Categorie Informatie

Doucheruimte op de eerste verdieping
Informatie

Doucheruimte op de eerste verdieping

A) Vloer wedi bouwplaten: waterafstotend, te betegelen, afmetingen 2500 x 600 mm, verschillende diktes van 4 tot 100 mm; voor bekleding, bekleding, constructie van douchewanden wedi Fundo douchebakken: vloerontvangers, betegeld zonder primer, dikte 4 cm, verschillende formaten: vierkant, rechthoekig, rond, enz.

Lees Verder

Informatie

8 inspiraties voor een jaren 50-sfeer in het interieur

Na de oorlogsperiode vormden de jaren 1950 een belangrijk keerpunt in de wereld van design. Codes veranderen, nieuwe materialen verschijnen, maar bovenal zijn alle fantasieën toegestaan! Het meubilair bevrijdt zich van te rechte en te strakke lijnen en het decor is kleurrijk, speels en vrolijk.
Lees Verder
Informatie

Hoe een verjaardagstaart decoreren?

Wil je beginnen met het maken van een verjaardagstaart voor een van je geliefden? Om de gelegenheid te markeren en indruk te maken op uw gasten, hebben we enkele tips voor het versieren van uw verjaardagstaart op een rijtje gezet. Vergeet de traditionele kaarsen en laat u verleiden door deze ongewone ideeën!
Lees Verder
Informatie

Een plek in het plafond insluiten

Of het nu gaat om laagspanning, 12 V of 220 V, inbouwspots hebben het voordeel dat ze discreet zijn en de verlichting van een plek perfect integreren met zijn architectuur. Verschenen met valse plafonds, blijven de vlekken miniaturiseren, vooral sinds de komst van zeer lage spanning.
Lees Verder
Informatie

Een deur gieten

Vierkante gereedschapskist Waterpas Metingen uitvoeren Dit is het belangrijkste en moeilijkste deel van dit hele project! Traditioneel heeft dit type communicatiedeur drie asymmetrische panelen, een grote bovenaan en twee kleine onderaan ... Niets dwingt u om dit voorschrift te volgen!
Lees Verder
Informatie

5 tips om uw keukenmeubels te ontvetten

In de keuken worden de meubels zwaar op de proef gesteld. Tussen spatten van bakolie en sporen van voedsel moet keukenmeubilair zorgvuldig worden onderhouden om beschadiging te voorkomen. We geven u al ons advies over hoe u vetvlekken kunt verwijderen. Ontdek 5 tips voor het ontvetten van uw keukenmeubels.
Lees Verder
Informatie

Aangesloten radio's, een nieuwe decoratieve trend?

Hij heeft vele generaties begeleid tijdens belangrijke momenten in de geschiedenis. Hij maakte meer dan één dans en verzamelde anderen tijdens belangrijke sportmomenten. Ik heb het radiostation genoemd! Vond je het verouderd en cheesy? Denk nog eens na, de radio heeft decennia doorgemaakt zonder te verouderen!
Lees Verder
Informatie

De vlek

Deuren en oude ramen zijn vaak bedekt met meerdere lagen verf ... niet altijd gemakkelijk te verwijderen! Er zijn twee oplossingen voor u beschikbaar: • Chemisch beitsen dankzij een gel (Dilunett-type van Durieu): zonder oplosmiddel wordt deze gel aangebracht met een borstel met synthetische haren en worden de gereedschappen gespoeld met water.
Lees Verder
Informatie

Het mozaïek

De stap voor stap Voordat u begint met het bouwen van uw hele badkamer, volgt hier de procedure voor een klein fresco ... waarmee u aan de slag kunt! 1 Teken uw potloodtekening op een vel papier van 180 g. 2 Snijd met de tegelzetter tesserae en bewaar ze in dozen volgens hun kleuren.
Lees Verder
Informatie

Moederdag: onze kaart geïllustreerd door Lucille Michieli om te downloaden

Bereid je mooiste pen voor om een ​​lief woord te schrijven om naar je favoriete moeder te sturen voor Moederdag dankzij onze mooie geïllustreerde kaart om te downloaden. Een klein handgeschreven kaartje voor je moeder, een beetje geluk in een envelop. Voor Moederdag nodigden we de jonge Lucille Michieli, creatieve duizendpoot, van illustratie tot keramiek tot naaien, uit om een ​​kaart te tekenen die we konden downloaden.
Lees Verder
Informatie

