Informatie

Tutorial: maak mooie vazen ​​met glazen flessen voor een bruiloft

Tutorial: maak mooie vazen ​​met glazen flessen voor een bruiloft


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wat als we een op maat gemaakt trouwdecor met berging zouden creëren? Ecologische, economische en vooral eenvoudige, recyclen glazen flessen zijn genoeg om een ​​magisch en origineel decor voor D-Day te maken.Met twee opties kunt u zich aanpassen aan alle ceremoniestijlen! Zullen we het uitleggen?

Het materiaal

Glazen flessen Resten van stof Twijn of wol Schaar Lijm, idealiter een lijmpistool Om de flessen te snijden: Gemethyleerde sterke drank snaar plastic handschoenen een lichter schuurpapier

De etappes

1. Begin met het selecteren van de flessen die je interesseren. Transparant, kleurrijk, min of meer breed, min of meer lang ... Bepaal vervolgens het formaat dat u nodig heeft. De meeste glazen flessen hebben een smalle hals, perfect voor een bloemige compositie van enkele takken. Komt het soliflore-effect overeen met de geest van uw bruiloftstafels? Ga naar stap 3. Als u echter vazen ​​voor ruimere boeketten wilt, moet u de flessen snijden om het smalle deel van de nek te verwijderen. Raak niet in paniek, de methode is niet zo ingewikkeld!2. Om de flessen te snijden, bereid een kopje gemethyleerde alcohol, een bord en een grote kom met zeer koud water met ijsblokjes. Knip een stuk touw, ongeveer drie keer rond de fles. Dompel het touw met handschoenen enkele minuten in gemethyleerde alcohol en bind het vervolgens op de fles waar u wilt knippen door verschillende keren rond te gaan. Draai goed vast. Steek het touw aan met de aansteker boven de plaat. Zodra het touw valt, duik je de fles in het bassin met koud water ... hij zal breken! U hoeft alleen maar met het schuurpapier over de randen te wrijven om snijwonden te voorkomen. 3. Voor een stringvaas, plaats een vleugje lijm op de rand van de gerecyclede fles. Bevestig het uiteinde van de gekozen string of wol eraan en wikkel het dan rond de vaas. Rol de bal geleidelijk af door te draaien en voeg van tijd tot tijd een vleugje lijm toe om het touw vast te houden. Ga door naar de onderkant, eindig met een nieuw punt van lijm en snijd dan! Laten drogen voor gebruik. 4. Voor een vaas met stof, knip een strook stof iets langer dan de omtrek van de fles om te versieren. Kies een materiaal dat weinig of mooi rafelt, zoals linnen, jute, enz. Plaats een lijn lijm rondom de toekomstige vaas en lijm de stof erop, de randen enigszins overlappend. Doe hetzelfde met een lint of een andere smallere strookstof erover. Je kunt ook eenvoudig een lint binden.5. Vul de vazen van water of zand, trek je bloemstukken aan en geniet van de bruiloft!