Informatie

Een industriële ruimte in 6 lessen

Een industriële ruimte in 6 lessenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Geen behoefte aan een loft of grote metalen balken om een ​​industrieel ontwerp aan te nemen! Gelukkig is het soms voldoende om kleine elementen voor iedereen toegankelijk te maken om de codes in te voeren, en vooral om niet te aarzelen om met genres te trouwen. Omdat de industriële stijl een paar belangrijke pijlers is, en veel vrijheid!

Het spel van materialen

Wie zegt dat industriële stijl metaal zegt! IJzer, geborsteld aluminium, tin ... We denken natuurlijk aan Amerikaanse kluisjes, gemakkelijk om te zetten in kasten, garageplanken, ideaal voor het hosten van uw boeken en andere decoratieve items, werkbladen, stoelen, krukken ... Maar we aarzelen ook niet om deze materialen in detail uit te nodigen. Lampen, kleine opbergdozen of zelfs een opbergvak, het is aan jou om hier en daar kleine herinneringen te maken, voor een stijl die zich met harmonieuze gedachten aandient. En omdat we het hebben over het spelen met materialen ... Laten we hout niet vergeten! Of het nu licht of donker is, versleten of vers geschuurd, gelakt of niet, we houden ervan vanwege de warmte, de sensualiteit van de aanraking en de natuurlijke elegantie die het met zich meebrengt.

Perfecte mix: parket, koperen kruk en zacht kussen

Zoom in op de kratten en pallets

Kratten en pallets, dit is iets dat niets kost en veel doet! Er is geen tekort aan tutorials die de mogelijkheden tonen: van pallets kunt u een bed opmaken, een lage tafel uit de planken, een tv-standaard ... Aan de praktische kant raad ik aan om te schuren, splinters, en als u ervoor kiest om ze reverse-engineeren, wees voorzichtig met nagels is er een hele kolonie. De kratten maken ondertussen charmante planken, praktische opslag of zelfs plantenpotten. Omdat de natuur, alsof ze haar rechten op het gebouw heeft teruggenomen, zich heel gemakkelijk in industriële stijl uitnodigt!

Een hoofdeinde en een boxspring in pallets

Het plezier van stoffen!

Na hout en metaal ... Denk zacht! De eenvoudigste zijn de kussens. Natuurlijke kleur, linnen of flitsende, het is zoals je wilt. Ik geloof zelfs dat we degenen die erin slagen te kiezen applaudisseren, dus beide kunnen mooi zijn. Als je een beetje ruimte hebt, brengt de lederen fauteuil, waarom niet Club fauteuilstijl, een heel mooie elegante chique kant. Men kan ook kiezen voor een tapijt met een grafische stijl en een comfortdimensie voor blote voeten. Ten slotte, en ongeacht de stijl van decoratie die in uw kamer is gekozen, vergeet niet dat het beddengoed het eindresultaat sterk beïnvloedt. Mooie kwaliteitsvellen kunnen 's nachts net zo zacht zijn als ze overdag mooi zijn. Trakteer uzelf!

Beddengoed, het essentiële decoratieve element van de kamer!

De muren, dit fantastische medium van expressie

De industriële stijl is grotendeels gebaseerd op een visueel effect van slijtage, en je moet niet aarzelen om op de muren te spelen: met kleuren een beetje verleden, uitgewassen of zelfs beschadigd (sommige gaan zo ver dat ze een oud tapijt gedeeltelijk scheuren !), uw muren bepalen het kader en creëren onmiddellijk een sfeer. De bakstenen muren, of het behang dat ze imiteert, werken ook erg goed, maar omdat het visueel erg aanwezig is, is het beter om zich op één muur van de kamer te concentreren.

Een bakstenen muur, voor een zeer uitgesproken industriële stijl

Design verlichting

Als de lamp absoluut een prachtig object is, is de industriële stijl zeker een van die die het meest uitvergroten. Of het nu een bureau is, vrijstaand of hangend, de alliantie van hout en metaal vindt honderden manieren om zich aan dit object aan te passen. De ontwikkeling van LED-lampen, die tegenwoordig warm licht bieden, stimuleert meer lichtbronnen. Omdat wanneer je houdt, je niet meetelt, en als je meetelt (op de elektriciteitsrekening!), Zijn LED-lampen echte goede vrienden.

Het decoratieve trio: zwart, licht, metaal

Meubels in zwart schilderen

Veel decoratieshows herinneren ons eraan: de kleur van een meubel veranderen en het aanpassen met nieuwe handgrepen is net zo spectaculair alsof je het hebt veranderd. Vanuit dit perspectief is het schilderen van meubels in zwart een echte transformatie: een klassieke ladekast in grenenhout krijgt elegantie, de ietwat traditionele lijnen worden modern met een penseelstreek en het resultaat is onherkenbaar. Zonder het plezier van het maken van een uniek stuk te vergeten!

Recuperatie, het chique en goedkope ingrediënt!

Voor industriële decoratie is de mix van stijlen vereist. De oude, gevonden op een vakantievlooienmarkt, grenst aan een paar nieuwe stukken en omleidende objecten maakt ook deel uit van de trucs om een ​​industriële decoratie te maken: de roestige theedoosjes worden bloempotten (of potloden), een olielamp verandert in een bureaulampbasis, de oude koffer dient als een nachtkastje zonder de traditionele spoel van elektrische kabels te vergeten, duidelijk gebruikt als een tafel. Afleiden, recyclen, aanpassen, dit zijn belangrijke werkwoorden voor een unieke industriële inrichting, naar uw smaak en uw imago.

Garageverkoop en rommelmarkten: een goudmijn!