Categorie Tips

De All Seasons-hotels presenteren de reisruimte
Tips

De All Seasons-hotels presenteren de reisruimte

Op 17 mei 2010 lanceert de nieuwe internationale keten van budgethotels, All Seasons, de "All Seasons Tour". Veertig dagen zal een reiskamer op zijn zachtst gezegd zes Europese landen doorkruisen om het publiek te ontmoeten. Ontdekking ... Sinds 7 april 2010, ga naar www.

Lees Verder

Tips

Herstel: onze decorideeën met een oude deur!

Oude deuren kunnen een charme hebben of veranderen in een zeer praktische installatie. Afhankelijk van het type deur, de schoonheid of het hout waaruit het is samengesteld, kunt u uw verbeelding tonen en het nieuw leven geven. Om je te helpen, zijn hier enkele decoratieve ideeën om met een oude deur te maken.
Lees Verder
Tips

Decoraties op porselein: de Mondriaan-mok

Materiaal: 1 porseleinen mok Alcohol op 90 ° Vet potlood Thermohardend vilt Borstel-fan Wattenstaafje 4 stuks schuim (1,5 cm x 1,5 cm) Snijderlijm met brede reserve van 6,3 mm Penhouder Kleuren; Etruskisch rood (12), Agathe (04), Amethist (13), Esterel (37), Hematiet (40) Realisatie: 10 'Ontvet de beker goed met alcohol.
Lees Verder
Tips

6 ideeën voor het creëren van een gipsset-interieur

Gypset? Het is DE nieuwe Boheemse trend om ons interieur te versieren. Deze nieuwe trend, een combinatie van "zigeuner" en "jetset", dankt zijn naam aan Julia Chaplin, een jonge journaliste die de wereld rond gaat en haar ontdekkingen deelt op haar blog. Hoe dan ook, de decoratie van de gipsset geeft plaats aan objecten van elders en biedt de mogelijkheid om van binnenuit te reizen.
Lees Verder
Tips

Kleed een kleine kledingkast aan

Schilderen, een idee van decor Uw kleine kledingkast is goed schoongemaakt. Hier is een originele en snelle manier om het "pep" te geven. Er zijn verven speciaal ontworpen om te worden aangebracht op metalen oppervlakken. Ze zijn gedaan met een borstel en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.
Lees Verder
Tips

Lamé kandelaars

Materiaal Schaar 1 schuurspons in fijn metaalgaas 1 recht waterglas (bovenkant: 6,5 cm; onderkant: 5 cm, maximale hoogte: 11 cm) 1 fonduekaars Realisatie 1 'Voorbereiding van de spons Snijd met schaar de twee uiteinden (kruiselings) van de metalen spons, 1 cm van de rand.
Lees Verder
Tips

Maak bonte gips servetringen

Materiaal Materiaal voor 5 tot 6 ronden 1 rol absorberend papier karton 1 snijder 1 rol standaard gipsbanden 1 schaar 1 kom Acrylverf in heldere tinten en goud 1 fijne borstel 1 grote borstel-borstel Realisatie 10 'Vormen en decoratie van rond Snijd met een snijder stukken van 5 cm van de kartonnen rol (schets 1).
Lees Verder
Tips

5 kleuren die we in 2019 thuis willen hebben

Hoewel lichte en pasteltinten al een aantal seizoenen unaniem zijn in ons interieur, komt het jaar 2019 om de codes op te schudden. De heldere, koele kleuren die we gewend waren worden vervangen door warmere, diepere tonen. En ze hebben allemaal één ding gemeen: ze vinden hun inspiratie in de natuur.
Lees Verder
Tips

Kleurentrend: chocolade om je interieur te verwarmen

De chocoladekleur is zowel gastronomisch als verfijnd en geeft een exquise toets aan de inrichting. Een van de vele kwaliteiten is om te harmoniseren met verschillende tonen. Het is daarom een ​​gemakkelijk te leven kleur die het interieur verwarmt en balsem in het hart brengt. Chocolade, de essentiële decoratiekleur De chocoladekleur is een van de vele bruintinten die we graag in ons huis introduceren vanwege het vermogen om de decoratie op te warmen.
Lees Verder
Tips

6 decoratieve ideeën voor een mooie en originele mailbox

Je hoeft alleen maar door een dorp of een woonwijk te dwalen om te zien dat de mailboxen allemaal hetzelfde zijn. Het is jammer, want deze elementen kunnen een bron van creativiteit zijn. Een mailbox kan zelfs uw creativiteit weerspiegelen. Hoe een mooie en originele mailbox te hebben?
Lees Verder
Tips

Atelier 31, industrieel ontwerp in Toulouse

Rue Pharaon in Toulouse staat vol met goede adressen en Atelier 31 is een van hen. In deze kleine winkel bevinden zich prachtige stukken: gerestaureerde archiefmeubels, hanglampen, staande lampen, grote stationsklokken, metalen meubels ... alles wat de verbeelding van een interieur van industriële inspiratie vormt .
Lees Verder
Tips

