Anders

8 stijlen van terraria die uw interieur zullen veranderen

8 stijlen van terraria die uw interieur zullen veranderen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De reputatie van terraria hoeft niet langer opnieuw te worden opgebouwd. Inderdaad, velen van ons houden van deze kleine binnentuinen. Om relatief klassieke modellen te veranderen, hebben we onze favoriete inspiratiebronnen uit atypische terraria opgegraven. In een bel, op een standaard, opgehangen, in de vorm van ballen, afbeeldingen, omgeleid ... Ontdek 8 stijlen van terraria die uw interieur zullen veranderen!

1. Diverse gerechtenPlanten zijn niet beperkt tot eenvoudige potten of vazen. Ze kunnen ook gedijen in objecten afgeleid van hun primaire functies. Dit is het geval voor deze twee terraria die zijn ontworpen in porseleinen schalen, de eerste in een gieter en de tweede in een kleine kruik. En één ding is zeker, we houden van het resultaat!

2. Botanische reageerbuizenOm traditionele terraria te veranderen, raden we je aan het een beetje chemicus te spelen met deze botanische reageerbuizen! Accumuleer ze op een meubel of een plank, verander de vormen en maten en je geeft de uitstraling van een kast met curiosa aan je interieur ...

3. Onder dekkingHet terrarium krijgt een geheel nieuwe dimensie wanneer het gekleed is in een glazen bel. Net als een mini-ecosysteem bewonderen we graag de evolutie van planten in dit poëtische decoratieve object dat de bel is. Het goede decoridee? Gebruik een stuk hout als steun om de glazen bel te plaatsen!

4. Hangende bollenWe vervolgen onze selectie van atypische terraria met wederom een ​​objectomleiding. Hier vinden de terraria hun plaats in oude gloeilampen die met behulp van touw worden opgehangen. Deze plantaardige artistieke creatie zal ongetwijfeld alle ogen in uw interieur trekken!

5. SnoepdozenU wilt uw eigen binnenterrarium maken, maar u weet niet op welk medium dit te doen? Waarom geen snoepdoos of glazen potten gebruiken? In twee stappen, drie bewegingen, krijgt u een terrarium zonder al uw spaargeld te besteden!

6. Grafische versieLet op liefhebbers van Scandinavische en moderne inrichting, dit terrarium is het model voor jou! Met zijn geometrische lijnen vindt dit terrarium gemakkelijk zijn plaats op een plank, een ladder of zelfs een meubelstuk. In elk geval houden we van de grafische look die stijl geeft aan de vetplanten ...

7. Te voetOver het algemeen vormt het terrarium een ​​staande vaas. Maar deze besloot om zich te ontdoen van de codes. Inderdaad, dit model is noch poseren noch opschorten; hij staat op. We vallen voor zijn luchtige look en zijn swingeffect dat het decor van de kamer waarin het zich bevindt zwaait!

8. Hangende ballenIn hetzelfde genre als dat van gloeilampen, nemen deze terraria hoogte op in vazen ​​met het uiterlijk van bollen. Met hun kleine openingen wekken deze kleine terraria de indruk gewoond te hebben. Je kunt zelfs plezier hebben met het integreren van sommige beeldjes naast vetplanten en vetplanten. Geef in elk geval de voorkeur aan accumulatie boven het enkele terrarium voor een maximaal effect!