Opmerkingen

Hoe vlekken van droge verf te verwijderen?

Hoe vlekken van droge verf te verwijderen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Samenvatting:

- Verwijder een vlek van verf op waterbasis - Verwijder een vlek van acrylverf - Reinig een vlek van olieverf - Reinig een vlek van verf op oliebasis - Wat te doen als de vlek niet weggaat?

1. Verwijderen van een vlek van verf op waterbasis© Onze trouwideeën

Waterverfvlekken behoren tot de gemakkelijkst schoon te maken, zelfs als ze droog zijn. De afwezigheid van een fixeerproduct maakt deze verven zelfs "schoner". Om een ​​vlek verf op waterbasis te verwijderen:

 1. Bevochtig huishoudelijke alcohol met een droge, schone doek.
 2. Dep de vlek voorzichtig en laat de alcohol ongeveer een uur werken.
 3. Grondig spoelen met schoon water.
 4. Herhaal de handeling totdat de vlek volledig is verdwenen.

2. Verwijder een vlek acrylverf

Om een ​​vlek van droge acrylverf te reinigen, hangt de keuze van de meest geschikte methode af van de leeftijd van de vlek en de dikte ervan: * Bij een recente vlek: giet kokend water en wrijf krachtig met van een blok Marseillezeep. * Op een oude vlek: het gebruik van huishoudelijke alcohol is vaak noodzakelijk. Laat het inwerken totdat de vlek volledig is opgelost. * Vergeet in beide gevallen niet om met schoon water te spoelen aan het einde van de operatie.

3. Reinig een olieverfvlekOlieverf is beter bestand dan waterverf en kan niet gemakkelijk worden gereinigd. Wees gerust, het is geen onmogelijke missie! Om een ​​vlek olieverf te verwijderen, giet je een kleine hoeveelheid terpentijn lokaal en laat je het minstens een uur inwerken. Zodra de vlek is opgelost, wrijf zachtjes met Marseillezeep en spoel met schoon water aan het einde van de operatie. Dit zou je opstandige taak moeten overwinnen!

4. Reinig een vlek van verf op oliebasis© J-F. Mahé

Glycero verf staat bekend om zijn hechting, ongeacht het type ondersteuning waarop het wordt aangebracht. Geen wonder dat het zo moeilijk is om hem schoon te maken! Om een ​​vlek van glycerolverf te verwijderen, meng gelijke delen terpentine en witte azijn. Dompel een schone, droge doek in dit mengsel en dep de verfvlek royaal. Laat het ongeveer een half uur staan ​​voordat je het afspoelt met koud water. Gegarandeerd resultaat!

Wat te doen als de vlek niet weggaat?

Sommige droge verfvlekken weerstaan ​​soms alle behandelingen. Onthoud deze enkele tips wanneer u met een dergelijke situatie wordt geconfronteerd: * De hitte maakt het gemakkelijker om een ​​vlek met verf te reinigen. Kokend water gieten kan daarom erg handig zijn! * Het gebruik van een verfoplosmiddel is een effectieve oplossing voor de meest hardnekkige vlekken. * Krassen op het oppervlak van de vlek zorgen voor een betere penetratie van reinigingsproducten. Dus, een beetje energie!


Video: Hoe verwijder je vlekken op je houten vloer? Quick-Step-tutorial (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Barney

  What a sympathetic message

 2. Raj

  Sorry voor het tussenbeide komen, maar je kon niet wat meer informatie geven.

 3. Johannes

  dit alles is dynamisch en zeer positiefSchrijf een bericht