Categorie Anders

PVC-ramen worden decoratief
Anders

PVC-ramen worden decoratief

PVC-ramen worden er vaak van beschuldigd niet erg esthetisch te zijn en niet op te gaan in de inrichting van het huis. Het is nu klaar omdat Grosfillex zijn PVC-ramen verrijkt met decoraties. Grosfillex gebruikt een druktechniek genaamd crosslinking om een ​​permanent vastgehouden, krasbestendig decor aan vensters toe te voegen.

Lees Verder

Anders

Thuis afval verminderen is mogelijk!

Afval hoopt zich onvermijdelijk op in een huis. Ze vormen een grote bedreiging voor het milieu. Huishoudelijk afval is gemakkelijker te verminderen dan het lijkt. Er zijn verschillende ecologische en slimme oplossingen beschikbaar om zo min mogelijk elementen te gooien. Denk aan verspilling zodra u koopt Tijdens het winkelen, denk aan slim en milieuvriendelijk kopen door de voorkeur te geven aan zogenaamde "familieproducten" en voedsel op te sporen (yoghurt, kaas, kant-en-klaar maaltijden ...) zonder kartonnen verpakking overbodig.
Lees Verder
Anders

Decorpapier met overtrekpapier: het praktische notitieboek

Er zijn tools die overbodig lijken, maar die in werkelijkheid erg nuttig blijken te zijn. Zo zullen een millimeter gesneden mat en een antislip liniaal van 50 cm kostbare bondgenoten zijn bij het maken van de hier gepresenteerde creaties. Ze zullen u niet alleen veel werkcomfort bieden, maar ze zullen u ook kostbare tijd besparen.
Lees Verder
Anders

Tutorial: een papieren handdoekhouder met koperen buizen

In navolging van de trend van meubels op pallets, heeft meubels in koperen buizen steeds meer volgers en biedt zeer verrassende resultaten. Trouwens, als de techniek in het begin misschien moeilijk lijkt, is het eigenlijk heel eenvoudig zodra de pijpsnijder is getemd. Vandaag gaan we leren hoe we een papieren handdoekhouder met koperen buizen kunnen maken.
Lees Verder
Anders

5 iconische stoelen om te jagen op een vintage interieur

In de geschiedenis van het ontwerp zijn de grootste successen vaak degene die je niet verwacht. Dit is het geval voor deze conferentie met verrassende bestemmingen. Voor het eerst ontworpen om praktische en economische redenen, hebben deze stoelen een revolutie teweeggebracht in de wereld van design en blijven ze ons vandaag inspireren.
Lees Verder
Anders

5 decoratief gebruik van strepen om te kopiëren!

Dunne of XXL-versie, homogeen of onregelmatig, bicolor of multicolor ... De strepen zijn oneindig en onderstrepen het interieur van alle stijlen. De meer avontuurlijke durven strepen op een muur of op imposante meubels te introduceren. Hoe voorzichtiger, ze kunnen ze licht uitnodigen op kleine accessoires.
Lees Verder
Anders

Een hele tuin in het huis

Een vleugje elegantie in de tuin, een vleugje wilde jungle in het huis, hier is de trend in de mode "Outdoor-Indoor". De trend 'interieur-exterieur', in het Frans in de tekst, is een hit. Als bewijs is er al meer dan een jaar een entiteit binnen de Salon Maison et Objet die eraan is gewijd!
Lees Verder
Anders

5 wasmandideeën voor uw wasruimte

Een wasmand is vaak saai. Vandaag de dag kunt u echter een veelheid aan modellen vinden die allemaal meer van elkaar verschillen. In kunststof, natuurlijke materialen, metaal of zelfs stof, u hebt de keuze. Bovendien zijn de wasmanden praktischer dan voorheen! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en bieden soms verschillende compartimenten!
Lees Verder
Anders

Maak een gipsplaatpartitie

Eenvoudige installatie Het gebruik van een metalen frame maakt het zeer eenvoudig om een ​​distributiepartitie te monteren - en demonteren. Het volstaat om de metalen profielen op de muren, op de vloer en op het plafond te bevestigen en vervolgens op het gipsplaat te schroeven. Dit raamwerk maakt tegelijkertijd de integratie van een deurblok in de scheidingswand mogelijk zonder metselwerkafdichting.
Lees Verder
Anders

Hoe je ondergoed op te slaan?

