Behulpzaam

8 decoratieve inspiraties rond het paasei

8 decoratieve inspiraties rond het paasei


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Nee, paaseieren zijn niet altijd chocolade! Om je tafel of je interieur in het algemeen te versieren, zijn kippeneieren geweldige bondgenoten om Pasen te vieren. Vol of leeg, heel of gebroken, gekleurd of natuurlijk ... Ontdek onze beste decoratieve inspiraties rond het paasei!

1. Eieren voor servettenHier is een originele manier om uw servetten te presenteren. Neem een ​​ei en teken ogen en een neus van een klein dier erop, wikkel het in een subtiel gevouwen servet dat je vastbindt met een touw ... En hier ben je met een schattig konijn om je paastafel te versieren.

2. Vazen met eierenEn als u gebruik maakt van Pasen om uw eieren om te vormen tot decoratieve objecten? Eenmaal leeg kunnen de eierschalen in kleine vazen ​​worden omgeleid. Gebruik aarde of mos onderaan de schaal en je hoeft alleen maar je favoriete miniatuurbloemen te prikken ...

3. Eenhoornvormige eierenVoor Pasen zijn we uit conventies met deze decoratieve creatie, we kunnen niet langer, atypisch! Het idee is om een ​​ei te gebruiken om een ​​schattig eenhoornhoofd te creëren. Maak een kleine papieren kegel, plak deze op het ei, teken de ogen met een viltstift en voeg een paar bloemen toe voor de laatste aanraking!

4. Gevormde eierenPaaseieren zijn versierd met hun mooiste kleuren en zijn versierd met allerlei patronen dankzij het schilderen. Laat de kunstenaar in je spreken om feestelijke illustraties voor te stellen. Verzamel je eieren in mooie manden en plaats ze op je paastafel!

5. Een kroon met eierenDe kroon van bloemen? Al gezien! Voor Pasen zijn het de eierschalen die een ongebruikelijke kroon vormen! We houden van het idee om ze in pastelkleuren te schilderen voor de aanraking van zoetheid en poëzie. Voeg stro en bloemen toe in de schelpen en voila!

6. Konijnvormige eierenOp dezelfde manier als voor de eenhoorn, kan het ei worden gebruikt om schattige dierdecoraties te maken. Hier zijn de paaseieren veranderd in konijnen. Maak papieren oren en lijm ze, gebruik een beetje katoen om als staart te fungeren en plaats je konijnen in cupcakevormen voor de decoratieve toets!

7. Opgeklopte eierenNet als bij deze inspiratie, transformeer je paaseieren in kleine snorrenfiguren met viltstiften. En om verder te gaan, kun je zelfs een personage maken voor elke gast en eieren gebruiken als plaatskaart! Bloemen voor de dames en snorren en strikjes voor de heren!

8. BloemeierenNogmaals, hier is een idee voor een paasdecor dat net zo eenvoudig is als snel! En om een ​​goede reden hebt u slechts enkele kippeneieren, snijbloemen en touw (touw, raffia ...) nodig. Bevestig de bloemen aan de eieren met behulp van het touwtje en plaats ze hier en daar op je paastafel ... Gegarandeerd effect!Opmerkingen:

 1. Taher

  Natuurlijk. Al het bovenstaande is waar. Laten we dit probleem bespreken. Hier of bij PM.

 2. Seager

  Uitstekend idee

 3. Kramoris

  Over deze vraag kan eindeloos worden gesproken.

 4. Pryderi

  Dit past niet bij mij.Zijn er andere varianten?

 5. Kailoken

  Volgens mij heb je het mis. Ik ben er zeker van. Laten we bespreken. Mail me op PM, dan praten we verder.

 6. Ini-Herit

  Ik raad aan om het antwoord op uw vraag op google.com te zoeken

 7. Clyford

  you not the expert, by any chance?Schrijf een bericht