Categorie Opmerkingen

Terug naar school als uurwerk
Opmerkingen

Terug naar school als uurwerk

Om ons in staat te stellen onze ruimtes voortdurend te herschikken of zelfs gemakkelijker te stofzuigen; meubels op wielen hebben alleen voordelen, ontdek de essentie. Nomadenplanken Adept van trendy en praktische decoratie, hier is het nomadenplan KUBICO! Het wordt mobiel dankzij de set van 5 wielen die op de carrosserieën van de KUBICO-reeks aanpasbare meubels kunnen worden geïnstalleerd.

Lees Verder

Opmerkingen

6 decoratieve inspiraties met gedroogde bloemen

We dachten dat ze ouderwets, ouderwets, vergeten waren. Mis! Gedroogde bloemen staan ​​weer voor decoratieve trends, van nieuwsuitzendingen, van professionele interieurs tot ontwerpcatalogi ... Hoe zit het met ons? We laten ons inspireren door de goede stromingen om ze het huis binnen te laten, eigentijds, industrieel, romantisch ... of anderen!
Lees Verder
Opmerkingen

Houten meubels onderhouden en renoveren

Sneeuw, vochtigheid, kleurverandering, er is geen tekort aan schade veroorzaakt door de kou op houten tuinmeubelen. Volg onze tips om uw houten meubels een facelift te geven. De vijanden van houten meubels: vlekken, UV, vochtigheid en mos Tuinmeubelen zijn onderhevig aan allerlei externe aanvallen.
Lees Verder
Opmerkingen

Binding: blok trendy vellen

Materiaal 1 stuk turkoois vilt 50 x 50 cm of 31 x 50 cm 1 stuk dik bordeaux vilt 40 x 50 cm 1 platte metalen liniaal 1 krijt krijt naaimachine 1 rolschaar 1 schaar 1 stuk opstrijkfolie 50 x 50 cm recto verso 1 ijzer 1 fotokopie van het patroon van de bovenste omslag [pdf: 277660], tweemaal vergroot 2 rode fantasieknoppen met een diameter van 17 mm 1 naald Rode draad 1 schaar 1 snijder 1 notitieboekje spiralen van geperforeerde witte platen (formaat zonder deksel: 185 x 185 x 9 mm) 1 koekjessnijder 1 snijtang 4 platte koperen schroeven met een diameter van 5 of 6 mm en 11 mm hoog 4 bouten 19 doorschijnende rode rocailles 10 'Snijden van de verschillende elementen Snijd met een rollende snijder twee vierkanten van turkoois vilt en twee vierkanten van bordeaux vilt, elk 19,5 cm breed.
Lees Verder
Opmerkingen

HET HUIS VAN ELSA

DUBBING / PARTITIONING. Placo®, een oplossing voor elke kamer in huis! Geluidsisolatie, thermische isolatie, water- of brandweerstand, luchtzuivering binnenshuis ... het Placo®-assortiment biedt een oplossing voor elke kamer in huis. Aanbevolen voor slaapkamers en woonkamers, de Placo® Phonic-plaat, blauw van kleur, deelt ruis door twee van de ene kamer naar de andere.
Lees Verder
Opmerkingen

Voor / na: de buitenruimte van een traditioneel huis moderniseren

Dit huis in de Vendée toont de typische architectuur van de habitats Loire-Atlantique met zijn rode tegels, gekleurde luiken en een centraal gedeelte op één niveau. Hoewel ze verliefd waren op de charme van het gebouw, wilden de eigenaren een contrast tussen interieur en exterieur creëren door te kiezen voor een terras met een geest van design.
Lees Verder
Opmerkingen

Landschapsadvies: een glooiende tuin

De glooiende tuin, vaak glooiend, vereist ongetwijfeld meer tijd om na te denken dan een vlakke tuin. Dit voorbereidende werk stimuleert echter creativiteit en de aanwezigheid van een helling maakt het mogelijk om originele volume-effecten te creëren, soms spectaculair. Hoe een glooiende tuin te regelen?
Lees Verder
Opmerkingen

Hoe maak je een stoffen bank goed schoon?

We gaan daar zitten om te ontspannen voor de televisie, een boek te lezen en een knuffel te geven aan de huiskat, een aperitief te hebben met zijn vrienden ... Ongetwijfeld is de bank een van de must-haves van het huis. Omdat het constant wordt geprezen, is het ook een van de meubelstukken die het meest waarschijnlijk zullen worden bevlekt!
Lees Verder
Opmerkingen

Hoe creëer je een meer harmonieuze habitat?

