Opmerkingen

8 functies met de beroemde houten pallet

8 functies met de beroemde houten pallet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ah het houten palet! Alle liefhebbers van gerecycled decor hebben moeite om er een terug te vinden en deze om te zetten in alledaags voorwerp of meubilair. En we begrijpen waarom! In twee fasen, drie bewegingen, vouwt de houten pallet in 4 en kan worden geïmproviseerd als tuinmeubilair, bibliotheek, hoofdeinde, bureauorganisator en nog veel meer ... Ontdek 8 manieren om de houten pallet aan te nemen in zijn interieur.

1. Een boxspringAls de houten pallet in onze interieurs woedend is, komt dat omdat we hiermee aanzienlijke besparingen kunnen realiseren! De boxspring is het bewijs. Want in plaats van er een in de winkel te kopen, kan de houten pallet het lukken. Verzamel er meerdere, verwerk ze, bevestig ze aan elkaar, voeg de matras toe en je bent met een gloednieuw bed!

2. Een bankOf u nu thuis veel ziet of graag ontvangt, extra zitplaatsen zijn altijd welkom! En nogmaals, de houten pallet is erg handig. Je kunt er meerdere stapelen om hoogte te krijgen en een map te maken. Alle gekte is mogelijk, maar vergeet niet de laatste hand: de zachte kussens voor comfort!

3. Een groene muurEen groene muur die net zo gemakkelijk te maken is als zuinig, dat zegt het je? Dankzij de verschillende planken is de houten pallet de ideale ondersteuning voor het creëren van een wandplantdecoratie! Kies bloempotten met muurhaken of hang je potten op met touw. Een creatie die we ons binnen en buiten voorstellen en met aromatische planten voor de keuken!

4. Een hoofdeindeGeplaatst tegen de muur achter het bed, verandert het houten palet in een origineel hoofdeinde. Het voordeel? Het kan eenvoudig worden aangepast met verf en afplakband en is eenvoudig versierd met een paar foto's, citaten en lieve woorden, planten of een lichte slinger!

5. Een tuinmeubilairOp dezelfde manier als voor de bank, kan de houten pallet dienen als tuinmeubilair. We houden van het idee van laden gemaakt om de afmetingen van de nissen. Maar of het nu met of zonder een lade is, met of zonder een rugleuning, met of zonder armleuningen, het is aan jou! De houten pallet maakt het eenvoudig om op maat te maken, dus profiteer ervan!

6. HanddoekrekHet is gek, maar je moest erover nadenken! De houten pallet verandert eenvoudig in een handdoekenrek wanneer deze horizontaal wordt geplaatst. Op de vloer geplaatst of aan de muur bevestigd, verwelkomen de verschillende verdiepingen van het palet douchedoeken in de badkamer, theedoeken in de keuken of zelfs sjaals en sjaals in een slaapkamer!

7. Een bibliotheekHoewel ze klein zijn, heeft de houten pallet aanzienlijke opslagruimtes. Leunend tegen de muur, biedt het de mogelijkheid om allerlei boeken op te slaan en wordt zo een bibliotheek. Voeg planten toe voor de decoratieve toets en voila!

8. Een bureau-organizerAls het houten palet het favoriete object is van alle doe-het-zelvers, is het omdat het oneindig beschikbaar is. Nogmaals, ze toont ons haar decoratieve potentieel door een kantoororganisator te worden. Boeken en schriften, hangende potloodpotten, bloempotten, post-it ... Alle kantooraccessoires vinden hun plek!Opmerkingen:

 1. Doule

  Hij is zeker geen mens

 2. Ham

  Je hebt zeker recht

 3. Kajilmaran

  Dit is een kostbaar ding

 4. Connacht

  Hier eigenlijk een showroom die dat

 5. Douzragore

  En ik heb het al lang !!!Schrijf een bericht