Bij gebrek aan tijd (en verbeeldingskracht) slaan we onze ondergoed vaak op in laden. Resultaat? We eindigen vaak met een gelukkige bazaar. De beha's zijn beschadigd, de broek is verloren en de sokken zijn helemaal met rust gelaten. Om dit gebrek aan organisatie te compenseren, hebben we al onze beste tips voor het opbergen van je ondergoed in stijl samengesteld ... 1.
Lees Verder
Anders

5 lampen, 5 decoratieve stijlen voor de woonkamer

1. Een bollamp voor een minimalistische woonkamer © Hübsch Dit is HET trendy licht om te gebruiken voor de herfst-winter 2018-2019! Gespot in alle decoratiemagazines en op de beroemde handelsbeurs Maison & Objet, legt de bollamp zichzelf op in alle modieuze interieurs. En de decoratiemerken hebben dit begrepen!
Lees Verder
Anders

Slim surfen op goede deals

De meeste internetgebruikers hebben een geweldige manier om "koopjesjacht" uit te spreken, ze zeggen "eBay". Natuurlijk is de veilingsite essentieel, maar er zijn veel andere adressen waar je echte ontdekkingen kunt doen. EBAY Het is duidelijk, we kunnen niet praten over koopjesjacht op het internet zonder te praten over Ebay, een wereld op zichzelf.
Lees Verder
Anders

Hoe de prijs van het werk van uw huis te schatten?

Of u nu een muur- of vloerbedekking wilt veranderen, of u een keuken of badkamer wilt renoveren, of u een beveiligings-, verwarmings-, airconditioning-systeem wilt installeren, uw dak, uw gevel of uw isolatie opnieuw wilt doen, is belangrijk om goed te worden geadviseerd in uw inspanningen.
Lees Verder
Anders

Hoe organiseer je je garderobe in alle seizoenen?

Om de dag goed te beginnen, is het essentieel om de kledingverenigingen te identificeren die zullen worden aangepast aan het seizoen, het weer, de activiteit en onze stemming. Of het nu in de vorm van een aparte ruimte, een kledingkast of een kast met compartimenten is, de inloopkast verdient wat tijd om er de beste voordelen uit te halen.
Lees Verder
Anders

Is aluminium het perfecte materiaal voor uw aangepaste schrijnwerk?

Aluminium wordt zowel bij de productie van voertuigen als in uw keuken gebruikt in de vorm van verpakkingsfolie of dunne platen die bijvoorbeeld worden gebruikt voor het ontwerpen van blikken. Bijzonder goed geschikt voor de voedingssector vanwege zijn chemische stabiliteit, wordt het ook verwend in de bouwsector, omdat het duurzame, milieuvriendelijke en gepersonaliseerde werken mogelijk maakt vanwege de hoge ductiliteit.
Lees Verder
Anders

Lus gordijnen

Gordijnvoorbereiding Neem de afmetingen van uw gordijn. Markeer aan alle kanten met ijzer, speld en naai dan de zomen aan de bovenkant en aan de zijkanten. Kies op een gordijn van lichte, ongevoerde stof voor een dubbele verstopte stof die het hele ding zal behouden. Met een zware stof is een eenvoudige terugkeer voldoende.
Lees Verder
Anders

Te vermijden fouten bij het bouwen van een huis: van planning tot schatting van kosten

Voordat u uw onroerendgoedproject realiseert, is de planfase zowel essentieel als essentieel. Volg deze paar regels nauwkeurig om duidelijk te zien en wat vallen te omzeilen. Eigenaar zijn is een van de prioriteiten van veel Fransen. Terwijl sommigen kiezen voor de aankoop van een reeds bestaand huis, geven anderen er de voorkeur aan om woningen te bouwen die aan hun eisen en behoeften voldoen.
Lees Verder
Anders

10 tafellopers om uw maaltijden aan te kleden

De tafelloper is terug! Geen speciale gelegenheden nodig om hem eruit te halen, hij kleedt je tafel in alle omstandigheden, sober en elegant, soms zelfs met humor. Het is te vinden in alle stijlen van stoffen (linnen, katoen ...), verkrijgbaar in een veelheid aan kleuren, patronen en sferen.
Lees Verder
Anders

5 ideeën voor dierentrofeeën om thuis te installeren

Als dierlijke trofeeën een sensatie veroorzaken in de decoratiewereld, komt dat omdat ze authenticiteit en originaliteit in ons interieur brengen. Maar om trend te zijn, zeggen we dat we stoppen met traditionele jachttrofeeën en ze opnieuw bezoeken met meer speelse en moderne materialen. Van de houten toekan voor een exotische uitstraling tot de harsbuffelschedel voor een bohemien interieur, inclusief kartonnen insecten in de kast met curiosa-stijl ... Ontdek 5 ideeën voor dierentrofeeën om thuis te installeren!
Lees Verder