Tips

Makeover tuinmeubelen in 4 lessen

Makeover tuinmeubelen in 4 lessen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Trendy en gloednieuw tuinmeubilair zonder zelfs dat van vorig jaar te veranderen, het is mogelijk. Hier zijn de beste ideeën om er te komen.

Versier het tuinmeubilair met verf

De meest gebruikelijke methode om buitenmeubels kleur toe te voegen, is een beetje schilderen. Eerst zorgen we ervoor dat we een gespecialiseerde pot voor het meubilair hebben gekozen en vooral, gespecialiseerd om buiten te overleven, om te voorkomen dat de make-over een ramp wordt. Vervolgens geven we de verloren (of nooit gehad) glans terug aan tuinmeubilair. Aarzel daarom niet om voor alle meubels dezelfde kleur te kiezen of twee verschillende kleuren te kiezen om het decoratieve effect te splitsen.

Verkleed tuinmeubelen met stencils

Het voordeel van het aanpassen van stoelen, fauteuils en banken met behulp van stencils is dat het proces een minimum aan werk vereist voor een mooi resultaat. Heb je voorbeelden nodig om het te geloven? Geen zorgen. Hier heeft de trend genaamd "nummer" (genummerd) iets om uw oude meubels een nieuwe start te geven, stijlvoller en moderner. Je hebt alleen stencils nodig in de vorm van getallen (om in supermarkten te kopen of zelf te maken) en spuitverf in de kleur die ons opvalt. Dan bombarderen we getallen met twee, drie, vier cijfers (afhankelijk van de grootte van de gezochte afbeeldingen), op onze stoelen, fauteuils ... In een handomdraai nemen ze een grote klap jeugd! Het blijft dan om het idee af te wijzen volgens de gewenste stijl om woorden te schrijven, een brief te schrijven, een patroon ...

Kleed het tuinmeubel aan met stof

Het is moeilijk te geloven, maar een paar stroken stof kunnen een tuinmeubel soms volledig transformeren. Als, als, neem mooie stukjes stof, gewoon of met een patroon, geassorteerde of niet-overeenkomende, en snijd ze in dunne reepjes. Wikkel ze vervolgens rond je meubels alsof je een armband maakt! Je hebt dan twee mogelijkheden: ofwel bedek je de rugleuning en de poten van de stoelen volledig om hun kleur of hun versleten look te camoufleren, of beperk je je tot een kleine make-over: een mooie knoop aan de bovenkant elk bestand, de rechtervoet voor een stoel, de linkerkant van de volgende stoel enzovoort (om alles niet overeen te laten komen).

Kleed het tuinmeubilair aan met kussens!

Op dezelfde manier dat we een bank bedekken met een laken om zijn onvolkomenheden of slijtage te verbergen, aarzelen we niet om tuinstoel, Chileense stoel, schommelstoel en buitenbank te kleden met behulp van kussens. Klein of groot, eenvoudig of met een patroon, deze textielaccessoires zijn inderdaad een eenvoudige en goedkope tip om buitenmeubels een facelift te geven. Het idee Kies een enkele stijl kussens (romantisch, grafisch, eigenzinnig, flitsend ...) voor een harmonieuze weergave en kies hun formaat volgens het aan te passen meubilair. Als het een Chileense is, geven we de voorkeur aan een langwerpig kussenachtig kussen met een ligstoel om te binden, als het een schommel is, bedekken we het met een veelvoud aan kussens om het gezellige aspect te versterken, als het een fauteuil is, geven we de voorkeur aan een royaal en sterk zacht model. Of het nu gaat om hout, PVC of smeedijzer, u vindt een hele reeks tuinstoelen bij onze prijsvergelijkingsservice!Opmerkingen:

 1. Sigwalt

  je zei het correct :)

 2. Arturo

  Dit is de kostbare munt

 3. Stephenson

  Ik sta versteld van de vindingrijkheid en verbeeldingskracht van de gerespecteerde auteur!

 4. Dubhgml

  Verdomme, wat de hel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Tarick

  Between us, they asked me for assistance from the users of this forum.Schrijf een bericht