Anders

Totale blauwe look in de badkamer

Totale blauwe look in de badkamer


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Waarom is blauw een geschikte kleur voor badkamers?Turquoise blauw, middernachtblauw of pastelblauw : alle tinten blauw zijn geschikt voor de indeling en inrichting van een badkamer. Afhankelijk van de gekozen tint brengt deze kleur zachtheid of pep in de kamer.

Blauw past perfect bij hout, cement of aardewerk. Maar er is geen sprake van om in te vallen de totale blauwe look, op straffe van overdosering van deze kleur binnenkort! Je moet gewoon de juiste combinaties maken om een ​​moderne badkamer te hebben:

 • Met blauwe muren: geeft de voorkeur aan een heldere vloer, betegeld of houten. Voor een meer industriële stijl past de gepolijste betonnen vloer perfect bij blauw, op voorwaarde dat u kiest voor een vrij helder beton. Je kunt een blauwe muur ook associëren met een spatwand in metrotegels, die een retro- en moderne kant combineert.
 • Met cementtegels: erg trendy in de afgelopen jaren, cementtegels geven een beetje retro-gevoel aan de badkamer. Kies een zeer eenvoudige witte betegelde douche, bad of wastafel.
 • Met blauwe meubels: een andere oplossing om blauw in je badkamer te hebben zonder het te overdrijven. Een elektrisch blauw wastafelmeubel, blauwe planken of zelfs een blauw bad om de originaliteitskaart te spelen, maken het mogelijk om een ​​moderne badkamer te hebben.

Vermijd de totale marine-lookIn interieur de totale uitstraling is nooit een goed idee. Een blauwe badkamer betekent niet dat uw badkamer een gigantische vakantieherinnering wordt.

De zee-look kan een inspiratie zijn, op voorwaarde dat je het spaarzaam gebruikt. Vermijd in een blauwe badkamer kitsch-objecten zoals nepboeien die aan de muur hingen of sculpturen van schelpen. Geef de voorkeur aan een paar objecten, met een kleine aanraking. Het kan een matroos douchegordijn zijn, zeesterrenhaken voor het ophangen van handdoeken en badjassen, kiezelachtige vloer, badkameraccessoires zoals een zeepbakje of tandenborstel met een look retro zeeman.

Kortom, de maritieme stijl in een blauwe badkamer is ja, maar in kleine details.

De essentie in een moderne blauwe badkamerVoor een moderne blauwe badkamer, er zijn enkele objecten om als decoratie te hebben. Het is beter om deze kleur in de badkamer te hebben door een kleine aanraking, in plaats van de totale look te durven. Hier is een niet-limitatieve lijst:

 • de blauwe wasmand : zeer trendy stoffen wasmanden nemen niet veel ruimte in en zijn gemakkelijk te transporteren naar de wasruimte. Een nachtblauw of matroos printmodel past perfect bij een moderne badkamer.
 • het matroos douchegordijn: Wil je de marine-look voor je badkamer durven? Begin met het installeren van een matroos douchegordijn.
 • blauw badlinnen: badhanddoeken, badjassen, antislipmat om uit de douche of het bad te komen ... Om blauw in uw badkamer toe te voegen, kunt u wedden op het badlinnen!
 • blauwe opslageenheden: of het nu een wastafelmeubel of een plank is, blauwe meubels kunnen een moderne of retro-toets in uw badkamer brengen. Het diepe blauw zal modern zijn, het eendblauw of turkoois zal het geheel een vintage tintje geven.
 • blauwe badkameraccessoires: blauwe aardewerken beker voor tandenborstels, zeepbakje, zeepdispenser, opbergdozen voor katoen of schoonheidsproducten ... Met deze objecten in alle badkamers kunt u een paar accenten toevoegen blauw hier en daar.


Video: MIJN HAAR KNIPPEN EN DONEREN! (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Nazahn

  Leuke blog, maar de moeite waard om meer informatie toe te voegen

 2. Gat

  Dit is een conventie

 3. Warde

  Echt en zoals ik me niet eerder heb gerealiseerd

 4. Hasad

  dacht erg waardevol

 5. Addney

  Dit bericht is onvergelijkbaar)))

 6. Pylades

  Ik geloof dat je het mis had. Ik ben er zeker van. Ik ben in staat om het te bewijzen.Schrijf een bericht