Tips

5 ideeën om uw paastafel eenvoudig te versieren

5 ideeën om uw paastafel eenvoudig te versieren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zoals elk jaar, vind je het leuk om als gezin samen te komen voor Pasen. Om de gelegenheid te markeren, wil je een mooie tafeldecoratie maken. U wilt echter niet het voortouw nemen en al uw spaargeld uitgeven! Dat is goed, we geven je onze beste inspiratie om je paastafel gemakkelijk te versieren ... Het enige wat je hoeft te doen is tekenen!

1. Geschilderde kippeneierenSymbolen van Pasen bij uitstek, eieren kunnen op veel manieren worden gebruikt om uw tafel te versieren. We houden van het idee om ze te schilderen met mooie patronen van alle soorten. Geef de voorkeur aan zachte en pastelkleuren voor een poëtische sfeer, kies voor een goud-, zilver- of zwarteffectverf voor een elegante paastafel. En voor een meer gemoedelijke en kinderlijke sfeer, wenden tot meer kleuren en meer leuke patronen! En om ze vast te houden en een mooie presentatie te maken, kunt u eierdopjes gebruiken of zelfs een op maat gemaakte eierdoos met een paar takken en seizoensbloemen.

2. Een konijnvormige handdoek die vouwtNog een emblematische figuur van Pasen: het konijn! Hij is het die, volgens de traditie, de paaseieren de dag ervoor in de ochtend verdeelt. Het volstaat te zeggen dat het zijn plaats heeft om zijn paastafel te versieren. Hier worden de servetten geïnspireerd door dit schattige dier om zijn vorm te reproduceren. Het goede nieuws? Dit servetvouwen duurt slechts enkele minuten en is voldoende om uw paastafel een feestelijke uitstraling te geven. Om je te helpen, (her) ontdek je stap voor stap hoe je een konijnvormige handdoek opvouwt!

3. Een paaskransWie zegt Pasen, zegt de komst van de lente! In dit seizoen beginnen de bloemen te bloeien en is de natuur steeds genereuzer. Waarom maakt u niet van de gelegenheid gebruik om een ​​mooie plantaardige paaskrans te maken? Kies je favoriete planten, verse en / of gedroogde bloemen en je bent klaar om te beginnen met een nieuw middelpunt in landelijke stijl! Het versierende idee om te kopiëren: plaats paaseieren, kuikens en andere dierenfiguren, linten of zelfs naaiknopen voor de atypische aanraking!

4. Beeldjes van dierenZoals je kunt zien, hebben dieren een symbolische plaats in de voorstelling van Pasen. Om ze uit te nodigen voor uw tafel, hier is een decoratieve tip die net zo gemakkelijk als voordelig is! Je hoeft alleen de vorm van de dieren van je keuze (konijn, kip, kuiken, schapen ...) in vilt uit te snijden. Zet de beeldjes op elke plaat voor maximaal effect! Op dezelfde manier kun je een slinger maken door elk beeldje te doorboren en met elkaar te verbinden. Een wanddecoratie die je je kunt voorstellen op de voordeur, in de kinderkamer of in de woonkamer ...

5. Bloempotten met eierenWe eindigen met een decoratief idee, het kan niet eenvoudiger. Het idee is om lege eierschalen te gebruiken om miniatuurbloempotten te maken. Of u aarde of mos gebruikt om uw bloemen te planten, overweeg een plaatskaart toe te voegen (bijvoorbeeld gemaakt met een tandenstoker). Schik een bloempot per bestek, zorg voor de presentatie van de servetten en je bent met een goed versierde paastafel!Opmerkingen:

  1. Shakashicage

    Ik raad u aan om naar de site te kijken, die veel informatie heeft over dit probleem.

  2. Brainerd

    Hoi! Ben je bekend met de sape-uitwisseling?

  3. Davidson

    The important and duly answerSchrijf een bericht