Informatie

Decoratieve selectie voor een Zen- en natuurlijke sfeer

Decoratieve selectie voor een Zen- en natuurlijke sfeerWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Droom je van een Zen-interieur en een natuurlijk decor? Trendy accessoires, Scandinavische meubels, grondstoffen en zachte kleuren: we hebben de must-haves van natuurlijke decoratie geselecteerd om het huis gemakkelijk te transformeren in een cocooning oase van rust. Blazen, het decor zal goed doen.

Een natuurlijke suspensieIn rieten, rotan, bamboe, papier, gemengde plantaardige vezels ... Het maakt niet uit zolang de suspensie licht, licht van kleur en met een natuurlijk uiterlijk is. Dit essentiële Zen-decor dimt het licht en verzacht het uiterlijk van de plafondlamp, genoeg om de sfeer in de woonkamer te transformeren!

Scandinavisch buffetDe Scandinavische trend beheerst de zen en natuurlijke sfeer binnen handbereik. We nemen het zonder aarzeling aan voor meubels die zowel licht als praktisch zijn, te beginnen met een design dressoir: wit, houten, laag om het zicht vrij te maken en op poten voor een luchtige uitstraling. We leggen de tafelkleden of de kaarsen daar, we transformeren het naar wens in een bar of een bibliotheek!

Een plantentapijtOm een ​​natuurlijke toets aan de woonkamer toe te voegen zonder ingewikkeld te worden, trekken we een plantaardig tapijt met een rustieke uitstraling aan. Bamboe voor een meer chique stijl, zachte ondervoet, kokosnoot voor een meer rauw, ultrabestendig uiterlijk, de blonde kleur verlicht het decor. Vooral als het wordt geassocieerd met accessoires of witte meubels in een Zen-sfeer!

Een touwpoefIn touw of rotan verwelkomen deze mooie poefen gasten rond de salontafel, transformeren ze in minitafels voor kinderen ... of bedden voor katten. En voor degenen die de DIY-ziel voelen, kiezen we voor de zelfgemaakte oplossing door het opgerolde touw op een oude band te plakken.

Groene plantenWie zegt dat natuurlijke decoratie zegt groene planten! Ze worden in de woonkamer gezaaid en passen de rassen aan het licht aan. En om de natuurlijke en zen kant van het decor verder te accentueren, glijden we ze in een mengsel van plantenbakken in zachte kleuren ... of geweven manden die dienen als plantenbakken, de nieuwste decoratiefavoriet voor amateurs.

Rotan stoelOok zij maakt een comeback in de decorscène. Dit is geweldig, omdat de rotanstoel de koningin is van een Zen en natuurlijk interieur. We kiezen een echte fauteuil of meerdere stoelen, om te associëren met een bank of andere zachtere fauteuils. De perfecte mix? Rotan meubels (of riet!) Met Scandinavische meubels in zachte kleuren.

Een houten bankHandgemaakt of industrieel, het is gekozen in ruw hout om zijn natuurlijke uitstraling te verbeteren. En dit kleine bankje dat essentieel is geworden, past zich aan alle woonkamers aan, aan het einde van de bank of als een extra stoel, naast de open haard of onder het raam. Het kan zelfs worden omgezet in een salontafel voor een originele decoratie! Niet de plaats? We kiezen een salontafelversie ...

Ruwe opslagNog een trendy en veelzijdig decoratief accessoire: manden, manden of kisten stellen u in staat om alle objecten in de show op te slaan (of te camoufleren): kinderspeelgoed, rondslingerende tijdschriften, plaidreserve, enz. Omdat een Zen-lounge een nette lounge is ! En ongeacht de vorm, zolang de materialen maar rauw, natuurlijk en licht van kleur zijn.


Video: 19 COOLE EN GEMAKKELIJKE DESSERTIDEEËN (Augustus 2022).