Behulpzaam

Statieflampen: hoe integreer je ze in je decoratie?

Statieflampen: hoe integreer je ze in je decoratie?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Onmisbare lichtbron, de lamp is een zeer wenselijk ontwerpobject geworden. We houden van de elegantie van het statiefmodel die beschikbaar is in alle stijlen, op voorwaarde dat u de juiste keuzes maakt in kleur, materiaal en vorm.

Herkenbaar dankzij de 3 voet die de basis vormen, de statieflamp is een veilige gok. Het neemt meer vloeroppervlak in beslag dan een lamp of halogeenlamp, maar het is ook een belangrijk decoratief element in uw interieur.

De kamer die het meest geschikt is om een ​​statieflamp te installeren, is de woonkamer. Geïnstalleerd naast een bank of in een hoek van de kamer, verspreidt het een zacht licht maar krachtig genoeg om uw interieur te verlichten.

U kunt ook een statieflamp in een kantoor installeren en kiezen voor een chic of Scandinavisch model. Dit geeft een elegant tintje aan de inrichting van deze kamer, vaak praktischer dan mooi.

De driepootlamp met Scandinavische inspiratie, die zich (of bijna) aan elk interieur aanpastMet zijn houten voet en zijn gewone lampenkap, de statieflamp van Scandinavische inspiratie met het voordeel dat het heel gemakkelijk in uw interieur kan worden geïntegreerd.

De ideale locatie voor deze lamp blijft de woonkamer, met een zeer klassieke Scandinavische inrichting. Om een ​​beetje fantasie aan het geheel te brengen, kunt u kiezen voor een lampenkap met een visgraat of bloemenprint.

Als je een slaapkamer hebt die groot genoeg is, kun je deze installeren een statieflamp in een hoek ervan. Het kan niet als bedlamp worden gebruikt, maar kan bijvoorbeeld een kleedruimte verlichten. Geef de voorkeur aan een lamp met een vrij zwak licht, om een ​​zwak licht te creëren, gunstig voor de kamer. Kies in plaats daarvan voor een statieflamp met een crèmekleurige of witte lampenkap, veel discreter dan een gekleurde lampenkap.

Een industrieel geïnspireerde statieflamp voor een modern interieurDe statieflamp kan zijn plaats vrij vinden in een industrieel geïnspireerde decoratie, lofttype. Geef hiervoor de voorkeur aan modellen in bedraad metaal. Deze lampen zijn meestal zwart van kleur.

Geïnspireerd door de lampen van fotografen, studio's van weleer of zelfs door metalen, zijn de driepootlampen met industriële inspiratie perfect voor de inrichting van een loft of een kantoor (zelfs in het bedrijfsleven).

Dit type lamp combineert perfect met een rode bakstenen muur, om een ​​bepaald contrast in uw interieur te creëren, maar ook met materialen zoals ruw hout en leer.

In een grote industriële ruimte kunt u komen en hebben twee cinema spot statief lampen of fotograaf aan weerszijden van het bed. Het licht zal heel direct zijn, maar door te kiezen voor lampen met weinig licht, zal het niet te agressief zijn bij het ontwaken.

Overbelast uw interieur niet met verschillende industrieel geïnspireerde statieflampen. Het is beter om er een te kopen die een klein effect heeft, dan om dit soort licht te verzamelen, met het risico de indruk te hebben in een fotostudio te wonen.

Een statieflamp om te plaatsen, voor kleine ruimtesBen je dol op statieflampen maar heb je een klein vloeroppervlak? Hier is een oplossing waarmee u kunt bezwijken voor uw decoratieve verlangens zonder in een drukke ruimte te hoeven leven!

In de afgelopen jaren statief lampen zijn ook verkrijgbaar in een "tafellamp" of "bedlamp" -versie. Ze bestaan ​​in alle stijlen, van industrieel tot Scandinavisch, inclusief meer vintage modellen. U kunt ze dus op een dressoir in de woonkamer plaatsen om extra licht te creëren.

Dit type licht kan ook zijn plaats vinden in een kantoor of een kinderkamer. Door hun grootte kunnen ze ook worden omgezet in een bedlamp. Op een nachtkastje, een ladekast of zelfs op de vloer geplaatst, brengen ze een modern-chique tintje aan de slaapkamer.


Video: Acculight Bazooka 360 oplaadbare led- statief verlichting (Augustus 2022).