Anders

8 originele deurmatten om de ingang op te vrolijken

8 originele deurmatten om de ingang op te vrolijken



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het is de eerste decoratieve indruk die men geeft voordat men het huis betreedt. Voor de deur is de deurmat meer dan een functioneel accessoire, het geeft ons een welkomstbericht. Hier zijn 8 demonstraties zonder spice!

Kokosnoot deurmat Vélo, € 21,24 *, Wadiga



Dit lange kokosnotenmodel trots trots een stadsfiets in een charmante retro-stijl. Een originele manier om bezoekers bij binnenkomst te informeren dat de fiets thuis wordt gewaardeerd, er is zelfs parkeergelegenheid in het huis.

Wolk kokosnoot deurmat, € 28,32 *, Bloomingville



Klop klop klop, zijn we in het droomhuis? Zonder twijfel! We houden van dit poëtische kokosnotenmodel in de vorm van een wolk. Het is een origineel welkom en vol zoetheid die we dankzij hem voor je reserveren!

© La Redoute Interiors

Driehoekige kokosnoot en rubberen deurmat, € 23,60 *, Wadiga



Ja, een deurmat kan ook ontwerper zijn. Het bewijs met dit bi-materiaal model dat kokosnoot en rubber op een elegante manier speelt. En het toont grote efficiëntie in het afvegen van zijn schoenen voordat hij het interieur van het huis betreedt.

© La Redoute Interiors

Strandkleurige kokosnoot deurmat, € 28,32 *, Wadiga



Hier is een deurmat die veel golven in je inzending zal maken! Het zwempak is zeker niet verplicht, maar uw gasten worden gewaarschuwd: bij u spreekt het van reizen en droomvakanties, nooit werken!

Rubberen en kokosmat, € 24,78 *, Best For Boots



Elegante kokosnoot en rubberen deurmat! We stellen het ons voor aan de deur naar de tuin, perfect om uw voeten effectief af te vegen voordat u het huis betreedt. We houden van zijn contouren in arabesken en zijn bi-materiële aspect.

Kokosnoot deurmat met ornamentpatronen, € 23,60 *, Wadiga



Dit grote model speelt op klassieke en verfijnde versieringen om een ​​ingang te verbeteren. Het belooft een netjes en gastvrij interieur. Omdat de zeer trieste deurmatten, heel weinig voor jou!

Kokosnoot deurmat Pas op voor de kat, 25 € *, Wadiga



Te klassieke rechthoekige deurmatten? Kies voor deze originele afgeronde versie. Ze laat een glimp van een kat zien, vergezeld van een boodschap zonder humor. Zou je kat niet gemakkelijk worden omarmd?

© Tikamoon

Welcome Home-deurmat, € 42 *, Natacha B



Het is altijd welkom dat we elke nieuwkomer wensen. Je kunt het net zo goed direct op de mat plaatsen! Gemaakt van 100% natuurlijke kokosvezel en kan zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd. Wilt u andere modellen van deurmatten ontdekken die ze gooien? Het is hier! (*) Prijzen vermeld op de site op 30/03/2018, onder voorbehoud van wijzigingen op basis van commerciële aanbiedingen.


Video: Cobra 6 vergelijking. Tsjechische imitatie vs. Chinese imitatie vs. origineel (Augustus 2022).