Categorie Tips

Natuurlijke geuren voor een gezond huis
Tips

Natuurlijke geuren voor een gezond huis

Verlaat de luchtverfrissers die "pschitt" maken en de parfums van de synthese "Vanille van de eilanden" of "Lentebloemen". Om deze aerosolen te vervangen die hoofdzakelijk uit chemische stoffen bestaan, zijn er 100% milieuvriendelijke oplossingen voor een paar euro ... Je hebt zojuist je hele woonkamer opnieuw geverfd en je bent erg trots.

Lees Verder

Tips

Tutorial: een klein houten meubilair en koperen buizen

Als loodgieterswerk soms rijmt met kleine of grote problemen, kan het verrassend een geheel andere rol spelen in decoratie. De koperen buizen hebben met name een verfijnde kleur en een industrieel aspect dat volledig overeenkomt met de huidige trends. Vandaag gaan we leren hoe we een klein meubelstuk met houten en koperen buizen kunnen maken.
Lees Verder
Tips

Voelde thermoskan

Materiaal Tracing papier Schaarspelden Grijs of wit vilt 1 kleermakerskrijt Rood of blauw borduurwerk katoenen draad 1 naald 1 fles Bordeaux wijn in doorschijnend glas Realisatie 5 'Reproductie van de patronen Reproduceer met behulp van het calqueerpapier [pdf: 277612] en knip de vormen uit.
Lees Verder
Tips

4 dingen om te weten over een charmant decor

Alleen al door de naam te noemen, worden we verleid. Het moet gezegd worden, het charmante decor is zowel geruststellend als gezellig. Wat is charmante decoratie? Welke interieurstijlen kunnen we ons voorstellen? Welke kleuren en materialen hebben de voorkeur? Wij vertellen u alles over charmante decoratie met onze decryptie!
Lees Verder
Tips

Indiase vaas

Uitrusting - 1 fles wijn of doorschijnend sinaasappelsap - 1 flessensnijder - Nautisch schuurpapier - 1 marker - Overtrekpapier - 1 doek - 1 buis zilverkleurige reliëfringen 15 '' De fles snijden Snijd de fles fles en was het. Bewaar het onderste gedeelte en voer de gesneden plak met de schurende nautische.
Lees Verder
Tips

NATHALIE EN FABIEN'S EETKAMER

DUBBING EN PARTITIONING. Placo®, een oplossing voor elke kamer in huis! Geluidsisolatie, thermische isolatie, water- of brandweerstand, luchtzuivering binnenshuis ... het Placo®-assortiment biedt een oplossing voor elke kamer in huis. Aanbevolen voor slaapkamers en woonkamers, de Placo® Phonic-plaat, blauw van kleur, deelt ruis door twee van de ene kamer naar de andere.
Lees Verder
Tips

Professioneel koken met het KITCHENminis®-assortiment van WMF

Aandacht nieuwheid! WMF, specialist in keukenapparatuur voor professionals, lanceert zijn eerste assortiment voor particulieren. De kans om eindelijk alle troeven te hebben om als een pro te koken! De specificiteit van deze lijn? Hoogwaardige apparaten van kleinere omvang, voor maximale efficiëntie en minimale ruimte in uw kasten.
Lees Verder
Tips

Licht pellets

Materiaal: 1 karkas van lampenkap met vierkante basis en excentrische ring (hier is de basis 18 cm aan de zijkant, 20 cm in hoogte van de staaf en 3 cm in hoogte van de voet) Zelfklevende polyfaan 1 rol van zeer dunne plastic film nee -lijm (gebruikt om boeken te bedekken) Iriserende pailletten 1 liniaal 1 snijder 1 schaar Dubbelzijdig extra sterk plakband 15 mm brede witte canvas tape Realisatie: 5 'Snijden Snijd een rechthoek van 75 x 20 cm in de polyfaan.
Lees Verder
Tips

Op zijn plaats zetten ? Ja, maar plezier maken!

Opslagruimte? Ja, maar voor de lol! Als de slaapkamer van het kind de favoriete speeltuin is voor peuters, kan het ook een nachtmerrie worden voor ouders. We inventariseren ruimtebesparende oplossingen om het karwei van opslag een fluitje van een cent te maken! Speelse en kleurrijke opbergruimtes Maken de kleintjes Lego en puzzels willen opslaan?
Lees Verder
Tips

Maak de muren klaar

Het is essentieel om gaten en scheuren te vullen en het wandoppervlak goed voor te bereiden voordat coatings zoals verf of behang worden aangebracht. Het juiste product Uit het brede assortiment vullende en gladmakende coatings moet de meest geschikte worden gekozen. U hebt de keuze tussen gebruiksklare producten, gepresenteerd in de vorm van pasta, en poedercoatings die in water moeten worden gemengd, zuiniger.
Lees Verder
Tips

De nieuwe Vista Alegre serviescollectie van Marcel Wanders

In dit voorjaar van 2016 bundelt de specialist in luxe en functioneel handgemaakt kristal en porselein Vista Alegre zijn krachten met het icoon van het Nederlandse ontwerp Marcel Wanders om de zeer natuurlijke Blue Ming-collectie te creëren. Een complete set van elegante, verfijnde stukken geschikt voor alle toepassingen die de codes van het traditionele Nederlandse Delfts blauw opneemt en tegelijkertijd een vleugje moderniteit brengt.
Lees Verder
Tips

Stencil wanddecoratie

Welk schilderij Verschillende verven kunnen worden gebruikt voor stencildecoratie, van gewone acrylmuurverven tot decoratieve verven - ook acryl - die verkrijgbaar zijn in kleine potten, op de planken en in winkels die gespecialiseerd zijn in hobby's en ambachten.
Lees Verder
Tips

Stel: onze bewaartips zodat iedereen zijn spullen kan vinden!

