Categorie Opmerkingen


Opmerkingen

Popstijl heeft nog steeds pep

Komende uit de jaren 60 en 70, bestaat de poptrend voor kleuren uit een overheersing van oranje en bruin, of zelfs psychedelische tonen en patronen die deze beweging dierbaar zijn. Naast hun flitsende kleuren hebben meubels en objecten eenvoudige vormen, vaak allemaal in rondingen. Een van de belangrijkste dingen, opblaasbaar meubilair is legioen, fauteuils en banken strijden om ruimte, in roze, rood of natuurlijk oranje.
Lees Verder
Opmerkingen

De decortrends die in het nieuws komen

Natuurlijke materialen: we herontdekken caning © Shutterstock Bereid jezelf voor, je ziet het overal. Caning is deze ronduit retro-weeftechniek die dwarsbeugels en gaten, vaak gemaakt van rotan, afwisselt en daarom reageert op twee stertrends: natuurlijke materialen en de retro-spirit.
Lees Verder
Opmerkingen

Het is trendy: kurk!

De ontwerpers zijn formeel: kurk, een uitzonderlijk materiaal, is terug van weggeweest! Na een grote rage in de jaren '70 was het enigszins in populariteit gedaald. Die dagen zijn nu voorbij! Grondstof met een zacht hart, dit elastische medium met warme nuances kan nu in elk interieur worden geïntegreerd.
Lees Verder
Opmerkingen

Kies een plantenvezelvloer

Kokosnoot Het is de bekendste, die zelfs als een generieke term fungeert wanneer u het verschil tussen de andere vezels niet kunt zien ... Het ziet er enigszins harig uit en wordt verkregen uit lang verzachte kokosnootschillen. Zeer robuust, het wordt vooral op trappen gebruikt. Het is gemakkelijk geverfd, maar het is een materiaal dat bijzonder gevoelig blijft voor water en waarvan de installatie en het onderhoud enkele voorzorgsmaatregelen vereisen: • Vermijd absoluut installatie op een vochtige plaats, met name in de badkamer, maar ook elke ruimte waarvan het opstijgende bodemvocht het op korte termijn zal beschadigen.
Lees Verder
Opmerkingen

Succesvol aperitief

Deze zomer slaan Pinterest en Cuisine samen met Déco.fr om uw aperitieven uitzonderlijk te maken! Doe het vol met decoratietips en advies om je vrienden te ontvangen en om het feest nog perfecter te maken, probeer een waardebon van € 500 te winnen bij Alice Garden en je aperitiefpakket (ga naar de onderkant van de artikel).
Lees Verder
Opmerkingen

Eenvoudig en goedkoop: sluitmagneten!

5 'door magneet Materiaal Tijdschriften 1 doos wasmachines (40 x 16 mm) 1 potlood Schaar 1 vel flexibele magneet (te snijden) Contactlijm Realisatie 2' - Selectie van afbeeldingen Zoek kleine afbeeldingen in tijdschriften: neem een ​​wasmachine, sleep het over de pagina's totdat u een afbeelding vindt die perfect overeenkomt met het middelste gat.
Lees Verder
Opmerkingen

Mijn perfecte aperitief: de buiteninspiraties van Tangering Zest

Doe het vol met tips en advies om je vrienden te ontvangen. Om het feest nog perfecter te maken, probeer een waardebon van € 500 van Alice Garden en uw aperitiefpakket te winnen (zie onderaan het artikel). Deze week deelt Léa van Tangering Zest haar geheimen met jou ... Mijn perfecte aperitief? Het is voor mij het moment om de dagelijkse verplichtingen te decomprimeren.
Lees Verder
Opmerkingen

De 5 belangrijkste decoratieve trends die 2019 zullen maken!

1. Caning: © La Redoute Interiors Adept van vintage en nostalgische decoratie in retro-stijl, u zult tevreden zijn met de terugkeer van caning! Deze ambachtelijke techniek van het weven in rotanvezels is deze zomer al aanwezig en blijft in 2019 stijgen. En om een ​​goede reden wordt caning uitgenodigd op alle meubels van het huis: van de fauteuil tot het licht terwijl je langs de rij loopt , tafels of zelfs het hoofdeinde ... En als we er zo dol op zijn, is het omdat het een garantie is voor authenticiteit!
Lees Verder
Opmerkingen

Decoraties op porselein: In & Out tafelservice

Materiaal 90 ° alcohol Vet potlood Fijn blauw plakband Waaierborstel Wattenstaafje Schuim Goudkleur (44) Realisatie 5 'presentatieplaat Reinig uw bord met alcohol. Trek de inkeping op het porselein met een vetpotlood. Plaats het plakband in de inkeping. Controleer of het recht is geïnstalleerd.
Lees Verder
Opmerkingen

Hoe een stijlvolle muziekhoek te regelen?

