Categorie Tips

Ik wil aardbeien op mijn raam!
Tips

Ik wil aardbeien op mijn raam!

Ah, de vreugde van het plukken van een zonovergoten aardbei en genieten van de vruchten van de oogst! Dit eenvoudige kleine plezier ligt binnen het bereik van de meesten van ons, omdat het voldoende is om een ​​goed zichtbaar raam te hebben om aardbeien in potten te laten groeien, zonder tuin of balkon. Volg onze instructies voor een gastronomische zomer!

Lees Verder

Tips

Maak een gipsplaatpartitie

De verschillende soorten scheidingswanden en hun gebruik Bevestiging van sanitaire voorzieningen Voor badkamers maken gipsplaten scheidingswanden op een metalen frame de installatie mogelijk van op het oppervlak gemonteerde sanitaire voorzieningen, in het bijzonder gootstenen, bidets en toiletten. Het is dan raadzaam om een ​​speciale metalen steun te gebruiken die tussen twee verticale profielen past tijdens de constructie van de scheidingswand.
Lees Verder
Tips

Zoom in op de feel good decoratietrend

Zoals je kunt zien, is de slow life-beweging in beweging en lijkt het laatste woord niet te hebben gezegd! Tussen hygge-filosofie, Scandinavisch design en cocoongeest bevindt de Feel Good-trend zich op een kruispunt. Je goed voelen thuis, in harmonie met je omgeving, is een basisbehoefte geworden.
Lees Verder
Tips

Hoe goed te versieren als je ongeorganiseerd bent?

Stap 1: leer sorteren en veel plezier met opslag. Stap 2: neem een ​​decoratieve stijl aan die vrolijk samengaat met de aandoening. Stap 3: speel de opslag af en neem je vreugdevolle puinhoop op om je goed thuis te voelen! Dit is wat we je bieden via dit speciale rommelige artikel. Opslag kan niet alleen een fluitje van een cent zijn (dankzij enkele ingenieuze trucs), maar het is niet essentieel om je goed te voelen in je interieur ... En we bewijzen het aan jou!
Lees Verder
Tips

Lichtslingers vanaf € 6

De lichte slingers grotendeels uit de rol van het benadrukken van de kerstboom. Geen plafondlampen meer die de kamers overspoelen met een agressief en opzichtig licht. De lichte slingers, integendeel, trouwen met de meubels, worden bevroren onder een richel en zorgen voor een zacht en warm licht.
Lees Verder
Tips

Tadelakt, het ecologische Marokkaanse kalkpleister

Oorspronkelijk uit Marokko, en meer in het bijzonder uit Marrakech, trekt tadelakt steeds meer mensen aan, verliefd op deze decoratieve coating en het zachte en sensuele uiterlijk. Tadelakt is een kalkpleister van Marokkaanse oorsprong. Met waterafstotende eigenschappen, dat wil zeggen waterdicht, werd het traditioneel gebruikt in hamams en waterpartijen, evenals in riads en paleizen.
Lees Verder
Tips

Je gratis wallpaper en maandelijkse kalender Deco!

Hoe het te krijgen? Het is eenvoudig, ga gewoon naar dit artikel de week voor elke nieuwe maand en klik op het achtergrondformaat dat overeenkomt met dat van uw computer. Hoe zet je het op de achtergrond? Begin met het downloaden van je achtergrond door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en vervolgens op "Afbeelding opslaan als" te klikken.
Lees Verder
Tips

8 tips om ruimte in een studio af te bakenen

Het is officieel, je hebt eindelijk een studio gevonden voor de start van het nieuwe schooljaar! In termen van voorzieningen zullen we ons nu moeten organiseren in termen van ruimte. Een eetgedeelte optimaliseren, uw kantoor inrichten, een intiem slaapgedeelte inrichten ... Zoveel ruimtes om af te bakenen in dit beperkte gebied! Maar hoe geef je dit unieke stuk zoveel verschillende functies?
Lees Verder
Tips

Een scherp geprijsde barokke ladekast

Dit is de ladekast waar we nu van dromen vanwege de barokke slaapkamer of de hypermoderne woonkamer. Hier zijn er twee, maar niet voor dezelfde prijs! Hier zijn de beschrijvingen van elk van de merken. Aan jou de keuze! De ladenkast Kaveri van The Conran Shop, samengesteld uit 4 laden in barokstijl met een metalen structuur op Indian Rosewood en multiplex; De zilveren patina en glazen ladeknoppen zorgen voor een romantische toets.
Lees Verder
Tips

Een tuinophanging

Materiaal 1 herstel zaadbel 4 zilveren ringen 4 kleine S-haken 5 grote asymmetrische S-haken 3 m fijne maaskabelketting 1 snijtang 1 platte tang 1 iriserend prisma 1 gefacetteerde kraal 1 draadklos 1 naald 1 aluminium staaf 1 elektrische draad 1 fitting 1 elektrische lamp Realisatie 2 'Voorbereiding Verwijder het ventilatiesysteem aan de bovenkant van de bel.
Lees Verder
Tips

