Categorie Opmerkingen

Buizen die lekker ruiken!
Opmerkingen

Buizen die lekker ruiken!

Er ontstond snel een leidingprobleem en zelfs met een onberispelijke hygiëne is niemand immuun voor een dag die wordt geconfronteerd met vieze geuren in de badkamer, keuken of wasruimte. Tenzij er echter een aanzienlijk structureel probleem is, is het over het algemeen gemakkelijk om ze te overwinnen en eenvoudige gewoonten aan te nemen om hun terugkeer te voorkomen.

Lees Verder

Opmerkingen

Neem de Scandicraft-stijl over!

Dacht je de Scandinavische decoratie iets buiten adem? Denk nog eens goed na, deze Scandinavische stijl is onverslaanbaar en heeft nog niet het laatste woord gezegd! In 2019 is het vernieuwd en blijft het ons verleiden door Scandicraft te worden. Waar komt deze nieuwe Scandinavische stijl mee overeen en hoe kan deze worden overgenomen? We vertellen je alles met onze decoderingsdeco ... Wat is Scandicraft-deco?
Lees Verder
Opmerkingen

Welke decoratie om te kiezen om Kerstmis in 2018 te vieren?

Hoewel de traditionele stijl nog steeds unaniem is voor de kerstdecoratie, worden er twee trends besproken om het interieur van het einde van het jaar te versieren. De eerste is een ode aan de natuur. De tweede biedt een terugkeer naar het verleden, terwijl je je aanpast aan moderne codes ... Ontdek deze twee decoratieve stijlen die Kerstmis in 2018 zullen markeren en al ons advies voor het adopteren ervan, van de boom tot de kersttafel via geschenkverpakking!
Lees Verder
Opmerkingen

Herstel een huis

Ben je verliefd geworden op een oude schuur? Het uitvoeren van de renovatie van een oud gebouw vereist veel expertise. Aan zo'n avontuur beginnen vereist aanzienlijke persoonlijke investeringen en veel leren. Verklaringen van Frédéric Charpentier, architect gespecialiseerd in restauratie.
Lees Verder
Opmerkingen

Herstel: onze decorideeën met jampotten

Stapel je de potten met jam op en voel je je ziek om ze eruit te gooien? We stoppen je meteen! Gooi ze niet meer weg en ontdek onze beste ideeën om ze een tweede leven te geven. Lantaarns, planken en opbergruimte, terrarium- en bloempotten, zeepdispenser ... Met deze tips worden uw potten jam, echte decoratieve artikelen!
Lees Verder
Opmerkingen

10 designradio's voor minder dan 50 €

Je hebt voor je interieur gezorgd, kiest meubels en materialen met zorg. Maar als er in het midden een wekker uit 1985 hangt ... Het is het einde! Om dit probleem op te lossen, kwam in 2000 de Tivoli Model One uit: een eenvoudige radio met designervormen die perfect past in hedendaagse interieurs.
Lees Verder
Opmerkingen

Verander het decor in de seizoenen en vermijd eentonigheid!

De interieurinrichting afstemmen op de seizoenen is resoluut trendy. Soms volstaat een eenvoudig meubelstuk, een eenvoudige stof of een decoratief object om een ​​kamer en zijn atmosfeer volledig te transformeren. Genoeg om uw interieur te vernieuwen. Verander de lucht zonder van huis te gaan Heeft u de neiging om uw decoratie te beu zijn?
Lees Verder
Opmerkingen

Maak een gipsplaatpartitie

Gipsplaat Wat is het? Het bestaat uit een gipskern, versterkt met versterkend karton. De randen zijn aan beide zijden verdund om verbinding mogelijk te maken. De dikte is variabel (9,5 cm en 12,5 cm voor de meest voorkomende). De gebruikelijke hoogte is 250 cm, voor een breedte van 60, 90 of 120 cm.
Lees Verder
Opmerkingen

Miss Tic wordt weergegeven in stickers

Miss Tic heeft de krachten gebundeld met het merk Plage, een lijmspecialist, om ons interieur te impregneren met zijn poëtische en boze spray met een nieuw assortiment muurstickers. De Franse kunstenaar Miss Tic is een fenomeen. Sinds 1985 heeft ze silhouetten van zeer glamoureuze brunette vrouwen in haar Parijse studio gemaakt, geassocieerd met scherpe zinnen die ze op alle steunen snijdt en stencilt, vooral op de muren van Panam.
Lees Verder
Opmerkingen

Kies trendy accessoires om je keuken te versieren

De keuken is, zonder overdrijving, de ontmoetingsplaats voor het hele gezin en fijnproevers. Vaak bezocht, het is een stuk dat in de loop van de tijd is veranderd en met technologische ontwikkelingen. Soms onafhankelijk, soms open voor de woonkamer, zijn alle stijlen toegestaan: Scandinavisch of industrieel, iedereen heeft zijn eigen manier van denken over hun keuken.
Lees Verder
Opmerkingen

GLA-55 ijsbergluidsprekers zullen meer dan één smelten

Op Apple Expo 2008 in Parijs presenteerde Harman Kardon zijn gloednieuwe tweedelige luidsprekersysteem van hoge kwaliteit: de GLA-55. Niet tevreden met het feit dat het een audiosysteem van hoge kwaliteit is, is het ook, met zijn chromen basis, zijn motor en zijn zichtbare ventilatie, een echt collectorsitem.
Lees Verder
Opmerkingen

