tips

8 essentiële accessoires voor een ontbijt op bed!

Een praktisch en decoratief rotan dienblad © Shutterstock Dit is het onmisbare decoratieve accessoire voor het maken van ontbijt op bed: het dienblad. Hoe hebzuchtiger je bent, hoe meer je ervoor kiest. Liggend op het bed of op het nachtkastje, geeft het een dosis goede humor zodra je wakker wordt. Zodra het verschijnt, kunt u er zeker van zijn dat de dag goed begint.
Lees Verder
Tips

Ontdek het welzijn van Intex opblaasbare spa's met Raviday Piscine

Naarmate de zomer en de vakantie naderen, wordt het verlangen naar welzijn en ontspanning steeds meer voelbaar. Maar in plaats van naar een gemeenschappelijke plaats te gaan, biedt Raviday Piscine u een ontspannende ervaring en biedt u alle voordelen van balneotherapie zonder uw huis te verlaten dankzij opblaasbare spa's van Intex.
Lees Verder