In de slaapkamer is poederroze een must

De juiste kleuren De kleur van tederheid, roze heeft zijn plaats in deze kamer gewijd aan slapen maar ook om lief te hebben! Afhankelijk van uw smaak, kies het van de zachtste tot de meest duurzame, als u durft! In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is roze geen excentrieke kleur of moeilijk te dragen.
Lees Verder
Tips

Een zoutvaatje en een kurkentrekker tekenden Alessi

Alessi's Fall Winter 2008-collectie, gepresenteerd op de laatste beurs van Maison et Objet, blijft ons verrassen met alledaagse voorwerpen getransformeerd met vrolijkheid, speelsheid en kleuren. Een snel overzicht van enkele van deze prestaties ... ZOUT EN PEPER "Forest Gump" is in de eerste plaats een geweldige service voor zout en peper verkocht voor € 35.
Lees Verder
Tips

5 essentials voor een succesvol tuinfeest

Feest, picknick, aperitief, poolfeest ... Dit zijn termen die elke zomer opkomen als u op zoek bent naar een beetje plezier om de vakantie (of weekends) te onderstrepen. Geniet van de mooie dagen, verwelkom vrienden, leef mee met de buren, eet op het terras ... We waarderen het dat de dagen langer zijn om gezellige momenten te creëren waarvan we waardevolle herinneringen zullen bewaren.
Lees Verder
Tips

Zoom in ... De juju-hoeden

Dit is de nieuwe must-have waar alle decoratieliefhebbers over praten. Juju-hoeden, oorspronkelijk traditionele Kameroense hoofdtooien, zijn in opkomst. In navolging van de mode van Scandinavisch design brengt de Boheemse etnische trend ons altijd verder naar het zuiden. Na Indiaanse inspiraties en hun dromenvangers, ga je naar Afrika en zijn feestelijke kleuren!
Lees Verder
Tips

Onze tips voor een succesvolle gastronomische brunch

Oorspronkelijk geserveerd in Amerikaanse cafés, restaurants en hotels, is brunch vastbesloten om trots te zijn in onze Franse huizen. Tijdens het weekend of de vakantie, zetten we de kleine gerechten in de grote, klaar om familie en vrienden te ontvangen. In de vorm van een buffet om te delen of een overvloedig gegarneerd bord, we houden van de ontspannen en vriendelijke geest.
Lees Verder
Tips

Maak een hoekmeubel

De multiplex spaanplaat Deze spaanplaat kost ongeveer drie keer meer dan het conventionele paneel (twee zijden geschuurd), maar het is veel decoratiefer. Het is multiplex, aan beide zijden, van een den, mahonie of eikenblad (meestal) en heeft een aspect dicht bij het multiplex-blok.
Lees Verder
Tips

Onze beste decorideeën voor een herfsthuwelijk

Trouwen in de herfst is een kans om op te vallen met een origineel thema. Maar het is vooral het ideale moment voor alle liefhebbers van een poëtische sfeer! Door inspiratie te vinden in de natuur en de zachte kleuren van dit seizoen te gebruiken, blijft de decoratie van uw bruiloft niet onopgemerkt!
Lees Verder
Tips

Kies een plantenvezelvloer

Zeegras Met zijn grovere weven is het de meest rustieke maar ook de meest resistente van plantaardige vezels. Hij groeit met zijn voeten in het water en wordt door de Engelsen zeegras genoemd. Waterplant van de grasfamilie, zeegras is daarom ongevoelig voor vocht, kleurt niet, maar is bijzonder geschikt voor keuken, badkamer en, gezien zijn robuustheid, vanaf de veranda.
Lees Verder
Tips

Welke spiegel om voor de badkamer te kiezen?

Een Scandinavische badkamerspiegel © Shutterstock Strakke lijnen, natuurlijke materialen en functionele objecten zijn het credo van Scandinavische decoratie. Om een ​​Scandinavische geest in uw badkamer te creëren, is een houten spiegel perfect! Eén ding is zeker, deze spiegel brengt elegantie en eenvoud in alle Scandinavische badkamers!
Lees Verder
Tips

De Zen-stijl, tussen puurheid en elegantie

Zen, een heel programma! Tussen Aziatische inspiratie en het zuiveren van de ruimte, hoe deze stijl te definiëren, het meubilair en de kleurrijke harmonieën die ermee verband houden. Meubels met pure lijnen Wat meubels betreft, valt de Japanse stijl op als vanzelfsprekend. Modernistische tafel en stoel, bedachtige futons op de begane grond, decoraties op bamboe matten of eenvoudige en sobere tapijten.
Lees Verder