Categorie Informatie

5 stappen om uw dak goed schoon te maken
Informatie

5 stappen om uw dak goed schoon te maken

De stappen: Dingen om te weten voordat u uw dak schoonmaakt Hoe op het dak komen om het schoon te maken? Schuimverwijdering op het dak Reinig en bescherm het dak grondig Reinig de goten 1. Dingen om te weten voordat u uw dak schoonmaakt © Pixabay Idealiter zou u uw dak twee keer per jaar moeten reinigen.

Lees Verder

Informatie

Berekening en installatie van de stang of rails

Gereedschapskist Papierpotlood Schroevendraaier Waterpas Schroeven en muurpluggen geschikt voor de muur Boor Liniaal Meter Zaag Staaf of rail? De rail of rail is het meest geschikt als de kop van uw gordijnen het verbergt. Het bestaat uit een (of twee als er twee gordijnen zijn) van metaal of PVC-profiel waarin schuifkarren schuiven, de rijders, waaraan de gordijnen worden opgehangen met behulp van plastic clips.
Lees Verder
Informatie

Maak een Japanse Claustra

Berekening van metingen Of uw afrastering tussen twee massieve muren, houten palen of opgehangen is, bereken de houten meting door 10 cm toe te voegen voor elke lat, om de realisatie van de assemblages te vergemakkelijken. Vergeet niet om de stukken hout te vergroten als de uiteindelijke hoogte groter is dan 250 cm.
Lees Verder
Informatie

Organiseer uw verhuizing in 6 stappen

Het maken van de dozen is een essentiële stap tijdens een verhuizing. Het is ook de langste etappe en je kunt nooit te ver vooruit gaan. Hoe dozen te vinden? Hoe doe je ze? Hoe goed organiseren? Hier zijn al onze tips! Hoe dozen te vinden? Om je dozen te maken, heb je dozen nodig.
Lees Verder
Informatie

Maak een wasruimte in een kleine badkamer

Heb je een kleine badkamer en weet je niet waar of hoe je een wasruimte moet opzetten? Geen paniek! Er bestaan ​​oplossingen en tips, zelfs voor kleine ruimtes. De sleutel: het optimaliseren van verloren ruimte en het winnen van hoogte. Speel op hoogte Heb je ooit aan wandplanken gedacht?
Lees Verder
Informatie

Badkamertapijten: hoe decoratie en efficiëntie combineren?

Omdat het is gewijd aan verschillende roepingen, is het tapijt een must in de badkamer. Antislip, het moet de veiligheid van jong en oud garanderen bij het verlaten van de douche / bad. Zacht en comfortabel, het moet een bevoorrecht contact voor onze voeten beloven. Wat esthetiek betreft, het moet de laatste decoratieve toets zijn in een goed uitgeruste badkamer.
Lees Verder
Informatie

5 decoratieve objecten voor uw katten die u zelf kunt maken

Je bent een volledig verhaal van je kat en je wilt hem vullen met geluk? Handgemaakte creaties! Naast het besparen van geld, zijn doe-het-zelf katten vaak esthetischer dan in de handel verkrijgbare accessoires. Spellen, krabpalen, manden en hutten, kattenbomen en kommen ... Ontdek al onze ideeën voor decoratieve objecten voor katten om zelf te maken!
Lees Verder
Informatie

Hoe de levensduur van een boeket rozen verlengen?

We vonden het niet beter dan een mooi boeket rozen om het decor te verfraaien ... op voorwaarde dat het langer dan twee dagen duurt zonder te vervagen. Om te voorkomen dat we eindigen met een boeket gedroogde bloemen in de vaas, laten we onze favoriete boeketten zo lang mogelijk meegaan met professionele tips! Haast Een boeket rozen zonder water zal niet lang duren, zelfs niet om ons gelukkig te maken.
Lees Verder
Informatie

Colocatie: kies een decor dat iedereen aanspreekt

Tijdens studies of bij een nieuwe start kan het verstandig zijn om voor colocatie te kiezen. We profiteren dus van een grotere accommodatie en smeden banden met de andere bewoners die in deze collectieve cocon wonen. Maar hoe zit het met het decor? Het is niet zo eenvoudig om iedereen te plezieren.
Lees Verder
Informatie

De gipsplaatpartitie

Welke tegels? De afmetingen zijn variabel, maar de tegels meten meestal 66 x 50 cm. De meest voorkomende diktes zijn 5, 7, 8 en 10 cm. De eerste (5 cm) is vooral geschikt voor scheidingswanden. Voor scheidingswanden worden meestal tegels van 7 of 8 cm gebruikt, terwijl een dikte van 10 cm een ​​goede geluidsisolatie biedt.
Lees Verder
Informatie

De inrichting van een gestencild meubel

Maak het eenvoudig Een op een meubel geschilderd decor is geen schilderij: een te ingewikkeld patroon is niet "leesbaar" en levert over het algemeen ernstige problemen op bij het aanbrengen van kleur. Vergeet niet dat twee of meer stencils moeten worden gebruikt wanneer hetzelfde patroon gekoppelde en verschillend gekleurde delen heeft.
Lees Verder
Informatie

8 essentiële meubels die nooit uit de mode raken

Eames-stoel, Pipistrello-lamp, Chesterfiel-stoel ... Deze grote namen betekenen iets voor u? Designklassiekers of echte iconen uit het verleden, deze meubels hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn tijdloos. Met andere woorden, ze weten hoe ze door de eeuwen heen moeten gaan en maken nog steeds de trend! Ontdek 8 essentiële designmeubels die nooit uit de mode raken!
Lees Verder
Informatie

Hoe de wc-pot goed te reinigen?