Zich vestigen met je geliefde is een geweldig nieuw avontuur! Heel mooi, maar het ideaal is om het niet te verwennen met vragen van orde ... of wanorde! Om samen een goed leven te beginnen, is het beter om te organiseren zodat iedereen zich op zijn gemak voelt en zijn weg kan vinden. Om u te helpen, zijn hier onze opslagtips zodat iedereen zijn spullen gemakkelijk kan vinden!
Lees Verder
Tips

Adopteer natuur decor

De natuur is nog nooit zo trendy geweest in interieurontwerp. Dit is niets nieuws op de decoratieve planeet: het land of de landelijke stijl waaruit het is afgeleid, is nooit verdwenen. Tegenwoordig past het natuurdecor meer dan ooit in elk interieur en is het een aanvulling op alle stijlen! Natuurlijke decoratie, een bondgenoot van alle stijlen De natuurlijke decoratietrend is net zo geschikt voor oude als moderne interieurs, in de stad of op het platteland, omdat deze trend meer verwijst naar een levensstijl dan naar een decoratieve stijl.
Lees Verder
Tips

3 bedideeën voor een speelse kinderkamer

Als voor een volwassene de kamer een rustplaats is, voor een kind is het een speel- en ontdekkingskamer ... waar hij incidenteel kan slapen. Ontdek onze selectie speelse bedden die speciaal zijn ontworpen om zijn honger naar dromen en avontuur te stillen. Kinderen moeten spelen! WOODY WOOD Cabinbed voor mini-avonturiers Met zijn hooggelegen bed, zijn dak en zijn opengewerkte openingen, houdt het WOODY WOOD grenen cabinebed nooit op om hun verbeelding te voeden ... Zodra Junior de ladder van zijn bed beklimt dat hij de vrije tijd heeft om zijn avontuurlijke inslag te verheffen.
Lees Verder
Tips

Top 5 ongebruikelijke habitats

Leven met het gevoel van vrijheid, samenleven met de natuur, leven in een buitengewone omgeving, van je dagelijkse leven een nomadisch avontuur maken, tevreden zijn met de essentie en stoppen met ultraconsumptie ... Dit is wat deze meest atypische accommodatie! Ontdek onze top 5 van meest ongewone habitats!
Lees Verder
Tips

Wasmachine aansluiten

Bypass-bypass… Dit is een methode die alle afdichtgaranties biedt dankzij de lasverbindingen. Maar het is ook een beetje ingewikkeld om te implementeren omdat het interventie op een bestaande installatie vereist. Het is natuurlijk beter om tijdens uitrustingswerken een T-tak te maken met behulp van een speciale fitting (T).
Lees Verder
Tips

Decorpapier met overtrekpapier: het praktische notitieboek

Zelfs normaal calqueerpapier heeft variaties. Het kan dus worden gevonden in vellen, in de vorm van mouwen, maar ook in rollen, min of meer breed en meer of minder lang. Het gramgewicht kan licht zijn, voor dun papier, of zwaarder, voor dikker papier. Vochtpapier met raster of millimeter maakt precisiewerk mogelijk, maar kan ook worden gebruikt om een ​​"technisch" aspect aan een creatie te geven.
Lees Verder
Tips

5 tips voor een gezelliger interieur in de winter

In de winter is het koud, worden de dagen korter en maakt het weer zijn eigen. In dit soms moeilijke seizoen hebben we troost nodig. Het is tijd om ons interieur een beetje te heroverwegen. Daarom hebben we vandaag besloten om je 5 tips te geven om je interieur in de winter gezelliger te maken!
Lees Verder
Tips

5 doe-het-zelf voor een zelfgemaakte kersttafel!

Een mooie kersttafel hebben zonder uw budget te verliezen is mogelijk! Hoe? We denken natuurlijk aan DIY! Bovendien kunt u uw tafel aanpassen zodat deze uniek is. Ontbrekende ideeën? Goed om je bezig te houden wanneer de feestdagen aankomen, hier is 5DIY voor een zelfgemaakte kersttafel.
Lees Verder
Tips

Het is trendy: getextureerd glas!

Zeg in 2019 vaarwel tegen glad glas en maak plaats voor getextureerd glas. Dit meer bewerkte glaswerk nodigt allerlei patronen uit om het glas te verlichten. Glas, gebeiteld, geribd of versterkt, geeft strepen, grafische vormen en tegels een prominente plaats. We vertellen je meer over deze trend die de komende maanden meubilair, kleine decoratieve items en schalen zal binnendringen ... Een trend die alles opluchtt!
Lees Verder