Behulpzaam

Hoe een smalle ingang te bouwen?

Hoe een smalle ingang te bouwen?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Om een ​​ingang in een smalle gang te regelen, is er geen tekort aan decorideeën, evenals goede tips. U moet geschikt meubilair kiezen, kiezen voor geïntegreerde opslag, wedden op een verfijnd decor, een beetje kleur meebrengen, maar vooral de afmetingen van uw inzending aannemen.

Onze adviezen

- Kies geschikt meubilair - Kies voor geïntegreerde opslag - Wed op een verfijnde decoratie - Nodig kleur in de ingang uit - Neem de afmetingen van de ingang aan

1. Kies geschikt meubilair

Met een ingang in een smalle gang is alles een verhaal van goede proporties. Vermijd grote ladekasten en grote kasten en geef de voorkeur aan vloeiende meubels, allemaal in lengte, die gemakkelijk en harmonieus in de kamer passen. Een lange bank kan bijvoorbeeld een goede weergave zijn om zitplaatsen vanaf de ingang te bieden, zonder de ruimte te overbelasten. Op dezelfde manier zal een grote spiegel aan de muur de ruimte visueel vergroten. Denk vooral aan slim meubilair!

© Glam Corner

2. Kies voor geïntegreerde opslag

Welkom open opslagruimte in uw smalle hal. Gesloten kasten, bank met dozen, muurnissen ... Alle tips zijn goed om te nemen om ruimte te besparen en de paar vierkante meter niet op te eten. Kies in deze zin voor opslag in de hoogte om de doorgang niet te belemmeren en niet op de grond, waardoor de ruimte visueel zou worden afgesloten. Optimaliseer ook de voordeur door kapstokhaken te installeren als de openingsradius dit toelaat.

3. Wed op een verfijnde decoratie

Een ingang in een smalle gang is klein genoeg om het te overbelasten, naast meubels en decoratieve items. Kies dus voor een minimum aan accessoires en zuiver het gebied zo veel mogelijk. Feng Chui-minimalisme heeft zijn plaats in de ingang! De geïntegreerde opslageenheden gaan deze richting op. Als je een paar decoratieve accenten niet kunt weerstaan, houd het simpel: een mooie, strakke vaas met een boeket, een kleine mand, een spiegel ... En dat is het!

© Pexels

4. Nodig kleur in het item uit© Onze trouwideeën In een smalle en ietwat krappe ingang is kleur een effectieve weergave om de sfeer te wekken. Er zijn verschillende opties voor u beschikbaar: * Verf de deur in een felle kleur. * Verf het plafond als het erg hoog is. * Verf een enkel stuk muur in een onverwachte kleur voor een verrassingseffect van de gedrukte voordeur. * Verf alle muren, inclusief plafond, om een ​​warme en zeer decoratieve bubbel te creëren vanaf de ingang. raad : Kies matte verf om een ​​gezellige en verfijnde sfeer bij de ingang te creëren.

5. Ga uit van de afmetingen van uw invoer

Het betreden van de gang is niet altijd een defect dat koste wat kost gecamoufleerd moet worden. Integendeel, je kunt opzettelijk met zijn afmetingen spelen om het een zelfstandige rol te laten spelen, aangenomen en opgeëist. Als je inzending inderdaad erg lang is, maar een minimale breedte heeft, waarom zou je hem dan niet optimaliseren door een XXL-boekenkast op een heel deel van de muur te installeren? Stijleffect gegarandeerd! En al die tijd een tapijt, heb je erover nagedacht?


Video: Volière bouwen doe je met behulp van deze bouwtekeningen (Augustus 2022).