Opmerkingen

5 tips om koper op natuurlijke wijze te reinigen

5 tips om koper op natuurlijke wijze te reinigen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De trend is koper, zowel in decoratie als in potten: maak van de gelegenheid gebruik om uw oude voorwerpen en gebruiksvoorwerpen uit de kast te halen! Je weet niet hoe je hun uitstraling kunt herstellen? We detailleren voor u alle eco- en ecotips zodat ze glanzen als een nieuwe cent.

Onze tips:

- Citroen en zout - Azijn en zout tegen oxidatievlekken - Zuiveringszout om koperen voorwerpen te polijsten - Zwarte zeep - Azijn, bloem en zout

1. Citroen en zout om koper schoon te maken

Een eenvoudige mix van twee alledaagse voedingsproducten is voldoende om aangetast koper uit een pan of een decoratief object te doen herleven. Je hoeft alleen maar het sap van een citroen uit te persen en grof zout toe te voegen. Meng alles, breng aan en wrijf met een schone zachte doek op het te reinigen koper. Spoel ten slotte met een doek die is bevochtigd met heet water. Dus wil dat niet dat je andere accenten van koper in het huis wilt stoppen?

© DR

2. Azijn en zout tegen oxidatievlekken

Een andere methode om oxidatievlekken van je koperen objecten te verwijderen, is om azijn te gebruiken, een geweldige natuurlijke bondgenoot voor het huishouden. Ofwel door ze een bad te laten nemen: vul hiervoor een kom met heet water en 50 cl witte azijn en laat het koperwerk een paar minuten weken. Ofwel door de azijn te mengen met grof zout en te wrijven met een schone doek. Grondig spoelen ook!

3. Zuiveringszout om koperen voorwerpen te polijsten

Om hardnekkige vlekken op uw koperen voorwerpen te overwinnen, kunt u ook zuiveringszout gebruiken dat niet langer aanwezig is voor het reinigen van het huis. Het is nog effectiever met witte azijn. U hoeft alleen maar een pasta te maken door de twee stoffen in een kom te mengen, te laten werken en vervolgens met een zachte doek op de schuuroppervlakken aan te brengen. Droog vervolgens uw objecten, u zult merken dat ze glanzen als nooit!

4. Zwarte zeep om koperen voorwerpen schoon te makenKen je zwarte zeep voor zijn lichamelijke voordelen, misschien minder voor huishoudelijk gebruik? Het is een zeer effectief natuurlijk product voor alle soorten oppervlakken en dat blijkt ook voor koper een zeer goede reiniger te zijn. Om het te gebruiken, vul een kom met heet water en verdun er 4 eetlepels vloeibare zwarte zeep in. Dompel je steelpannen onder in dit mengsel en laat tien minuten inwerken. Veeg ze af met een schone doek en geniet van het resultaat. Een ecologisch gebaar van onderhoud dat hun levensduur verlengt!

5. Azijn, bloem en zout om het koper te laten glanzen

Deze drie ingrediënten vormen een echt schoonheidsmasker voor uw koperen objecten! Dit houdt in dat je een dik, homogeen deeg maakt door een kom half met bloem en half met witte azijn te vullen en 3 eetlepels zout toe te voegen. Een vreemde mix die je moet toepassen op je koperen instrumenten terwijl je een uur lang aan het werk gaat. Spoel vervolgens uw objecten met een doek die is bevochtigd met heet water en poets vervolgens met een doek voor een ultiem resultaat.


Video: Zilver poetsen en koper poetsen Schoonmaken met Marja Middeldorp (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Taher

  Volledig ik deel uw mening. Ik vind je idee leuk. Ik stel voor om uit te gaan voor de algemene discussie.

 2. Sinjin

  EXAP de berichten

 3. Marian

  The blog is super, I recommend it to friends!

 4. Salhtun

  Eh: Wat kan ik zeggen? De auteur staat, zoals altijd, bovenaan. Respect! Ik vond alles leuk, vooral het begin. Glimlachte. Natuurlijk zijn er nu critici die zullen zeggen dat dit niet gebeurt, dat dit allemaal verzonnen is, enzovoort. Maar ik lees het met plezier, en mijn vrienden lezen het - iedereen is opgetogen.

 5. Cesare

  Goede zaken!Schrijf een bericht