Behulpzaam

Schoolzaken, het einde van het jaar sorteren!

Schoolzaken, het einde van het jaar sorteren!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wanneer het schooljaar eindigt, begint de zomersorteerperiode! Een moment dat door sommigen wordt gewaardeerd, een echte hoofdpijn voor anderen, het is een gelegenheid om de balans op te maken van de schoolzaken van onze lieve blonde hoofden. Het volgende jaar bewaard, gerecycled of weggegooid: schoolspullen moeten zorgvuldig worden gesorteerd!

Sorteer schoolspullen - welke moet je volgend jaar bewaren?

Tussen je verlangen naar geld besparen en de bereidheid van uw kinderen om alles te veranderen, het is niet eenvoudig om het gelukkige medium te vinden! Zoals vaak het geval is, zou gezond verstand als je kompas moeten dienen. aktetassen en mappen in goede staat kan worden gehouden voor het komende schooljaar: verwijder gewoon de bladen, die u indien nodig archiveert. * Wat betreft guard notebooks , u kunt ook degenen in goede staat hergebruiken, op voorwaarde dat ze overeenkomen met de kleuren die vereist zijn in de hogere klasse. * En de schooltas ? Het moet twee jaar bewaard kunnen worden. Houd er bij het wijzigen van rekening mee dat sommige merken een kortingsbon aanbieden aan klanten die hun oude schooltas meenemen. Dit is een aanbod dat niet kan worden geweigerd!

Houd dingen in goede staat om onnodige uitgaven te voorkomen.

Recycle schoolspullen

Het gebeurt dat bepaalde dingen niet kunnen worden hergebruikt in de hogere klasse, zonder buiten gebruik te zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval bij dozen met viltstiften of onvolledige kleurpotloden. U kunt vervolgens de resterende pennen en potloden combineren in een set, die uw kinderen thuis zullen gebruiken voor hun creatieve hobby's. Een ander slim idee is om de pagina's van de nauwelijks gestarte notebooks eruit te halen, om ze terug te zetten in conceptboeken voor thuis. Zoals het beroemde gezegde luidt: niets is verloren, niets is gemaakt, alles is getransformeerd!

Wat niet meer op school kan worden gebruikt, kan thuis worden gebruikt!

Schoolspullen weggooien

Ondanks al je inspanningen om zoveel mogelijk schoolspullen te bewaren of te recyclen, moet je je neerleggen bij het weggooien! Dit is bijvoorbeeld het geval bij het handboek, waarin het huiswerk van het afgelopen jaar wordt genoteerd. Het lijdt geen twijfel dat uw kinderen het graag zonder problemen weggooien (uiteraard het aangepaste afval!)! Houd er ook rekening mee dat je niet in staat bent om lessen en oefeningen voor alle schooljaren te archiveren, anders transformeer je je huis in een nationale bibliotheek! Een redelijke instelling is om vakken die ouder zijn dan 2 jaar kwijt te raken. Het grote sorteren kan eindelijk beginnen.

Gooi de oude gangen weg om ruimte te maken in het hoofd en op het bureau!


Video: KEEP FAILING AND YOU WILL SUCCEED - Best Motivational Video for Success, Students, and Entrepreneurs (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Kazrarr

  Daarin is er iets. Dankzij de uitleg.

 2. Erwyn

  Wat moet in zo'n geval worden gedaan?

 3. Maunos

  Wat een zin ... het fenomenale, briljante idee

 4. Winslowe

  Het relevante standpunt, nieuwsgierig.

 5. Jaiden

  Naar mijn mening is het de verkeerde manier om te gaan.Schrijf een bericht