Wijnsteen, kalksteen en gele vlekken verpesten het decor van de toiletten, naast het veroorzaken van hygiëneproblemen? De taakjacht wordt verklaard in de WC! Om de toiletpot wit en schoon te houden, volgt u een paar reinigingstips en bewondert u deze. Witte azijn om het toilet te onderhouden De beste vriend van natuurlijk schoonmaken is hij!
Lees Verder
Informatie

Verf een glazen doek

Een gestructureerd oppervlak Glasdoek is een min of meer fijn gaasmateriaal, dat de achtergrond een gestructureerd uiterlijk geeft, zonder de muur echter als een klassieke stof te bedekken. Tegelijkertijd is deze steun aan verf warmer dan een klassiek schilderij, dankzij de textuur. De glazen doek is geschikt voor zowel een ingang als in een slaapkamer of een woonkamer.
Lees Verder
Informatie

Philippe Starck, een democratische ontwerper

Beroemd gemaakt in de vroege jaren 80, heeft Starck het ontwerp opnieuw uitgevonden door het voor iedereen toegankelijk te maken door massaproductie van objecten. Als slechts één object uit al die objecten van Starck moest worden bewaard, zou het ongetwijfeld de beroemde 'spider' sappige sapcentrifuge zijn, ontworpen voor het Italiaanse bedrijf Alessi.
Lees Verder
Informatie

Maak je eigen wasverzachter: stap voor stap

Een ultrazachte doek die het hele huis ruikt, je droomt erover! Het is nog steeds noodzakelijk om de perfecte verzachter te vinden, die een gevoelige huid behoudt. Elk probleem heeft zijn oplossing ... Wat als u uw eigen huishoudproduct maakt? Ontleend aan het boek van Nathalie Cayzac, Je faire tout moi-même, gepubliceerd door Leduc, belooft het recept van deze grootmoeder zowel ecologisch als economisch te zijn.
Lees Verder
Informatie

Decorpapier met overtrekpapier: het praktische notitieboek

Overtrekpapier is een droog materiaal. Het breekt gemakkelijk en de plooien zijn definitief. Wat betreft het mes van de [actu: 739781 snijder], snel saai, het zal vaak moeten worden veranderd. Aan de andere kant is de grip uitstekend en, als je weet hoe je zorgvuldig moet zijn, krijg je een gemakkelijk onberispelijk resultaat.
Lees Verder
Informatie

Nomadenmixers: nooit zonder mijn smoothie

Of je nu atletisch bent of 100 uur per uur leeft, je hebt een goede reden om een ​​vitaminesnack mee te nemen. Ruil de repen ontbijtgranen en sap in stenen voor een goede gezonde en zelfgemaakte vitaminesmoothie! Hoe transporteren? Gewoon door een nomadenmixer te gebruiken, waarmee je je mengsel overal mee naar toe kunt nemen.
Lees Verder
Informatie

Geef de woonkamer een boost met een trendy wanddecor!

Een trendy en originele wanddecoratie, het kan! Ladders, frames en dozen staan ​​op het programma voor deze 3 doe-het-zelvers ontworpen om uw muren te personaliseren. Wanddecoratie is een goede manier om karakter aan onze leefruimte te geven, en dit met weinig middelen. Raak niet in paniek als je geen doe-het-zelf-meester bent, hier zijn drie manieren om het decor een boost te geven zonder groot werk te beginnen Een verticale installatie voor een gepersonaliseerd decor De ladder is een echt juweeltje als het fungeert om een ​​muurruimte te creëren.
Lees Verder
Informatie

Maak een muzikale mobiel

Tel 50 'voor de mobiel, 45' voor de bel en 10 'voor de montage van de twee. Materiaal Gekleurde lagen turkoois, groen, blauw (druifformaat, 200 g) Voor de bel 6 metalen staven 1 witte houten gordijnring 50/70 Groene pareldraad 1 meter naaister 1 schaar Universele lijm 1 grote transparante gefacetteerde parel 1 prisma in de vorm van een druppel Voor de mobiele groene pareldraad 1 naald 1 meter naaister 1 schaar Universele lijm Gefacetteerde parels 1 cirkel van eenvoudige lampenkap Realisatie De bel 5 'De stelen inrijgen Snijd zes stukken draad uit 1 meter elk.
Lees Verder
Informatie

Zoom in op keukentrends 2019

1. De keuken is versierd met kleuren © Lapeyre Zelfs als wit een must blijft, zal de keuken kleurrijk zijn of niet in 2019. En de meeste kleuren die we dit nieuwe jaar vinden, zijn intens en diep. Natuurlijk groen is ongetwijfeld het meest gebruikt in dit seizoen, als een uitnodiging om moeder natuur te regeren.
Lees Verder