Opmerkingen

Onze ideeën voor het maken van een originele groene binnenmuur

Onze ideeën voor het maken van een originele groene binnenmuur


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Er gaat niets boven een groene muur om een ​​kamer tot leven te brengen. Ja, maar het ontwerp van zo'n werk is niet eenvoudig. Niet alleen kan het snel duur zijn, maar u moet ook weten hoe u het goed kunt onderhouden. Laat staan, er zijn andere decoratieve alternatieven om een ​​atypische plantenmuur voor te stellen en te improviseren! Het bewijs in foto's ...

1. Op plankenHet is de gemakkelijkste oplossing om een ​​groene muur in twee fasen, drie bewegingen te improviseren. Laat je mooiste en vetplanten op planken zien terwijl je de vormen en afmetingen van de potten varieert voor een zeer succesvol resultaat.

2. Met een schermIn plaats van het creëren van een muurschildering van planten, houden we van het idee om een ​​scherm te gebruiken om planten eraan op te hangen. Het verandert niet alleen van het gewone, maar bovendien kun je je groene muur verplaatsen waar je maar wilt ...

3. In een bibliotheekOp dezelfde manier als planken kan een boekenkast worden gebruikt als plantsteun. Schik uw planten op elke verdieping en laat de natuur de plekken opsnuiven ... Het voordeel van een huiscreatie? Je kunt planten veranderen wanneer je wilt!

4. Een plantenmuur in herbariumstijlEen geweldige plantentrend, frames in Herbarium-stijl zijn vrij van codes en hebben niets te benijden voor echte planten. Dus waarom zou je ze niet gebruiken om een ​​schijn van een groene muur te creëren? Vergeet niet dat hoe meer frames er zijn, hoe meer het effect zal opvallen!

5. Met pottenDroom je ervan een groene muur te hebben, maar weet je niet hoe je het moet doen? Deze decoratieve tip zou u moeten plezieren! Bevestig eenvoudig bloempotten aan de muren om een ​​luchtfoto planten scène te creëren. We houden van de halve potten die een atypische uitstraling geven aan de creatie.

6. Een atypisch hoofdbordHier is een originele plantenmuur tot in de perfectie! Hier herbergt een houten structuur, waarop uiteinden van touw zijn uitgerekt, klimplanten zoals klimop. Een creatie met een weefgetouwlook, die alle ogen aantrekt en die gemakkelijk kan worden voorgesteld als het hoofdeinde van een slaapkamer of eenvoudige inrichting van een woonkamer!

7. Swing-versieDe groene muur heeft plezier en wordt leuk wanneer het een speelgebied wordt. Als een schommel volgen houten planken elkaar op en hangen ze met touwen. Op de houten planken werden kleine gaten geboord om de succulente potten te installeren. We kennen je niet, maar we zijn fan van het resultaat!

8. Op een houten palletAh, het essentiële houten palet! We vinden het altijd een nieuw hulpprogramma. Aan de muur bevestigd, kan de houten pallet dienen als ondersteuning voor een 100% gerecyclede plantenwand. Door het horizontaal te bevestigen, hoeft u alleen maar uw planten neer te zetten! En voor fijnproevers, je kunt het ook gebruiken voor je aromatische kruiden!Opmerkingen:

 1. Bedver

  Neemt een slechte wending.

 2. Kiley

  Gefeliciteerd, je gedachte is briljant

 3. Kajirisar

  Ik ben erg dankbaar voor je hulp in deze kwestie, misschien kan ik je ook ergens mee helpen?

 4. Muata

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Ik ben er zeker van. Laten we het bespreken.

 5. Averey

  Wat een geweldig onderwerpSchrijf een bericht