Behulpzaam

8 accessoires voor een goede schoorsteenbrand!

8 accessoires voor een goede schoorsteenbrand!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wie droomt er niet van een goed schoorsteenvuur? Opwarmen bij het vuur met warme chocolademelk, genieten van familiemomenten, de geur ruiken van hout roken ... Een open haard hebben is goed, uitgerust zijn is nog beter. Bereik van logs, firewall of frame, hier zijn 8 accessoires voor een geweldige uitbraak!

Logbag, € 20 *, Esschert Design

Bent u op zoek naar een alternatief voor de rieten mand voor het vervoeren en opslaan van uw houtblokken of klein hout naast de open haard? Denk aan de logbag! Licht en zeer praktisch, het kan gemakkelijk worden opgevouwen en gereinigd dankzij het waterdichte canvas.

Logboekbereik, € 38,90 *, Wadiga

In plaats van uw houtblokken buiten het water op te laten nemen, maakt u ze een decoratieve aanwinst met dit assortiment schone stalen houtblokken. Gerangschikt naast de open haard, geeft het een designer-touch en kunt u uw voorraad houtblokken bij de hand hebben!

Design zwarte elektrische open haard, € 639 *, Kamin Klaus

Trakteer uzelf op een goed schoorsteenvuur in uw woonkamer, zelfs als de schoorsteen niet functioneert. Met een elektrische open haard wordt alles mogelijk. Kies voor dit design zwarte model: gegarandeerde vriendelijke momenten, minder huishoudelijke taken!

Omlijsting van open haard van Ceruse, € 222,09 *, Décoration d'Autrefois

Voor jou rijmt de open haard met het cachet van vroeger. Als je geen vintage open haard hebt, laat je dan verleiden door een houten schouwmantel. Een mooie manier om een ​​muur of een kachel elegant te kleden en om aan de decorzijde plezier te hebben dankzij het dienblad!

© Fleur Louis Grote gescreende firewall, € 99 *, Chemin de Campagne

Als de haard van uw open haard open is, is het beter om de omgeving te beschermen met een grote decoratieve ijzeren firewall. Op volle kracht zult u niet langer bang zijn voor projecties en de rest van de tijd zal de firewall een industrieel tintje aan uw woonkamer geven!

© Fleur Louis Log basket, € 49,50 *, Chemin de Campagne

Bij een open haard heeft u altijd een houtblokhouder nodig om het hout op te slaan. In een rommelmarktdecoratie zal deze stijlvolle ijzeren mand wonderen doen. En in de zomer kunt u het altijd veranderen in een elegant tijdschrift of tijdschriftenrek!

© Fleur Louis Smeedijzeren haardenset, € 92,80 *, Aubry Gaspard

Om een ​​goede schoorsteenbrand veilig te starten en te onderhouden, is het het beste om uitgerust te zijn. Bezem, schop, poker en tangen, je hebt alle benodigde accessoires op deze smeedijzeren openhaardset. Een decoratief accessoire met een sterk karakter!

© Fleur Louis Asstofzuiger, € 52,80 *, Aubry Gaspard

Het schoonmaken van een schoorsteen is nooit een plezier, het moet worden toegegeven. Dus maken we ons leven gemakkelijker en investeren we in een schoorsteenasstofzuiger. Welke kettinguitbraken zonder vragen te stellen! Als je nog steeds aarzelt om de open haard te versieren, is dit iets om je ideeën te geven! img id = "232852" / prijs gevonden op de site op 23-03-2018, onder voorbehoud van wijzigingen op basis van commerciële aanbiedingen.


Video: 5 MUST HAVE Gaming PC Accessories! (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Enyeto

  Ik begrijp de reden voor zo'n opschudding niet. Niets nieuws en verschillende meningen.

 2. Jonah

  Bravo, je gedachte is heel goed

 3. Kenly

  Ik denk dat je de fout hebt gemaakt

 4. Helmer

  Ik ben het helemaal met je eens. Dit is een geweldig idee. Ik steun je.

 5. Briant

  Ik vind dat je geen gelijk hebt.Schrijf in PM, we zullen praten.Schrijf een bericht