Informatie

De vlek

De vlek


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Deuren en oude ramen zijn vaak bedekt met meerdere lagen verf ... niet altijd gemakkelijk te verwijderen! Er zijn twee oplossingen voor u beschikbaar:
Chemisch beitsen, dankzij een gel (Dilunett-type van Durieu): zonder oplosmiddel wordt deze gel aangebracht met een borstel met synthetische haren en de gereedschappen worden gespoeld met water. Schraap vervolgens het hout met een spatel.


Als deze bewerking niet voldoende is, met name om alle ruwheid van het hout te reinigen, gebruikt u een warmtepistool. Je kunt het hout ook mooi maken door gaten en scheuren te dichten met een sneldrogende, gemakkelijk geschuurde acryl houtpasta. Ga altijd in twee passen door om de diepste gaten te vullen.

Voorbereiding van metalen onderdelen

Kies voor metalen onderdelen Rustol, een anti-corrosieprint die roest blokkeert na zorgvuldig borstelen en afstoffen. Gebruik vervolgens een glyceroftaalverf, versterkt met een antiroest.

Verf een glad oppervlak

Uw keuken in wit laminaat "neemt u uit uw ogen" ... Het is niet nodig om alles te veranderen, zelfs als dit soort ondersteuning, zeer soepel, een beetje moeilijk is om te werken: er zijn specifieke onderlagen (Julien-type) waarmee u '' gebruik de afwerking van uw keuze. Vooraf moeten de bodems goed worden gewassen en gespoeld en vervolgens worden ontvet met een krachtig oplosmiddel (trichloorethyleen of aceton, afhankelijk van de drager). Omdat deze ondervacht een enigszins satijnwit uiterlijk heeft, leent het zich perfect voor het gebruik van de vlek die een zeer licht uiterlijk zal bieden.