Informatie

Welke opbergaccessoires moeten worden gebruikt voor een praktische keuken?

Welke opbergaccessoires moeten worden gebruikt voor een praktische keuken?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

hebben een nette keuken, wat een plezier! Vooral als het niet erg groot is. We moeten daneen functionele en praktische keuken, waar u alles kunt opslaan wat u nodig hebt om te koken zonder ruimte te verliezen.

Van voedsel tot keukengerei, het is gemakkelijk om alles in uw keuken op te slaan. Met dank aan een slimme opslag en de tips om dagelijks aan te nemen, zult u uw keuken niet langer met hetzelfde oog zien.

5 tips voor een opgeruimde keuken elke dag!Zoals met alle kamers in het huis, zijn er tips en adviezen in te voeren om te hebben een functionele en opgeruimde ruimte. Of we ons nu laten inspireren door de Marie Kondo-methode of door onze grootmoeders, er zijn zeker oplossingen die er zijn om uw keuken op orde te brengen.

 • Speel op de verticaliteit van de muren

Gebruik uw muren om wandplanken te bevestigen. Open planken zijn erg trendy en stellen je in staat om alles bij de hand te hebben. Of u nu uw gerechten of uw eten opbergt, het is zowel een opslagruimte als een echte manier om uw keuken te versieren.

 • Voeg extra opslag in uw kasten toe

Er zijn manden, laden of zelfs mini-planken om aan uw kasten toe te voegen om extra ruimte te creëren. Hierdoor heb je nette kasten, die alles bevatten wat je nodig hebt om te koken.

 • Bevestig staven op de credenza

De credenza heeft als hoofddoel uw muur achter de kookzone te decoreren en te beschermen. Maar het is ook een plek waar je keukengerei, mokken of zelfs kruidenpotjes kunt bewaren. Om dit te doen, installeert u balken op de credenza, met in het bijzonder haak- of verwijderbare planksystemen.

 • Houd kookaccessoires in de buurt van het bereidings- en kookgebied

In een pot, opgehangen aan de muren met bevestigingen of in kasten: bewaar alles wat nodig is voor bereiding en koken in de buurt van uw werkblad en uw borden en ovens om te voorkomen dat u tijdens het bereiden van uw maaltijden overal naartoe loopt. .

 • Gebruik elke hoek van de keuken om opslag te creëren

Installeer laden in de plinten, heb minimalistische opslag, optimaliseer elke hoek van de keuken ... Dankzij de ingenieuze opslagsystemen in doe-het-zelfzaken, kunt u elke hoek van uw keuken gebruiken voor praktische opslag.

8 objecten om je keuken in stijl op te bergenHaal vooral inspiratie uit de keukens van je grootmoeder ruim je keuken op in stijl. Brooddoos, metalen dozen of glazen potten, planken ... Slimme en zeer trendy opslag!

 • De broodtrommel

Bewaar uw brood of uw stokbrood in een brooddoos in plaats van het op uw werkblad te laten. Kies voor een retro-geïnspireerd metalen model om uw keuken in bistrostijl te versieren. Sommige modellen hebben zelfs een houten deksel, dat dient als een snijplank bij het snijden van uw brood.

 • De gootsteenplank

De gootsteenplank wordt, zoals de naam al doet vermoeden, geïnstalleerd op het niveau van uw gootsteen, tegen de muur. Met deze kleine plank kunt u uw producten opslaan voor gerechten, sponzen, etc. Sommige modellen zijn zelfs groot genoeg om een ​​beetje servies op te bergen. Hier is een tip om ruimte te besparen in een kitchenette!

 • De keuken service

In hout of metaal, met of zonder wielen, biedt de keukenwagen u extra opbergruimte, maar ook een echt werkplan. Installeer het als een eiland in het midden van uw keuken als de ruimte het toelaat, of anders op een locatie in de buurt van het kookgedeelte om maaltijdbereiding te vergemakkelijken.

 • Een afdruiprek

Naast zijn aftapfunctie kan het ook dienen als een verticale opslag voor uw borden of glazen, vooral in een kleine keuken. Kies een metalen model, gemakkelijker schoon te maken dan een houten model.

 • Theedozen

Net als onze grootmoeders, bewaar je thee in bulk of in zakjes in mooie theedoosjes. Houten kiststijl met een glas of metaal, het zijn ook decoratieve elementen voor uw keuken.

 • Een wandplank

Open opslag is erg trendy. Gebruik eenvoudige planken, licht hout, Scandinavische inspiratie om uw keuken in te richten en op te slaan. Plaats uw gerechten, uw voedsel of zelfs decoratieve items bovenop.

 • Spice wordt weergegeven

Bewaar je kruiden in mooie glazen potten. Installeer ze op een plank of bevestig ze op metalen staven, op een credenza of aan een muur.

 • Plastic opbergdozen

Pasta, rijst, ontbijtgranen ... Bewaar deze voedingsmiddelen in hun kartonnen doos in uw kasten, maar bewaar ze in plastic of glazen dozen. Hiermee kunt u de verspreiding van voedselmijten voorkomen, of gewoon uw voedsel in bulk kopen.