Tegels op een vloer leggen

Het leggen van een tegelwerk, volgens de conventionele methode, kan tegelijkertijd worden gedaan terwijl een betonnen plaat op een vloer wordt gegoten. Dit is een terracottategel met patronen. Een plaat gieten Het leggen van tegels op een oude vloer, in een kamer op één niveau tijdens renovatiewerkzaamheden, vereist over het algemeen het gieten van een plaat met het dubbele doel een vlakke en schone basis te hebben voor de nieuwe de vloer bedekken en waterpas stellen.
Lees Verder
Opmerkingen

Lumignon in spons gratton

Materiaal 1 metalen spons 1 snijtang 1 glazen pot dessertcrème Fijn verzilverd koperdraad 1 zilveren ring (9 mm) 1 fonduekaars Creatie 2 'Metalen spons ontrafelen De spons is een schraapkussen gemaakt van plastic draden gecoat met fijne aluminium draden. Plaats in het midden van de metalen spons de link in gegalvaniseerd staaldraad dat het gaas vasthoudt.
Lees Verder
Opmerkingen

Renovatie van een parketvloer

Onderzoek en diagnose Controleer na het verwijderen van de oude coating de toestand van de messen zorgvuldig. Als sommigen u verdacht lijken, probeer ze dan te proberen door er een mes in te steken; als u het gemakkelijk opneemt, is het hout misschien verrot. Het is dan noodzakelijk om de aangetaste messen te verwijderen, de oorzaak van het verval te identificeren en te verhelpen voordat de beschadigde onderdelen worden vervangen.
Lees Verder
Opmerkingen

5 plaids, 5 decoratieve stijlen voor de woonkamer

Wintersterobject, de plaid is essentieel geworden in alle interieurs. Je nestelt je op de bank in de woonkamer om een ​​boek te lezen, rolt op om op te warmen en draagt ​​het door het huis. In een paar woorden, het is onze beste bondgenoot om de koudste dagen het hoofd te bieden.
Lees Verder
Opmerkingen

6 ideeën om uw woonkamer te vernieuwen voor het nieuwe schooljaar

Terug naar school is altijd een beetje als een nieuwe start. Nieuwe kameraden voor sommigen, nieuwe collega's voor anderen, en vooral nieuwe doelen! Het is vaak een cruciale periode waaruit enkele verlangens naar verandering voortkomen en waar nieuwe ideeën worden verdrongen. En wij, nieuwe ideeën, daar houden we van ... Vooral als het gaat om interieurontwerp!
Lees Verder
Opmerkingen

5 ideeën rond het plafond, de 5e muur

Kijk omhoog. Zoals velen van ons, is je plafond wit. Het is zo neutraal dat je er niet eens meer op let. Hoe zit het met het repareren? Merk op aan iedereen die deze 5e muur is vergeten, we onthullen al onze ideeën om van uw plafond een nieuw expressieveld te maken! Verf en behang, gekleurd of met een patroon, in beton of hout of gewoon versierd met frames of planten ... Voor welk decoridee ga je vallen om je plafond te verdraaien?
Lees Verder
Opmerkingen

Kerstmis: als cadeau, onze adventskalender om te downloaden

Uw abonnement op de kerstnieuwsbrief is bevestigd. Om je te bedanken, bied je een adventskalender aan om zelf te downloaden en samen te stellen! Kalender om af te drukken >> hier [S7757525W630 N] Materiaal - schaar - papier (zo stijf mogelijk) - een printer - lijm - een perforator - touw van het type bakkerstouw Stap 1.
Lees Verder
Opmerkingen

Een ruiterdecor voor kleine ruiters

Het paard is onder andere een symbool van vrijheid, en voor een kind is vrijheid en verbeelding absoluut essentieel. Tegelijkertijd is het paard een dier waarvan de gehechtheid aan mensen zeer sterk is, een band die wordt waargenomen vanaf de vroege kinderjaren. Daarom is het, indien nodig, beter om bewust te zijn van decoratieve items die kunnen worden gevonden als een opkomende dag zijn ruiter zijn kamer met paarden wil vullen.
Lees Verder
Opmerkingen

Hoe kun je een vintage touch aan je interieur geven zonder gedateerd te zijn?

Je houdt van antieke voorwerpen en retrostukken maar je weet niet hoe je ze thuis kunt adopteren? Of hou je van vintage stijl en Scandinavische en verfijnde decoratie? Wat als we je zouden vertellen dat deze stijlen niet onafscheidelijk waren? Wij bewijzen dat met een beetje durf en het respect voor een paar basisdecoratieregels, het mogelijk is om een ​​vintage tintje aan uw interieur te geven zonder al te veel te doen!
Lees Verder
Opmerkingen

De plexi-stoel: we zien het alleen!

Wat is plexi? De echte naam van plexi is polymethylmethacrylaat. Het is ook bekend als plexiglas. Het is een licht en bestendig materiaal. Het maakt deel uit van de groep thermoplasten: plastic materialen die onder hitte kunnen worden vervormd en gevormd. PVC of zelfs Teflon zijn andere voorbeelden van thermoplasten.
Lees Verder