Anders

Je vakantiefoto's opvoeren

Je vakantiefoto's opvoerenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Keert u ook terug van vakantie met een geheugenkaart vol foto's? Zozeer zelfs dat het uitzoeken ervan een onoverkomelijke onderneming lijkt en het vooruitzicht om albums te vullen niet erg bemoedigend is? Maak een selectie van uw favoriete foto's en stel ze op het podium zodat u ze elke dag kunt zien. U behoudt dus alleen de crème de la crème van uw vakantie en onthoudt de momenten die u het meest raken. Naast het feit dat ze een speciale plek zijn geworden, weg van een obscure harde schijf die de geest op elk moment kan opgeven, bespaart u uzelf de schuld van het nooit kijken naar uw albums van de afgelopen jaren. Hier zijn enkele tips en inspiraties om je favoriete foto's te presenteren.

Selecteer uw beste opnamen

Door een aantallimiet in te stellen, kunt u alleen uw beste foto's selecteren. Voer een eerste sortering uit en verklein vervolgens geleidelijk de geselecteerde foto's om alleen de foto's met de meeste herinneringen te behouden. Bewaar niet meerdere foto's tegelijk en kies de foto die volgens u het meest suggestief is, de foto die het beste overeenkomt met de gevoelde emoties. Door ernaar te kijken, vindt u de sensaties die bij het beeld horen. Door dit te doen, creëer je een soort van je vakantie die je leuk zult vinden om te bekijken en te laten zien. De criteria voor het selecteren van een foto zijn erg variabel. U kunt foto's die "technisch" slecht zijn, dat wil zeggen wazig, slecht belicht of slecht omkaderd, verwijderen. Maar het is vooral de intensiteit van het door de afbeelding nieuw leven ingeblazen geheugen die telt om uw keuze te maken, zelfs als de foto onvolkomenheden bevat.

Het afplakband, zo gemakkelijk te gebruiken!

Kader en exposeer op een originele manier

Ben jij een van die mensen die nooit door hun fotoalbums bladert en hun geliefden niet wil dwingen om een ​​diavoorstelling met kilometers af te leggen wanneer ze terugkeren van vakantie? Aarzel niet om uw foto's op een nieuwe manier bloot te leggen. U zult verrukt zijn wanneer uw ogen erop vallen, het zal een decoratief tintje geven aan uw woonkamer of uw kantoor en zal onmiskenbaar de aandacht trekken van uw bezoekers met wie u de herinnering aan goede tijden zult oproepen. U kunt kiezen voor een muur van klassieke kaders, deze uitlijnen of een meer willekeurige compositie vormen met elementen van verschillende grootte. Maar aarzel niet om jezelf te onderscheiden door een originele setting na te bootsen: in afplakband, drijfhout, gehaakt katoen. Gebruik clips in de stijl van uw keuze om de foto's op te hangen, of zelfs cliphangers die aan de muur zijn bevestigd met een spijker, een ingekerfde houten staaf om ze tegen een muur of op een open haard te klemmen. Je kunt ook je favoriete onderwerpen knippen en op een magneet plakken om leuke gepersonaliseerde magneten te maken.

We houden echt van dit idee om onze foto's op een ansichtkaart te laten zien!

Geef uw foto's in 3D weer

Wil je iets dat nog origineler is? Wie gaat weg van het klassieke wanddisplay om een ​​decoratief object op zichzelf te worden? Je kunt een ansichtkaarthouder op een rommelmarkt vinden om een ​​meubelstuk of een standaard op te zetten en je favoriete vakantiefoto's erin te slepen. Je kunt ook een mobiel maken van een lampenkap of van teruggewonnen hout: met behulp van een paar draden en kleine clips kun je je foto's eraan hangen en ze langzaam zien draaien. Nog een heel eenvoudige oplossing, een muurslinger of het doorkruisen van de kamer waarop je met eenvoudige wasknijpers je favoriete foto's bevestigt. Als je een lichte slinger gebruikt, zal het effect des te feestelijker zijn!

Waarom alleen foto's op het podium plaatsen?

Goede ensceneringshulpmiddelen

Om de suggestieve kracht van je foto's te vergroten, plaats je ze met andere herinneringen: een concertticket, wat gedroogde bloemen, kleine objecten ... zoveel details die de sfeer van een goede tijd opnieuw creëren en zullen van je opknoping een echte poëtische installatie. Hang kleine composities met behulp van een pincet op een mobiel of op een draad die de afbeeldingen en kleine herinneringen afwisselt, of maak een kleine set met afbeeldingen, schelpen, mini-cactussen, zandpot of stadsplattegrond in een lijst - vitrine of onder een glazen bel.

Een geweldig doe-het-zelf idee!

Stuur je foto's om!

Meer dan alleen herinneringen oproepen, wilt u dat uw foto's u motiveren in het perspectief van nieuwe reizen? Waarom glijdt u uw favoriete foto niet op de muur van een pot die als spaarpot fungeert en waarin u uw spaargeld opslaat terwijl u wacht op de volgende vakantie? Genoeg om je te betalen voor een ijsje, een nieuwe trui of een vliegticket voor het volgende seizoen!