Om een ​​huis harmonischer te maken en de bewoners zich goed te laten voelen, is het raadzaam om stroomopwaarts te denken over de indeling en indeling van de kamers waaruit het bestaat. Een gastvrije en functionele entree © Lapeyre Omdat dit de kamer is waardoor je het huis binnenkomt, speelt de ingang een grote rol in de indeling van een huis: het moet zowel warm zijn om je naar binnen te laten gaan, terwijl het functioneel is voor zijn gebruikers.
Lees Verder
Opmerkingen

Lang leve de Spring of Do It Yourself

Kennisgeving voor liefhebbers van creatieve vrijetijdsbesteding, van 5 tot 8 mei 2016 wordt de Printemps du Do It Yourself gehouden in Parijs, Porte de Versailles. Een nieuwe creatieve ontmoeting bedacht door de nummer 1 doe-het-zelfbeurs, Creations & knowhow, in samenwerking met de beurs van Parijs die 150 exposanten op meer dan 4.000 m2 zal eren.
Lees Verder
Opmerkingen

Organiseer uw verhuizing in 6 stappen

Voor je beweging heb je armen nodig. Twee maanden voor D-Day is het tijd om te bepalen of u een beroep wilt doen op uw dierbaren of dat u de overstap aan professionals toevertrouwt. Zo ja, dan is het nu tijd om offertes te doen en uw provider te kiezen.
Lees Verder
Opmerkingen

5 oma's tips om schimmel te verwijderen

Zwarte voegen, blaasjes papier, lelijke grijze vlekken? Om overal in het huis schimmel te verwijderen, maak plaats voor oma's tips! Van de keuken tot de badkamer, van de muren tot de stoffen, we hebben de beste oplossingen samengesteld voor het definitief verwijderen van schimmelsporen.
Lees Verder
Opmerkingen

Bereid een ouderwetse coating voor

Traditionele pleisters zijn kalkmortels (soms kalk en cement) bereid met zand dat speciaal is geselecteerd op hun kleur. Verschillende tinten Deze voorgedoseerde producten zien eruit als pleisters en pleisters uit het verleden, met tinten en textuur die duidelijk meer warm en esthetisch zijn dan die van cementgebaseerde pleisters die vaak lelijke oude huizen zijn waar het onderwerp van is geweest een renovatie.
Lees Verder
Opmerkingen

Renoveer uw tuinmeubelen

Met de komst van mooi weer is er de behoefte om meer tijd op het terras door te brengen om van de zonnestralen te genieten. Maar na de winter buiten te hebben doorgebracht, zien tuinstoelen, tafels en fauteuils er niet goed uit. Voor de volgende barbecue-avond is het tijd om het tuinmeubilair te renoveren, of het nu exotisch hout, ijzer of hars is.
Lees Verder
Opmerkingen

Een doe-het-zelf vlindermand

Materiaal: 1 vel geel polypropyleen 1 zwarte viltstift met fijne punt (geen permanente inkt) 1 metalen liniaal 1 grote snijder Extra sterk dubbelzijdig plakband met beschermende tape Gekleurde zelfklevende plastic film (restjes zijn voldoende), groene kleur en rood 1 schaar 1 mooie koekjessnijder Realisatie: 5'Reproductie Breng het patroon over van een van de delen van de mand en reproduceer het op het polypropyleen met de viltstift.
Lees Verder
Opmerkingen

Maak een boeket handdoeken

Materiaal: 1 plastic herstelzak (hier, zakjes met lingerie) Vellen papier 1 potlood voor glazen markers Realisatie: 10 'Reproductie Decaleer een gekozen motief en schuif de overtrek in de zak. Teken het opnieuw op het plastic met behulp van de markeringen.
Lees Verder
Opmerkingen

Tutorial: een oude kroonluchter getransformeerd met touw

Nou, je moet toegeven, deze houten kroonluchter lijkt een beetje op dit kapsel met de rouflaquettes, het is tijd om te veranderen! Maar als een goede schaarslag voldoende zal zijn om de tweede te verduisteren, zal de eerste een beetje meer vindingrijkheid vereisen om het aan zijn tijd aan te passen. Vandaag gaan we leren hoe we een oude kroonluchter met katoenen touw kunnen metamorfoseeren.
Lees Verder
Opmerkingen

Elementen voor mobiel

Materiaal 1 vermiljoenvilt coupon van minimaal 15 x 20 cm 1 grote metalen liniaal 1 krijt van kleermaker 1 schaar 1 fotokopie van het neushoornpatroon [pdf: 277606] 1 stuk synthetische vulling van minimaal 10 x 15 cm Pinnen Machine à naai Witte draad 1 kompas 1 kleine druppel ecru-vilt of vilt 4 doorschijnende bordeauxrode rocailles 1 bordeauxnaald Handwerken 20 'Naaien Knip twee rechthoeken vermiljoenvilt van elk 10 x 15 cm.
Lees Verder
Opmerkingen

3 ideeën voor spellen voor katten en honden om zelf te maken

Misschien heb je deze ietwat frustrerende situatie al meegemaakt: je koopt een ultramodern speelgoed voor je huisdier en ... het heeft uiteindelijk liever plezier met de verpakking dan met het speelgoed. Sindsdien denk je twee keer na voordat je een klein fortuin investeert! Heb je er ooit aan gedacht om zelf speelgoed voor je kat of hond te maken?
Lees Verder
Opmerkingen

Marine vak

Materiaal: 1 vel wit doorschijnend polypropyleen 1 metalen liniaal 1 grote snijder Extra sterke dubbelzijdige plakband 1 schaar 10 zilveren ogen 1 oogtang Creatie: 15 'Knip de elementen uit in het polypropyleen, snijd een vierkant van 60 cm side. Uitgesneden volgens de ononderbroken lijnen [pdf: 277556].
Lees Verder