Behulpzaam

Bodemverzorging

Bodemverzorging


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een paar kleine routinematige reparaties zijn binnen ieders bereik ... Je moet nog steeds de procedure kennen om te volgen. Hier zijn enkele tips voor het oplossen van al uw kleine bodemproblemen.

Wanneer het hout is verplaatst

• Piepende parketplanken: vervelend, maar gemakkelijk te herkennen. Hout houdt niet teveel van warme en droge atmosferen. Zorg ervoor dat de nagels volledig zijn ingesteld en bestrooi de lawaaierige bladen met talkpoeder, waar u met een zachte borstel in zult dringen. Als het geluid aanhoudt, spijker het koppige mes in een van de hoeken met lange koploze nagels.
Als je het huis uit wilt sluipen en de houten treden van je trap kraken, zijn er twee manieren om ze volkomen stil te maken: gebruik een platte schroevendraaier of een houtbeitel, til de riser iets op en stop een klein stuk karton bedekt met houtlijm in de opening. Herhaal dit totdat de stap niet meer piept. Als dat niet genoeg is, lijm je een driehoekig stuk hout onder de trap, op de hoek van de trap en de stijgbuis. Versterk de hechting met schroeven.• Na verloop van tijd trekken oude parketvloeren vaak een beetje terug, waardoor openingen tussen de planken zichtbaar worden: stofnest, doorgang van luchtstromen of gewoon esthetische zorg, hier is het recept voor een vullende pasta zo praktisch als makkelijk te maken.

De stap voor stap

1

Week fijn zaagsel in een emmer 2 tot 3 uur.

2

Maak behanglijm volgens de instructies van de fabrikant of gebruik houtlijm en meng de lijm vervolgens met zaagsel om een ​​vrij flexibele pasta te verkrijgen. U kunt in dit stadium een ​​beetje natuurlijke pigmenten of houtbeits toevoegen in de waterige fase.

3

Breng deze pasta met een coating-mes aan op de gleuven en gaten in het parket die u zorgvuldig hebt afgestoft. Minstens 24 uur laten drogen alvorens te schuren en daarna af te werken.Wanneer tegels de jaren beschuldigen

• Om het rood van oude vloertegels nieuw leven in te blazen, gebruikt u na het afstoffen en wassen met vloeibare zwarte zeep kleurloze was, die u gaat borstelen. Na 24 uur drogen zonder de kamer binnen te gaan, passeer een laag warme was met rood pigment. Laat het een paar uur drogen voordat je het oppoetst met een wollen doek. Gebruik voor een eenvoudiger vervolgonderhoud een gebruiksklaar oppervlaktebestendig of waterafstotend product. Het laat de terracotta ademen en beschermt het tegen watervlekken.
Maak een zelfgemaakte reiniger door in een fles of blik 25 g zuiveringszout, 10 cl ammoniak en 5 cl witte azijn te mengen met 1,5 l heet water. Roer krachtig en gebruik op heldere tegels voor het spoelen met heet water.
Giet citroensap over de gezwarte gewrichten. Als ze na het wassen nog niet erg schoon zijn, wrijf ze dan met een kwastgrassborstel of met een oude tandenborstel.
Verwijder roestvlekken door ze te bedekken met Spaans wit. Na een nacht stofzuigen ... De roest moet verdwenen zijn. Knowhow - woondecoraties © La maison rustique - éditions Flammarion, 2006Opmerkingen:

 1. Shimshon

  de zeer interessante gedachte

 2. Kajijind

  Het weergaloze antwoord ;)

 3. Medwyn

  JA, dit bericht begrijpelijk

 4. Kenzie

  Inderdaad, en zoals ik nooit had gedacht

 5. Burney

  Alles goed.Schrijf een bericht