5 manieren om het kasjmiermotief in uw interieur te integreren

Het kasjmierpatroon of het Paisley-patroon is verkrijgbaar in alle trendy kleuren. Onmisbaar voor het geven van een bohemien tintje aan het interieur, het past in elke kamer met kleine subtiele ... en sublieme accenten. Van het behang dat de terugkeer naar de kussens, gordijnen en schalen markeert, maakt het kasjmiermotief ons verliefd.
Lees Verder
Tips

Een magnetisch bord in één uur

Materiaal 4 vierkante of rechthoekige metalen koekjesdozen Huishoudelijk product voor het reinigen van de ramen 1 schone doek 1 stempel Oude kranten 1 spray van zilververf 8 verzonken kopbouten en hun moeren (3 x 15 mm) Medium metaaldraad Creation 10 '- Voorbereiding uit de dozen Verwijder alle etiketten van de deksels van de vier koekjesdozen.
Lees Verder
Tips

Gekleurde betonnen vloer

Dankzij de natuurlijke pigmenten, de gladmakende en patina-effecten, de opname in de massa kiezels, hout ... kan uw beton elk denkbaar uiterlijk krijgen. Stap voor stap Voordat je begint Probeer het uit, probeer het uit en doe wat meer testen, omdat een betonnen vloer een beetje lijkt op koken, er is theorie en praktijk!
Lees Verder
Tips

De opeenstapeling van objecten om uw decor te personaliseren

Eén object is goed, meerdere is beter! Denk aan accumulatie om uw decor te personaliseren en een uniek effect te geven. Bepaalde accessoires of meubels zoals spiegels of planken bijvoorbeeld lenen zich op natuurlijke wijze voor vermenigvuldiging. Hier zijn vijf ideeën om thuis een zeer persoonlijke stijl te creëren.
Lees Verder
Tips

Kiezelvloer: Calade

Praktisch aspect Traditioneel worden calades gemaakt met kiezels op de rand geplaatst die weinig ruimte laten voor de mortel die ze op hun plaats houdt. Behalve op kleine oppervlakken, of als je veel tijd hebt voor dit geduld, kun je je steentjes gemakkelijk plat leggen, om een ​​eindresultaat te krijgen dat bijna net zo mooi is ... en veel sneller.
Lees Verder
Tips

Decors op porselein: Egoïstische mok en kleine vierkantjes

Materiaal: 90 ° alcohol 1 egoïstisch Olieachtig potlood Fijne penseel Thermohardend vilt bruin Wattenstaafje Kleuren; Set met vermeil (08), Set met koraal (02), Etruskisch rood (12), Olivine (27), Agathe (04), Topaz (38) Realisatie: 8 'Reinig de schotel en de kop op 90 °. Schik de kleine vierkantjes op de schotel en de kop met een vetpotlood.
Lees Verder
Tips

Onze tips voor het beschermen van planten tegen de kou

Zelfs als de zon nog steeds schijnt en de temperaturen meer dan mild zijn, wacht de winter op ons! Over een paar weken zal het bezinken en zullen we het koud hebben, net als onze planten. Deze moeten worden beschermd. Hoe? Om je te helpen zijn we naar Truffaut gegaan. Daar ontmoetten we Pierre die ons veel advies en tips gaf.
Lees Verder
Tips

De rol van schakelaars in interieurontwerp

Voor een gepersonaliseerde, verfijnde en elegante inrichting telt elk detail. Ook wordt het sterk aanbevolen om uw schakelaars te vervangen door meer esthetische en designmodellen. Tegenwoordig is het assortiment gevarieerd en biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor het accessoire dat overeenkomt met de sfeer van uw huis.
Lees Verder
Tips

Verander het hoofd ... het bed!

Om standaardmodellen te voorkomen, ga je aan de slag en maak het met je kleine handen! U geeft een origineel en persoonlijk tintje aan de inrichting van uw kamer ... zonder het voortouw te nemen. Het hoofdeinde is het eerste wat opvalt bij het betreden van een slaapkamer. Een goede reden om hem speciale aandacht te schenken.
Lees Verder
Tips

6 doe-het-zelf om je eigen bureau te maken

En hier zijn we, de klokken van het nieuwe schooljaar zijn zojuist het einde van de vakantie begonnen. Het is moeilijk om weer in bad te komen als de zomertemperaturen nog steeds aanwezig zijn! Dus, om jezelf te troosten, wat is er beter dan een nieuw, mooi en goed georganiseerd kantoor? Ideaal om opnieuw te motiveren! Of u nu alleen werkt vanuit huis of nog studeert, het kantoor is duidelijk een plek waar u kunt werken en creëren.
Lees Verder