Vloeren: kurk

Een zeer compleet materiaal Kurk is gemakkelijk bestand tegen vocht en wordt in alle kamers van het huis geplaatst. Het biedt bijvoorbeeld veel comfort, gebruikt als vloer in een badkamer. Vanwege zijn structuur - cellen gevuld met lucht die het rotvrij maken, is het een perfecte thermische en phonische isolator die ook het effect van ponsen weerstaat; u installeert het probleemloos in een druk bezocht gebied.
Lees Verder
Informatie

Hoe voedsel langer bewaren? Ontdek onze 12 tips

Stop het harde stokbrood als een honkbalknuppel! Stop de spruit van spruiten voordat je het zelfs maar proeft! Je bent moe van het mopperen wanneer je je eten in deze staat ontdekt. We raden u aan goedkope tips te ontdekken. De 3 eenvoudige bewaarbewegingen die ik dagelijks moet aannemen ken ik niet, maar voor mij vanaf de wekker kunnen bepaalde dingen me in een slecht humeur brengen: het brood te droog om mijn broodjes te maken, de suiker die in grote blokken in mijn valt yoghurt of zelfs de zielloze "ramollo" -koekjes onderaan het pakket.
Lees Verder
Informatie

Vervang een voordeur

Een oordeelkundig project Een massieve latei in graniet is een klassiek kenmerk van de traditionele Bretonse architectuur. Dit huis, relatief recent en gebouwd in betonnen blok, bood een lange en smalle toegangsdeur, vrij onopvallend. Om het een "Bretons" karakter te geven, zetten we een glazen deur met panelen, veel pittoresker ("op maat gekocht") en we overwinnen het met een valse latei gemaakt van graniet in plaat.
Lees Verder
Informatie

Maak een modulair Loden-gordijn

Materiaal 20 x 60 cm roze, fuchsia, rood en Bordeaux loden coupons 1 roterende snijder 1 liniaal 36 oogjes van 8 mm diameter 1 oogje tang 18 metalen ringen van 2,3 mm diameter 6 tang met ringen 15 'De vierkanten snijden Leg de vier lodencoupons op elkaar en snijd binnenin met een roterende snijder drie vierkanten, elk 18 cm breed.
Lees Verder
Informatie

Octaveo gesigneerde papieren vazen

Octaveo is een mooi merk gemaakt door Marcel Braer. Vanuit Zürich vertrekken naar Barcelona in de voetsporen van een familiegeschiedenis gekenmerkt door de Middellandse Zee, wilde Baer objecten creëren, voornamelijk voor het kantoor, reizen oproepen en het mogelijk maken om verhalen te creëren. Zon, kunst en materialen vormen de kern van de vakkundig vervaardigde kantoorboekcollecties van Octaveo.
Lees Verder
Informatie

Hoe geur je je interieur?

Moe van geuren van gesmolten of muffe kaas in het huis? Eén, we luchten, twee, we parfumeren! En in de familie van huisgeuren bestaan ​​er tal van methoden voor alle profielen en scenario's, waarvan sommige in echte decoratieve elementen veranderen. Wij vertellen u alles, alles wat u hoeft te doen is kiezen.
Lees Verder
Informatie

Tutorial: een schilderij maken in strijkkunst

In de trendy doe-het-zelffamilie is strijkkunst kampioen. Toegankelijk voor alle niveaus van doe-het-zelvers, het kost bijna niets en upgrade het decor in minder dan twee ... Nog beter? Het resultaat is uniek, gepersonaliseerd, trendy en eerlijk gezegd canon. Bereid de spoelen van draad voor, we vertellen je alles! Het materiaal Een bord met de gewenste afmetingen Een vernis of een olie voor het bord (optioneel) Spijkers Een hamer Twijn of katoenen draad Papierschaar De stappen 1.
Lees Verder
Informatie

5 doe-het-zelf

Vlaggenschipmateriaal van het moment, riet is overal! Zowel in decoratieve tijdschriften als in gespecialiseerde winkels. En we begrijpen waarom! Met zijn grafische en luchtige uitstraling is het de aanraking van authenticiteit in een trendy interieur. Omdat het gemakkelijk te hanteren is, geven we je onze favoriete inspiratie om je eigen decoratieve items in blik te maken.
Lees Verder
Informatie

Hoe uw garage opruimen?

Alleen je garageopslag aanpakken is niet eenvoudig. Dit is waarom het sterk wordt aanbevolen om je mouwen op te stropen met anderen en de volgende stappen in volgorde te volgen. Zorg voor de benodigde apparatuur voordat je begint Een garage vol te zetten betekent sorteren, gooien, maar ook schoonmaken.
Lees Verder