Categorie Opmerkingen

Decoratieve horoscoop: inspiratie van "bordelen" voor Schorpioen
Opmerkingen

Decoratieve horoscoop: inspiratie van "bordelen" voor Schorpioen

Echte overwinnaar en instinctief, cultiveert de schorpioen een deel van de schaduw, net als de ondergrondse insecten waarmee zijn teken wordt geassocieerd. Intuïtief en vurig, hij is een hele persoonlijkheid die het geheim cultiveert en de fantasie voedt van de mensen die met hem omgaan. In het interieur wordt de decoratie ook geleid door zijn instinct: de schorpioen evolueert tussen gebieden van licht en schaduw: nissen met gedimde lichten, vloermatrassen, een goed verlichte chaise longue voor een leeshoek.

Lees Verder

Opmerkingen

Hoe kunt u uw gordijnen en vitrage gemakkelijk wassen?

Zien je gordijnen en gordijnen er grijs uit? We geven je al onze tips om ze schoon te maken zonder naar de was te gaan! Zonder ons advies te vergeten om ze dagelijks te onderhouden en hun uitstraling te herstellen! En omdat we thuis bedreven zijn in natuurlijke oplossingen, geven we u onze pijpen om uw gordijnen te wassen zonder chemicaliën te gebruiken ... 1.
Lees Verder
Opmerkingen

8 functies met de beroemde houten pallet

Ah het houten palet! Alle liefhebbers van gerecycled decor hebben moeite om er een terug te vinden en om te leiden naar alledaags voorwerp of meubilair. En we begrijpen waarom! In twee fasen, drie bewegingen, vouwt de houten pallet in 4 en kan worden geïmproviseerd als tuinmeubilair, bibliotheek, hoofdeinde, bureauorganisator en nog veel meer ... Ontdek 8 manieren om de houten pallet aan te nemen in zijn interieur.
Lees Verder
Opmerkingen

Keuken / woonkamer divider

Een discrete scheiding Dit meubel markeert de overgang van de ene zone naar de andere van de kamer, zonder een materiële scheiding te vormen. Naast de structuur die aan de muur is bevestigd, kan een tafel fungeren als werkblad en eettafel, terwijl een bovenste platform het verlichtingssysteem (spots) opneemt en verbergt.
Lees Verder
Opmerkingen

Boeddha decoratie: maak je interieur wakker!

Meer een filosofie en een levenskunst dan een echte religie, het boeddhisme maakt altijd een beetje meer volgers. Het doet dus sterk denken aan de beelden van de tempels van Thailand, Cambodja of Sri Lanka, en daarom was het logisch dat de versiering de thematische Boeddha nodig had om het op een meervoudige en gevarieerde manier af te wijzen.
Lees Verder
Opmerkingen

8 tips om je kleding en wasgoed te wassen

Het helemaal witte? We zijn er dol op. Beddengoed, handdoeken, tafellinnen of kleding, we houden van de slanke, Scandinavische look, zacht als een wolk ... totdat wit geel of saai wordt. Om onze favoriete stoffen witter te houden dan wit of om ze wit te maken zodra ze gekleurd zijn, kiezen we uit oma's tips!
Lees Verder
Opmerkingen

DIY-kinderen: maak kleine lieveheersbeestjes voor de lol

Tegenwoordig biedt de kleine hermelijn je een recyclingworkshop: met dozen met eieren kunnen kinderen veel lieveheersbeestjes maken voor de lol, grappig klein speelgoed, zelf gemaakt en met 3 keer niets. materiële term! En zoals u weet, is er soms niet veel voor nodig om onze lieve blonde hoofden te amuseren: ik ben ervan overtuigd dat deze kleine lieveheersbeestjes meerdere avonturen zullen hebben eenmaal gemaakt!
Lees Verder
Opmerkingen

4 doe-het-zelf om je interieur tegen lage prijzen te vernieuwen

Het is niet ongewoon om uw leefruimte te willen veranderen of verbeteren. Maar het kopen van nieuw meubilair of het volledig opnieuw inrichten van een kamer kan duur zijn. De oplossing De doe. En ja hoor! Je handen zijn je kracht dus gebruik ze. Dankzij goede ideeën maar ook enkele goede tutorials, kun je je interieur vernieuwen tegen lage prijzen.
Lees Verder
Opmerkingen

Hoe kies je een smoothiemixer?

