Opmerkingen

Dubbel gevoerde gordijnen

Dubbel gevoerde gordijnen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In sommige zeer verfijnde sferen, wil je zeker beginnen met het maken van gordijnen waarvan het hoofd is versierd met deze prachtige ronde plooien ... die alleen met de hand worden gemaakt! Diep en genereus, deze plooien onthullen de voering: een goede gelegenheid om een ​​kleurrijke en zijdeachtige stof te kiezen.

De stap voor stap

Montage en installatie

1

Speld aan elkaar, met de goede kanten op elkaar, de voering en de bovenste stof, aan de bovenkant van het gordijn en aan beide kanten, tot 20 cm vanaf de onderkant.

2

Naai recht 1,5 cm van de randen, open de naden met een strijkijzer en draai het gordijn om.

3

Gebruik spelden bovenop het gordijn en verdeel regelmatig om de 14 cm een ​​vouw van 14 cm breed ... Let op, afhankelijk van de breedte van uw gordijn, moet u deze vouwbreedte mogelijk vergroten of verkleinen. Het belangrijkste is de regelmaat van de verdeling. t

4

Werk aan de achterkant van de stof om mooie, goed afgeronde vouwen te vormen, die zich aan de rechterkant van de stof bevinden. Lijn de randen goed uit op de markeringen die de vouwen markeren en speld vervolgens de twee dikten over de gehele hoogte van de vouw, 15 cm.

5

Wanneer al uw vouwen gemarkeerd zijn, naait u ze voorzichtig en voorzichtig in de machine, direct op de plaats van het gordijn.

6

Om uw ronde vouwen perfect te laten vormen, kunt u ook een paar kleine steken maken aan de basis van elke vouw.

7

Om uw mooie gordijn zonder enig probleem op te hangen, naait u een haak of een ring op 4 cm van de bovenkant van het gordijn en op de naadlijn van elke vouw, evenals aan elk uiteinde van het gordijn of eenvoudiger, brengt u een verzamelde tape aan en hangt u van crochers.

8

Plaats uw gordijn op de stang.

9

Markeer de volgende dag de laatste hoogte van uw gordijn met spelden en haak het los.

10

Vorm met het strijkijzer een dubbele terugkeer van 2 cm en vervolgens 15 cm op de voering.

11

Vorm op dezelfde manier een terugkeer van 2 cm en 13 cm op de bovenste stof.

12

Naai de twee zomen afzonderlijk in een rechte steek. De voering moet iets korter zijn dan de bovenste stof. U sluit de zijkanten met de hand met slipsteken.

De Pro Council

Over het algemeen is het essentieel om meerdere stroken stof te monteren om de benodigde breedte te verkrijgen. In dit geval, zelfs als het een beetje vervelend is omdat het aantal naden toeneemt, moet u altijd de halve strips aan de buitenkant van het gordijn plaatsen, om een ​​hele strip in het midden te hebben. Leg voor de montage de twee stroken op elkaar, met de goede kanten op elkaar, lijn de te naaien randen uit, speld en naai in een rechte steek op 1,5 cm van de rand. Knip de overtollige stof af en open de naden met een strijkijzer. Als uw stof de neiging heeft om te kreuken, vergeet deze dan niet te kerven. Maak hiervoor eenvoudige incisies met een rechte schaar in de overtollige stof, loodrecht op de naadlijn. In het geval van stof met patroon, markeer met een terugspoeling van 1,5 cm over een breedte van de stof. Leg de andere strook plat, patroon naar u toe. Plaats het stuk met de instopstrook, met inachtneming van de fitting en de speld en naai de twee stoffen in een rechte lijn over de gehele lengte van de instopstrook. Knowhow - woondecoraties © La maison rustique - éditions Flammarion, 2006Opmerkingen:

 1. Ryen

  Naar mijn mening heeft hij het mis. Ik ben er zeker van.Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PM, het praat met je.

 2. Anyon

  Naar mijn mening heb je niet gelijk. Voer in dat we bespreken. Schrijf me in PM.

 3. Zulkizilkree

  Dit is gewoon een ongeëvenaarde zin;)

 4. Dunos

  ja ik lach, lachSchrijf een bericht