Categorie Opmerkingen

DIY: mijn adventskalender opgeschort
Opmerkingen

DIY: mijn adventskalender opgeschort

Wie bewaart geen goede herinneringen aan de adventskalender uit de kindertijd? Dit beroemde ritueel dat elke dag in december een verrassing reserveert, heeft alles voor jong en oud. Alinéa biedt je de mogelijkheid om je eigen kalender te maken, in opgeschorte versie voor een echte decoratieve toets.

Lees Verder

Opmerkingen

Designtrend: focus op gloeilampen

Onmogelijk om te missen, ze zijn overal! Van boetieks tot decoratieve tijdschriften tot de meest trendy hotels en restaurants, gloeilampen fleuren elk interieur helder op. Vintage of hedendaags, sober of kleurrijk, geschorst of mobiel ... Eén ding is zeker, de gloeilamp is zichtbaar en dit voor ons grootste geluk!
Lees Verder
Opmerkingen

5 bankstijlen die karakter geven aan uw interieur

Als u geïnteresseerd bent in decoratieve trends, weet u dat de bank een ware rage is in de meest trendy interieurs. We gebruiken het graag als decoratief accessoire in een entree, als een treeplank of als een plaats van ontspanning in de woonkamer. Hoe dan ook, de banken zijn oneindig om aan de decorstijlen van elk te voldoen!
Lees Verder
Opmerkingen

Verbeter de charme van buiten dineren

Synoniem voor gezelligheid, grote tafels staan ​​in de schijnwerpers in de zomer. Nooit is de kunst van gastvrijheid zo succesvol geweest. Uitschuifbare tafels, pergola's: praktisch, zomers meubilair! Wie grote tafels zegt, zegt voldoende meubilair. Je wordt een receptieprofessional met de uitschuifbare tafelmodellen zoals WHISPER, die plaats bieden aan maximaal 10 gasten.
Lees Verder
Opmerkingen

Top 8 van de beste groene planten die een interieur opruimen

Luchtvervuiling is onzichtbaar en reukloos aanwezig in veel interieurs. Om de aanwezigheid van giftige stoffen het hoofd te bieden, zijn bepaalde planten belangrijke bondgenoten. Dankzij het fotosynthese-principe zetten planten CO2 om in zuurstof. Resultaat? Ze reinigen de lucht door verontreinigende stoffen te absorberen.
Lees Verder
Opmerkingen

De juiste luiken kiezen

Welke luiken moet ik op mijn gevel installeren? Niet zo gemakkelijk te beantwoorden, gezien het overvloedige aanbod. Hier zijn enkele dingen om u te helpen de juiste keuze te maken. De luiken zorgen natuurlijk voor volledige of gedeeltelijke duisternis in de kamers. Maar ze dienen ook als een zonnebarrière door 95% van de hitte van de zon te stoppen.
Lees Verder
Opmerkingen

Mom's interview: Poulette Magique

Na ons geweldige interview met Eve van het Mini Reyve-blog, is het Cécile - ook bekend als Poulette Magique - waar we van houden - om te reageren op ons interview met moeder. Cécile heeft eind 2009 op Poulette Magique geblogd, waar we haar wereld ontdekken via haar kinderen, decor en DIY-tickets. Een verzamelmoeder die ons haar wereld van haar laat zien in foto's en een goed humeur!
Lees Verder
Opmerkingen

Zoom in op de buitenkussens

Synoniem voor comfort en ontspanning, het kussen is het ultieme gezellige accessoire. Het kussen wordt vaak binnenshuis gebruikt en is ook een geweldige bondgenoot om buitenshuis een gezellig nest te creëren. Hoe kussens kiezen die geschikt zijn voor tuinmeubelen? Welke modellen voor welke decoratieve stijlen? Welk materiaal verdient de voorkeur voor eenvoudig onderhoud?
Lees Verder
Opmerkingen

10 dingen die je kunt doen met houtas

Heb je het geluk om een ​​open haard te hebben? Na het genieten van de hitte van de vlammen, maakt het vuur plaats voor as. Zoals velen, let je niet op. Houtas bevat echter naast een natuurlijk element (op voorwaarde dat het van droog en onbehandeld hout komt) belangrijke eigenschappen voor het onderhoud van zowel het interieur als de tuin.
Lees Verder
Opmerkingen

De vlottercoating

Gereedschapskist Troffelgoot Coatingmessen Schuurpapier Hoekmes Vullen poedercoating of alles klaar met variabele deeltjesgrootte U kunt het zelf doen, met behulp van watergedragen coating, met variabele deeltjesgrootte belastingen , of koop het klaar voor gebruik. Het is een afwerking die wonderen zal doen, vooral op nieuwe en een beetje te "wijze" muren.
Lees Verder
Opmerkingen

