Categorie Tips


Tips

Onze favorieten voor uw picknickfeestje

Het is het picknickseizoen buiten! Mand, kleurrijke gerechten en kussens begeleiden ons naar het park of naar het strand voor een betoverde pauze. Manden, lunchtassen en koelers, deze all-terrain containers Wie zei dat picknicken ingewikkeld was? Tegenwoordig zijn er veel artikelen om ons leven gemakkelijker te maken.
Lees Verder
Tips

Getinte was

Drie doe-het-zelf wassen Verzeepte was Voor 1 liter was: • 100 g of 1 brood van witte of gele bijenwas, afhankelijk van de uiteindelijke tint • 40 g ammoniumcarbonaat • 1 liter water • Pigmenten Breng het water in een grote bak en op een elektrische plaat aan de kook en voeg vervolgens de geraspte was toe of snijd in kleine stukjes terwijl u roert: deze bewerking transformeert de was en laat deze vetachtige substantie zich vermengen met water.
Lees Verder
Tips

DE KAMER VAN NATHALIE EN FABIEN OUDERS

DUBBING EN PARTITIONING. Placo®, een oplossing voor elke kamer in huis! Geluidsisolatie, thermische isolatie, water- of brandweerstand, luchtzuivering binnenshuis ... het Placo®-assortiment biedt een oplossing voor elke kamer in huis. Aanbevolen voor slaapkamers en woonkamers, de Placo® Phonic-plaat, blauw van kleur, deelt ruis door twee van de ene kamer naar de andere.
Lees Verder
Tips

Welke materialen moet je kiezen voor een 100% vrolijk interieur?

Net als iedereen wil je dat je interieur een echte cocon is waarin rust en een goed humeur de overhand hebben. Maar wat zijn de kleuren en materialen om dit te bereiken? Kleur het interieur door op het meubilair te spelen Als u kleur in uw huis wilt brengen, maar niet door de doos met "grote klussen" wilt gaan, weet dan dat het heel goed mogelijk is om het algehele uiterlijk te veranderen en de sfeer van een kamer door simpelweg te focussen op de meubels waaruit het bestaat.
Lees Verder
Tips

HET BUREAU VAN NATHALIE EN FABIEN

DUBBING EN PARTITIONING. Placo®, een oplossing voor elke kamer in huis! Geluidsisolatie, thermische isolatie, water- of brandweerstand, luchtzuivering binnenshuis ... het Placo®-assortiment biedt een oplossing voor elke kamer in huis. Aanbevolen voor slaapkamers en woonkamers, de Placo® Phonic-plaat, blauw van kleur, deelt ruis door twee van de ene kamer naar de andere.
Lees Verder
Tips

Maak een tafel uit de jaren 80

Ontworpen op basis van een kubus, hier is een tafel die, afhankelijk van uw stemming, de bijzettafels, nachtkastje of salontafel zal spelen. De keuze is aan u ... Materiaal: lat 16 mm dik: - 2 vierkanten 40 cm zijkant - 3 rechthoeken 40 x 10 cm transparant plexiglas 12 mm dik: - 1 vierkante 40 cm zijkant rood plexiglas 3 mm dik: - 1 vierkant 40 cm zijkant 1 boor 12 houtschroeven met platte koppen 4 x 40 goud 1 schroevendraaier Mat zwarte verf 1 gouacheborstel Realisatie: 10 'Voorbereiding Boor de latjes zoals weergegeven in het diagram [pdf: 277548].
Lees Verder
Tips

Renovatie en schilderen van een gevel

Diagnose Naast de opeenvolging van regen, zonnestraling en vorst, is het verschil tussen de uitzettingscoëfficiënten van de materialen de oorzaak van scheuren, groot of smal, in de gevels van gebouwen. Het is eerst nodig om de omvang van de problemen te beoordelen en een eerste reiniging uit te voeren - omdat een oude coating belangrijkere degradaties kan maskeren.
Lees Verder
Tips

4 regels om je keuken goed in te richten

De indeling van een keuken lijkt vaak op een hindernisbaan. Als u echter de basisregels kent, kunt u deze eenvoudig goed optimaliseren. Soorten indelingen afhankelijk van het oppervlak, activiteitendriehoek, te respecteren maatregelen en afmetingen, schoon en vies pad ... Wij geven u de sleutels voor een succesvolle indeling van uw keuken!
Lees Verder
Tips

Voor / na: verbeter het terras met planten

Vernieuw uw terras zonder renovaties door te voeren en grote materialen te kopen? Het is mogelijk! Wanneer het budget de vernieuwing van de vloeren of muren niet toestaat, is het noodzakelijk om te weten hoe u tot een meer economische oplossing kunt komen, namelijk de integratie van verschillende struiken en planten. Gaston Bintener, stadsontwerpster van het bureau Balcon in Parijs, wist de uitdaging aan te gaan en dit kleine terras door planten nieuw leven in te blazen, maar ook een nieuw "groen" momentum in deze ietwat versleten ruimte.
Lees Verder
Tips

