Categorie Anders

Decorpapier met overtrekpapier: het praktische notitieboek
Anders

Decorpapier met overtrekpapier: het praktische notitieboek

Er zijn tools die overbodig lijken, maar die in werkelijkheid erg nuttig blijken te zijn. Zo zullen een millimeter gesneden mat en een antislip liniaal van 50 cm kostbare bondgenoten zijn bij het maken van de hier gepresenteerde creaties. Ze zullen u niet alleen veel werkcomfort bieden, maar ze zullen u ook kostbare tijd besparen.

Lees Verder

Anders

Hoe een metalen meubelstuk opnieuw te schilderen?

Heb je een oud metalen meubel teruggevonden? Of wil je gewoon je metalen meubels een boost geven? We geven je al ons advies om het een tweede leven te geven door te schilderen! Reinigen en strippen, bescherming en onderlagen, schilderen en maatwerk ... Ontdek alle belangrijke stappen om een ​​metalen meubel opnieuw te schilderen!
Lees Verder
Anders

De tadelakt, de coating van hamams

Deze ecologische en traditionele wandbekleding wordt al heel lang gebruikt in Marokkaanse hamams en is het materiaal van het moment waarop we het hebben over interieurdecoratie. Tadelakt betekent in het Arabisch "strelen", "masseren", wat niets te maken heeft met hamams, maar eerder met de uitvoering, die erin bestaat de coating langdurig glad te maken, om deze een zachte textuur te geven. bij het aanraken dat men zou geloven marmer strelen.
Lees Verder
Anders

Honingplanten in de tuin

Insecten zijn onze vrienden, ze zijn essentieel voor de natuur en daarom in onze tuin. Tegenwoordig verminderen echter het massale gebruik van pesticiden en de rage voor onberispelijke tuinen de hoeveelheid kleine dieren drastisch. Geloof je in biodiversiteit? Wil je een gebaar maken voor de planeet?
Lees Verder
Anders

Monteer een tafellamp

De tafellampen vullen de efficiënte maar vaak ietwat onpersoonlijke verlichting van vaste of meer technische apparaten met hun zachtheid aan. Aardewerk teruggebracht van een reis, een stuk drijfhout verzameld door de zee, een verbazingwekkende kiezelsteen ... Gebruik je fantasie en laat je creativiteit de vrije loop om een ​​uniek stuk te ontwerpen ... met inachtneming van bepaalde regels die dit toestaan mooi object om je te verlichten.
Lees Verder
Anders

Tuinmeubelen: het winkelaanbod

Van comfort tegen lage prijzen tot de meest veeleisende cocooning, ontdek onze shopping selectie tuinmeubelen die bij uw zomer past. De lage prijs Laten we beginnen met deze selectie tuinmeubelen met de set van 4 SHRINK-stukken. De SHRINK tuinmeubels bestaan ​​uit een tweezitsbank, twee fauteuils met één zitplaats en een salontafel van gehard glas en rijmt op comfort en lage prijzen.
Lees Verder
Anders

De vlek

Naast hun mooie transparante afwerking, is het grote voordeel van de vlekken hun gemak van reparatie. Schuur en strijk gewoon een nieuwe jas! Wacht natuurlijk niet tot de vlek schilfert en / of bloem ingrijpt, anders moet je de steun verwijderen. GOED OM TE WETEN Zelfs als ze in een breed scala aan kleuren bestaan, kunnen de vlekken gemakkelijk worden gekleurd met universele kleurstoffen, pigmenten of fine-art kleuren (tenzij anders vermeld op de verpakking).
Lees Verder
Anders

8 stijlen van terraria die uw interieur zullen veranderen

De reputatie van terraria hoeft niet langer opnieuw te worden opgebouwd. Inderdaad, velen van ons houden van deze kleine binnentuinen. Om relatief klassieke modellen te veranderen, hebben we onze favoriete inspiratiebronnen uit atypische terraria opgegraven. In een bel, op een standaard, opgehangen, in de vorm van ballen, afbeeldingen, omgeleid ... Ontdek 8 stijlen van terraria die uw interieur zullen veranderen!
Lees Verder
Anders

3 ruimtebesparende tips voor het opzetten van een kleine buitenkant

Opvouwbaar meubilair, discrete verlichtingsarmaturen en uitschuifbare tafel ... 3 moet profiteren van de mooie dagen door de ruimte van uw kleine buitenkant te optimaliseren. Kies voor opvouwbaar meubilair Voor een kleine buitenkant is niets praktischer dan meubels die op transformaties spelen. Wilt u genieten van een brunch op het terras zonder uw ruimte te verzadigen?
Lees Verder
Anders

Pro brico-tips: verhoog je huis

Droom je van een ruimer huis zonder te verhuizen? Dit is mogelijk met verhoging, een techniek om extra oppervlak op het dak te creëren zonder de grond te raken. Een goed alternatief om een ​​nieuwe kamer te creëren zonder groot werk. Wat zijn de fasen van dit type extensie?
Lees Verder
Anders