6 trendy koperen voorwerpen

Zeer populair in de jaren '70, komt messing terug in ons interieur. Samengesteld uit koper en zink, heeft het de bijnaam geel koper of Florentijns brons. Met zijn schitterende reflecties reflecteert hij elegant al het licht dat hem wordt aangeboden. Maar als we zoveel van hem houden, is het omdat hij weet hoe hij zich moet aanpassen aan alle decoratieve stijlen.
Lees Verder
Opmerkingen

Dubbel gevoerde gordijnen

In sommige zeer verfijnde sferen, wil je zeker beginnen met het maken van gordijnen waarvan het hoofd is versierd met deze prachtige ronde plooien ... die alleen met de hand worden gemaakt! Diep en ruim, deze plooien onthullen de voering: een goede gelegenheid om een ​​kleurrijke en zijdeachtige stof te kiezen.
Lees Verder
Opmerkingen

De tentoonstelling "7 coole architecten" arriveert in Le Bon Marché

Dit jaar is de beroemde "Series 7" van Arne Jacobsen 60 jaar oud. En het wordt gevierd! Het ontwerppictogram is verre van met pensioen, maar wordt gevierd door de tentoonstelling "7 coole architecten" in Bon Marché, waar zeven grote architecten het op hun eigen manier interpreteren en opnieuw bezoeken. Een primeur in Frankrijk! De 7-serie: het best verkochte Deense meubelstuk ter wereld Na een wereldpremière in het Design Museum Gent in juli 2015, belandt de tentoonstelling "7 coole architecten" in Le Bon Marché en intrigeert professionals en nieuwsgierige voorbijgangers.
Lees Verder
Opmerkingen

Tutorial: plantenbakken maken met oude banden

Een lekke band? Chique dan hebben we eindelijk een goede reden om een ​​zelfgemaakte planter te maken. Een doe-het-zelver met een klein effect in de tuin, op de grond geplaatst of gestapeld, met een lekke band of zelfs een lading oude schrootbanden ... En gezworen, geen buurman zal hetzelfde hebben! Het materiaal Banden Leisteenvilt of krijt Een goede snijder Herstelplanken voor de bodem Geotextiel en een nietmachine Spuitverf Grondcompost Planten Schroeven en een schroevendraaier (optioneel) Stappen 1.
Lees Verder
Opmerkingen

Een scheidingswand van glassteen

De stap voor stap 1 Volg op de vloer en op een van de muren de locatie van de scheidingswand en materialiseer de eerste rij stenen met een lijn evenwijdig aan 8 cm vanaf de eerste. 2 Kras op de muur voor een goede hechting van de mortel. 3 Giet met witte mortel een zoolplaat van ongeveer 4 cm dik en plaats 2 gedraaide ijzers voordat u het oppervlak gladmaakt.
Lees Verder
Opmerkingen

Onze ideeën voor het maken van een originele groene binnenmuur

Er gaat niets boven een groene muur om een ​​kamer tot leven te brengen. Ja, maar het ontwerp van zo'n werk is niet eenvoudig. Niet alleen kan het snel duur zijn, maar u moet ook weten hoe u het goed kunt onderhouden. Laat staan, er zijn andere decoratieve alternatieven om een ​​atypische plantenmuur voor te stellen en te improviseren!
Lees Verder
Opmerkingen

5 regels om je hoofdslaapkamer goed te regelen

Of het nu een echte suite of een eenpersoonskamer is, de hoofdslaapkamer is de sluis van de ouders, de tweede wind voor koppels en de zen-bubbel voor volwassenen. Het is onvermijdelijk dat we dromen van een geoptimaliseerde lay-out die beide momenten bevordert voor twee, rustige nachten en verkwikkende ochtenden! De oplossing Volg een paar eenvoudige regels om uw hoofdslaapkamer goed te ordenen.
Lees Verder
Opmerkingen

Getinte was

Het ideaal is om deze was te bereiden in plastic flessen in de lengte in tweeën gesneden. Zodra je achtergrond is voorbereid, passeer je de getinte was met een grote borstel en verfijn je je afwerking (doek, borstel, kam, handschoen ...). Werk altijd in kleine gebieden, overlappend met de vorige.
Lees Verder
Opmerkingen

Hoe ontwerp je een warme woonkamer?

Om een ​​warme woonkamer te ontwerpen, is het niet voldoende om mooie meubels en mooie decoratie te kopen: het is ook noodzakelijk om te denken aan parameters zoals helderheid, opslag of zelfs de indeling van de kamer. Laat natuurlijk licht binnen © Lapeyre Laat de dingen duidelijk zijn: om een ​​woonkamer warm en aangenaam te laten wonen, is het absoluut noodzakelijk dat deze helder is.
Lees Verder
Opmerkingen

6 oma's tips voor het reinigen van een stofzuiger

Scoop: geen stofzuiger is zelfreinigend, zelfs niet de modernste robots, zelfs niet de nieuwste modellen zonder tassen. Om de prestaties te verbeteren en het huis gezond te houden, kan een stofzuiger van tijd tot tijd worden schoongemaakt! En het is niet nodig om te investeren in hightech gadgets, onze grootmoeders wisten al hoe ze het moesten doen.
Lees Verder