Tutorial: vouwen van hartvormige handdoeken

Vier je Valentijnsdag? Zo ja, dan is het tijd om de kleine gerechten in de grote en mooie servetten op je bord te leggen! Dat is goed, hier is een tutorial die je leert hoe je mooie harten kunt maken met je handdoeken. Welke kleur je ook gebruikt of de grootte van de handdoek, het enige dat telt is om je geliefde / lieveling te behagen met deze mooie aandacht ... Dus, klaar voor een vouwsessie?
Lees Verder
Tips

Plant tomaten

De tomaat fleurt de tuinen van de tuinders op. Het symboliseert het goede weer en de komst ervan valt samen met het hoogtepunt van de zomer. Ze houdt van de zon, ze krijgt het en bloost om er 's avonds uit te zien. Haar huid is glad en zacht als de streling van een lentestraal en haar bijzonder subtiele en heerlijke geur wanneer deze langzaam in de zon is gerijpt.
Lees Verder
Tips

Maak een babydeken

Materiaal 1 coupon blauwe poolwol van 100 x 100 cm 1 krijt 1 roterende snijder of 1 schaar 2 m vlecht in pruim krullende wol Pennen 1 naaimachine Draad gematched met poolwol Restjes poolwol van verschillende kleuren van minimaal 20 cm lengte 1 liniaal 1 brede pons Maken van de 15 'plaid Snijden Snijd de vliesbal met een roterende snijder of schaar tot 90 x 90 cm, nadat u de contouren met krijt hebt gevolgd.
Lees Verder
Tips

Installeer PVC-goten

Welke goot? PVC-profielen (grijs of zand) zijn economisch en gemakkelijker te installeren dan traditionele zinkgoten, omdat het voldoende is om ze te lijmen - of te nestelen voor verbonden modellen. U kunt ook, vooral bij renovatie, kiezen voor koper- of zinkgoten die kunnen worden gelast of zonder lassen worden gemonteerd met verbindingen.
Lees Verder
Tips

Organiseer uw verhuizing in 6 stappen

Als u ervoor kiest om niet door een verhuisbedrijf te gaan, is het nog steeds essentieel om een ​​voertuig te voorzien om uw goederen te vervoeren. Deze stap moet ten minste één maand vóór de verhuizing worden uitgevoerd. Hoe verder te gaan? Hoe maak je de juiste keuze? Hier zijn onze tips. Waar uw voertuig huren?
Lees Verder
Tips

Een kristalheldere plexiglas fotolijst

Materiaal: plexiglas: - 1 rechthoek 15 x 22 cm in 12 mm dik - 1 rechthoek 15 x 22 cm in 3 mm dik 68 cm plastic in strook Gellijm 1 borstel om de lijm aan te brengen Realisatie: 2 'Voorbereiding Plaats de dikste plexiglasplaat op het werkoppervlak. Plaats de gekozen foto erop en sluit vervolgens met de dunste plexiglasplaat.
Lees Verder
Tips

DIY-kinderen: maak een deurplaat voor mijn kamer met mijn voornaam

Hier is een decoridee dat aantrekkelijk zal zijn voor kinderen die wat ouder beginnen te worden en die vaak hun eigen woonruimte willen personaliseren en markeren als hun slaapkamer. Het idee is om plezier te hebben met Fimo-deeg (of andere plasticine) om de letters van zijn voornaam te maken en ze vervolgens in elkaar te zetten om een ​​mooie deurplaat te maken, of gewoon een slinger om hang in de slaapkamer.
Lees Verder
Tips

Vilt: materialen en advies

Het wordt nog steeds vaak verward in de hoofden van mensen met vilt, op basis van synthetische vezels die, in tegenstelling tot hem, weerstand bieden aan wrijving en slecht gebruiken. Vilt behoort niet tot de categorie geweven stoffen, omdat het wordt verkregen uit de wirwar van niet-gesponnen wolvezels.
Lees Verder
Tips

5 ideeën om de iriserende trend te durven

Hoewel werd aangenomen dat het exclusief was voor mode, grijpt de iriserende trend door in ons interieur. Rechtstreeks uit een cartoon of een futuristisch universum, creëert het echte lichtspelen en bevrijdt het zich van decoratieve codes. Onder invloed van de holografische trend zijn meubels en decoratieve accessoires dus versierd met regenboogkleuren.
Lees Verder
Tips

Fles en matglas

Materiaal Overtrekpapier 1 vel plakpapier 1 snijder 1 kleine natuurlijke spons Frosting vernis 1 spray van witte verf 1 kleine fles azijn met schroefdop 1 klein glas Realisatie 25 'Reproductie van het patroon Reproduceer het patroon [pdf: 277630] gebruik calqueerpapier en breng het over op het glanzende deel van het kleefpapier.
Lees Verder
Tips

5 grootmoeder-tips voor het schoonmaken van je toilet

Zij zijn de koningen van wat sommigen "schone vuiligheid" noemen: onze toiletten. Wat je ook doet, de bodem van de kom zal schalen en snel bruin worden. Soms lijkt het onmogelijk om er vanaf te komen, behalve urenlang elleboogvet te gebruiken zonder ooit het perfecte resultaat te krijgen.
Lees Verder