Of we nu eenvoudige luisteraars zijn of potentiële muziekliefhebbers, of we het nu leuk vinden of niet, muziek neemt een grote plaats in in ons leven. Op straat, in het winkelcentrum, in concert, thuis, in de auto of op een oude platenspeler ... Of je het nu leuk vindt of haat, het klinkt overal, voor elke gelegenheid!
Lees Verder
Opmerkingen

Welk type verwarming moet ik kiezen voor mijn badkamer?

In de "type verwarming" familie wil ik graag ... Convector, handdoekdroger, traagheidsradiator, stralingspaneel, ventilator ...? Je bent verloren! In deze zeer vochtige ruimte, onder voorbehoud van tocht, dat is de badkamer, verdient het verwarmingssysteem aandacht. Moeten we kiezen voor elektrische verwarming?
Lees Verder
Opmerkingen

Frank deurkrukken ...

Lang bleef wijs, de voorkeur voor porselein, de handgrepen hebben een duik genomen en worden weergegeven in ongewone vormen en ultramoderne metalen. Onvermijdelijk ging Philippe Starck daarheen, met de Apriti-handgreep in zamack (zink- en aluminiumlegering) zeer elegant en roept een zeedier op.
Lees Verder
Opmerkingen

Stel: hoe wordt overeenstemming bereikt over de keuze van de decoratie?

Dat is het, het is officieel, je gaat samen intrekken! Maar voordat je een housewarmingfeest met je vrienden viert en organiseert, moet je het ermee eens zijn. Omdat je van Scandinavische decoratie houdt, maar je wederhelft de voorkeur geeft aan meer industriële sferen ... We moeten niet alleen raakvlakken vinden, maar je zult ook concessies moeten doen ... Niet zo eenvoudig!
Lees Verder
Opmerkingen

Kleine badkamer: welke tegels kiezen?

Kleine badkamer: welk type tegels moet ik kiezen? © Shutterstock Er zijn tegenwoordig veel tegelbekledingen beschikbaar om een ​​kleine badkamer in te richten. De twee grote kampioenen van het genre zijn ongetwijfeld aardewerk en porselein steengoed, tegels gewaardeerd om de diversiteit van hun kleuren en patronen: houten imitatietegels, gewaxt beton, metaal, natuursteen, cementtegels of zelfs gekleurd ... er zijn Er is absoluut voor elk wat wils!
Lees Verder
Opmerkingen

Hoe kies je de vloerbedekking van de woonkamer?

Elke coating heeft zijn voordelen en kenmerken. Point.P biedt een compleet en gevarieerd assortiment vloerbedekkingen voor een interieur dat is aangepast aan ieders smaak. Je woonkamer is de kamer waar je de meeste tijd doorbrengt en het is belangrijk om je daar goed te voelen. Het parket: warme en vriendelijke sfeer © Point P Het parket creëert een warme en authentieke sfeer.
Lees Verder
Opmerkingen

Onze tips voor het schoonmaken van uw badkamer

Als we het hebben over het schoonmaken van het huis, rijst altijd de vraag over de badkamer! Hoe de toiletten te ontkalken? Hoe sporen van kalksteen te verwijderen? Hoe de ramen schoon te maken? Welke huishoudelijke producten te gebruiken? Welke te vermijden? Is bleek echt effectief?
Lees Verder
Opmerkingen

Werk thuis: doe de voegen in je badkamer opnieuw

Naast hun lelijke uiterlijk, kunnen vuile tegelvoegen afdichtingsproblemen veroorzaken en het uiterlijk van schimmel bevorderen. Inhoud: Hoe vuile zegels te verwijderen? Hoe zijn gewrichten succesvol te verbergen? Hoe nieuwe gewrichten aan te brengen? Wilt u uw badkamer opnieuw inrichten?
Lees Verder
Opmerkingen

Kleurentrend: lavendel om het interieur te verzachten

Hoe de lavendelkleur te definiëren? © Shutterstock Sommige mensen typeren het als een bleek grijsblauw. Anderen zien lavendel als een schaduw van paars. Vanwege de verschillende tinten is het moeilijk om de lavendelkleur te definiëren. En om een ​​goede reden werd het geïnspireerd door de bloem met dezelfde naam.
Lees Verder
Opmerkingen

Hoe organiseer je een onvergetelijke babydouche?

Verwacht je een gelukkig evenement en wil je je zwangerschap vieren met je geliefden? Heb je een zwangere vriendin en wil je een verrassend baby shower voor haar organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Waar bestaat het uit? Wat zijn de sleutels om het te organiseren? Wij vertellen u alles wat u moet weten om van uw babydouche een onvergetelijk moment te maken ... 1.
Lees Verder
Opmerkingen

Controleer een onroerend goed akte voor ondertekening

Bruno Costa de Beauregard werkt voor La Forêt Immobilier in Sens (Yonne). Hij geeft ons enkele tips om de minste teleurstelling te voorkomen. Interview door Nadège Monschau Hoe kun je jezelf beschermen tegen glitches? In het geval van een condominiumaankoop is het essentieel om bepaalde documenten te eisen die de koper in staat stellen om de beperkingen en kosten die hem in de toekomst zullen worden opgelegd beter te begrijpen.
Lees Verder