De blender, een essentieel accessoire in de keuken De blender - niet te verwarren met de sapcentrifuge of de centrifuge! - gebruikt om voedsel te mengen. Een blender is niet alleen voor het maken van smoothies. Het kan ook worden gebruikt om milkshakes, fruitcoulis, cocktails te bereiden ... Sommige blenders worden ook verwarmd en maken dus zelfgemaakte soepen.
Lees Verder
Opmerkingen

10 essentiële decoratieve objecten die op zonne-energie werken

Een milieuvriendelijk en trendy decor tegelijkertijd, het zou moeilijk zijn om nee te zeggen ... zolang er zon is. Lampen, fonteinen of zelfs barbecues, de nieuwe decoratiesterren werken draadloos en zonder batterijen om groenere en goedkopere energie te leveren: de zon laadt ze op, je kunt er naar believen van genieten, in stijl en zonder je schuldig te voelen.
Lees Verder
Opmerkingen

Carouche, industriële en inventieve rommelmarkt

Caroline Giraud is geen tweedehandse dealer zoals de anderen. Tolk van objecten uit de Carouche-boetiek, biedt ze in haar kleine boetiek in het 11e arrondissement van Parijs een selectie van industriële meubels, oude of hedendaagse objecten, in een resoluut moderne geest. Het is een paar jaar geleden dat Caroline de methode voor het restylen van oude objecten en meubels heeft overgenomen.
Lees Verder
Opmerkingen

Alles wat u moet weten over plantenteelt

Als de redenen voor het vermenigvuldigen van planten duidelijk zijn, is de keuze van het te implementeren proces veel minder. Laten we proberen een beetje duidelijker te zien in de middelen die ons ter beschikking staan. Zaaien De liefste, maar ook de meest natuurlijke methode is zaaien. Het is de reproductiemodus bij uitstek van de natuur.
Lees Verder
Opmerkingen

Kakemono uit Azië

Materiaal: Gewoon overtrekpapier (op rol 37 cm breed, 100 g) Fotokopie van het motief (vergroot tot 200%) 1 liniaal 1 snijder Verf voor keramische of zachte borstels (nr. 4, 8 en 12) 2 ronde stokjes (ø 15 mm, lengte 50 cm) Rollijm 1 kleine twist Fijn satijnlint Ontwerp: 3 'snijden Knip een laaglengte van 90 cm.
Lees Verder
Opmerkingen

Kleed een kleine kledingkast aan

Goed schoonmaken Als ze goedkoop zijn, hebben deze kleine - en grote - meubels vaak een zielig uiterlijk. De eerste operatie zal daarom bestaan ​​uit een zeer serieuze reiniging. Omdat de metalen ondersteuning niet erg interessant is, moet je een uniforme achtergrond bereiken ... wat een goede reparatie inhoudt.
Lees Verder
Opmerkingen

Stap voor stap: maak een plantensuspensie

De hangende mand: hier is een apparaat dat, voor een gematigde prijs, een volledig spectaculair effect kan produceren! Het is voldoende om te worden overtuigd om de bloei van steden te observeren: plantensuspensies behoren tot de meest genoteerde composities, zowel vanwege de schoonheid van planten (mengsel van rechtopstaande en hangende bloemen) en hun bevoorrechte locatie, op ooghoogte.
Lees Verder
Opmerkingen

Maak een spaarvarken M. Magot

Materiaal 1 ballon 3 rollen standaard gepleisterde strips 1 schaar 1 kom 1 mes 4 kurkstoppers 1 kurkstop met een diameter van 5 cm Universele lijm 1 witte katoenen ballonbal 1 [nieuws: 739781 snijder] 1 stuk grote draad Acrylverf roze, fuchsia en beige 1 middelgrote borstel-borstel 1 fijne borstel 1 zwart vilt Realisatie 45 'Vormen en assembleren van het varken Blaas de ballon op tot het gewenste volume, sluit met een knoop en hang hem op.
Lees Verder
Opmerkingen

Maak puckmagneten

Materialen Tijdschriften 1 doos wasmachines (40 x 16 mm) 1 potlood Schaar 1 flexibel magneetvel (te snijden) Contactlijm Realisatie 2 'Selectie van afbeeldingen Zoek kleine afbeeldingen in tijdschriften: neem een ​​wasmachine, sleep deze naar de pagina's totdat u een afbeelding vindt die perfect overeenkomt met het middelste gat.
Lees Verder
Opmerkingen

Decoraties op porselein: Plumetis-bekers

Materiaal: 3 vierkante kopjes Alcohol op 90 ° Thermohardend vilt 1 rol lijm met reserve 3 stukken schuim (1 cm x 1 cm) 1 penhouder Fijne borstel Ventilatorborstel Wattenstaafje Kleuren: Etruskisch rood (12), Agathe (04) , Jaune de Marseille (02) Realisatie: 5 'Ontvet de drie kopjes voorzichtig met huishoudpapier gedrenkt in alcohol op 90 °.
Lees Verder
Opmerkingen

5 DIY voor kinderen speciale herfst

Moeilijk om de kinderen bezig te houden als het weer slecht is. En als je ze een doe-het-zelf-activiteit aanbood. In de herfst is er veel te doen! Je helpt jezelf, hier zijn 5 doe-het-zelf specials voor kinderen speciale herfst. 1. Een leeuwenkop Om een ​​mooie leeuwenkop te maken, heb je een kartonnen plaat, oranje verf, borstels, lijm, dode bladeren en een zwarte stift nodig.
Lees Verder