Behulpzaam

Mom's interview: Mini Reyve

Mom's interview: Mini Reyve


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Moederdag nadert snel ... Bij deze gelegenheid gingen we naar bloggers die ons vertelden over hun kinderen, decoratie en doe-het-zelf ... We beginnen met Eva! Eva, we vinden haar graag op haar blog: Mini Reyve. Eve is een explosie van kleuren, ideeën, goede humor, retro decor en scherpe looks met goede smaak. Tussen haar ochtendfoto's, haar baan, haar tutorials is ze ook een moeder die graag over haar twee kinderen, Marius en Louison, praat. Wat is voor jou het coolste moederdagcadeau dat je dit jaar zou kunnen ontvangen (of volgend jaar als het tijd kost)? Niets materieel, eerder iets dat me een leuke tijd bezorgt. Ik ren na tijd en mijn schema, ik droom van een dag in een hotel met een spa waar ze voor me zorgen, een brunch met Benedictijnse eieren en gerookte zalm, vers sinaasappelsap en een café bij het zwembad. Het is realistisch, toch? Het slechtste geschenk dat we u kunnen geven, echter? Een strijkijzer Doe-het-zelfniveau van kinderen, en we kennen hun vaardigheden op dit gebied, wat is het ergste dat ze je kunnen bieden (zelfs als het uit hun kleine hart vol hoop komt)? Ah, het is moeilijk omdat ik erg gevoelig ben en de minste ketting van pasta gemaakt door mijn kinderen maakt me een traan. Maar als ik iets moet citeren, zou het de koffiekop zijn met een afbeelding van mij ingelegd, of een muismat (hulp). Nee, maar in werkelijkheid moet het spul met afgedrukte foto's stoppen !!!!! En het beste? (de coolste / praktische / mooie kinder DIY)? Dingen geïnspireerd door mijn blog! Haha! Eigenlijk is het coolste wat ik heb ontvangen een portret van mijn zoon, gemaakt door de leraar in de klas, ingelijst in een houten frame dat hij zelf heeft geschilderd. Ik hou van foto's ... als het niet op kopjes staat !!! Wat zou je de leraar aanbevelen voor DIY's moederdag dit jaar? Om mijn blog te lezen? (Oh oké !!!!) of als je niet elke dag nuttige dingen wilt maken, met de hand versierde bekers, getrokken theedoeken, grappige magneten voor de koelkast ... het vermijden van de sieraden die we nooit zullen dragen.

De minnares kan bijvoorbeeld inspiratie opdoen uit deze super tutorial van Eva om een ​​fotohouder te maken, toch? Je bent een moeder, je moet wel wat moederdaggeschenken hebben gekregen voor de gelegenheid ... Wat was beter? De fotolijst van Marius net erboven. En het ergste Ik kan me niet herinneren er een gehaat te hebben. En wat heb je ermee gedaan? Zitten ze goed in de woonkamer of "oeps, het ging kapot"? Het frame ligt op mijn bureau. En heb je bovendien nog herinneringen aan het doe-het-zelf dat je je moeder gaf toen je klein was? Ik herinner me een sieradendoos met een parelketting erin, het is de enige die ik me kan herinneren.

Op haar blog biedt Eve ook veel gratis printables zoals deze: een routine om de ochtenden gemakkelijker te maken voordat ze naar school gaan. Slim, toch? Deco-niveau en / of organisatie van het dagelijkse gezinsleven, wat is het beste advies dat u van uw moeder zou kunnen hebben gekregen? Mijn moeder is niet erg georganiseerd, hè. Het beste geschenk dat ze me heeft gegeven, is ons te hebben opgeleid in een wereld waar vriendelijkheid en vrijgevigheid heersen, waar het woord "klagen" niet bestaat. Een boodschap voor haar? Bedankt voor alles! Om Mini Reyve te vinden: - Zijn blog: mini.reyve.fr - Zijn instagram: www.instagram.com/minireyve/ Wat als je je moeder tijd geeft? Probeer Candy, Hoover en Rosières-producten te winnen ...Opmerkingen:

 1. Seaburt

  Ik ben er vast van overtuigd dat je ongelijk hebt. De tijd zal het leren.

 2. Taujinn

  Sorry, maar dit werkt niet helemaal voor mij. Misschien zijn er meer opties?

 3. Layne

  Bravo, wat is de juiste zin ... een geweldige gedachte

 4. Shaktitaxe

  Zeker. Ik ben het eens met al het bovenstaande. Laten we proberen de zaak te bespreken. Hier, of in de middag.Schrijf een bericht