4 regels om je eetkamer goed in te richten

De eetkamer is een van de belangrijkste delen van een interieur. En om een ​​goede reden ontmoeten we elkaar daar als gezin aan het einde van de dag en delen we speciale momenten met onze geliefden. Zoveel redenen om er een reünieplaats van te maken waar gezelligheid het sleutelwoord is. Of het nu groot of klein is, of het open is naar de keuken of wordt gedeeld met de woonkamer, wij geven u al ons advies om uw eetkamer te optimaliseren.
Lees Verder
Anders

De whitewash

De juiste term Wanneer de verdunning van kalk 1 volume kalk overschrijdt voor 2 tot 3 volumes water, spreken we van whitewash ... Met 1 volume kalk voor 4 tot 6 volumes water wordt het etsen . De basis en de productie blijven daarom identiek. U voegt altijd 1% caseïne (of een ander fixeermiddel) toe aan het oorspronkelijke gewicht van kalk.
Lees Verder
Anders

Bufferdecoratie op textiel- of plantaardige vezelvloer

Stap voor stap 1 Maak eerst schetsen om het juiste patroon te vinden en teken deze schaaltekening vervolgens op uw ruitjespapier. 2 Maak je stencil. 3 Bereid in plastic bekers uw kleuren voor, meng de kleuren of gebruik ze zoals ze zijn. 4 Plaats uw stencil op zijn plaats en onderhoud het met dun plakband.
Lees Verder
Anders

Maak een vaas met lentebloemen

Nieuwsgierig, geen enkele bloem zal het plezier weerstaan ​​van het passeren van het hoofd uit de vaas, door duizend vlinders die hier en daar worden geplaatst. Materiaal: blauwe, groene, roze gekleurde lagen (druifformaat, 200 g) 1 liniaal 1 glas 1 snijder 1 positioneerbare koekjessnijder Dubbelzijdig plakband In een tracing sheet van druifformaat kunt u verschillende vaasafdekkingen maken.
Lees Verder
Anders

Alles om deze zomer cocktails te maken

De zomer komt eraan. En wie zegt zomer, zegt aperitieven en cocktails op het terras! Mojito's, Cuba Libre, Bloody Mary, Cosmopolitan ... Wat als je achter de toonbank passeerde? U hoeft geen expert in mixologie te zijn om gekke cocktails te verzinnen. Hier zijn enkele essentiële tips! De essentiële uitrusting De shaker is het basisaccessoire om een ​​groot repertoire van heerlijke cocktails te bereiden.
Lees Verder
Anders

Maak een vaas met soliflore

Licht, deze vazen ​​zullen blij zijn om kindermadeliefjes en andere wilde bloemen te verwelkomen ... Materiaal: - 1 kleine buis van herstelbloemist - Schilderen voor glas in lood - Versterkte nylon draad - 1 platte klem - 1 gebroken ring van 20 mm diameter - 2 verpletterende parels - 1 klein perziklood Realisatie: 5'Preparatie Knip een stuk nylondraad tussen 30 en 50 centimeter.
Lees Verder
Anders

Vloer tot plafond stickers

Plage, al meer dan 20 jaar specialist in binnenhuisinrichting van vloeren en wanden, presenteerde zijn nieuwe collectie vloerkleefstoffen op de beurs Maison et Objet 2008. "Speciale tegels" kleefstoffen Goed nieuws voor tegels: Plage heeft stickers speciaal voor hen gemaakt.
Lees Verder
Anders

Wool and the Gang and Plumen: the return of the macramé

De samenwerking van Plumen en Wool and the Gang markeert de terugkeer van macramé in ons interieur. Het merk stijlvolle lampen en lichten wordt geassocieerd met de website met brei- en haakpakketten. Uit deze unie worden drie modellen hanglampen geboren. Hangend boven je eetkamertafel, aan het plafond van je slaapkamer, of zelfs in je gang, zullen ze met panache een vergeten mode uit de jaren '70 doen herleven.
Lees Verder
Anders

10 trendy objecten om zelf met kant te doen

Een oud lint, stukjes stof, een placemat om te recyclen? Kant is trendy en doe-het-zelf-opties verdringen zich aan de poort! Grijp de schaar (voorzichtig) en maak het lijmpistool klaar, we zullen uitleggen hoe je kant kunt transformeren in een decoratief wonder voor thuis, een maaltijd of een bruiloft.
Lees Verder
Anders

De muurfries: het wordt weer trendy in 2019!

We dachten dat het verouderd en goedkoop was. Toch keert de muurschildering terug naar de voorkant van de decorscène en onderscheidt zich als een vlaggenschiptrend van het jaar 2019. Discreet, grafisch of met realistische patronen, horizontaal of verticaal, in de kelder of in de hoogte ... D 'een strip, de muurfries activeert de ruimte, geeft diepte aan de kamers en benadrukt de details.
Lees Verder