Tips

Hoe kies je jouw elektrische plancha?

Hoe kies je jouw elektrische plancha?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De voordelen van plancha-koken hoeven niet langer te worden aangetoond: behoud van de smaak en voedingswaarde van voedsel, gebruiksgemak, nutteloosheid om vet toe te voegen ... kortom, elektrische plancha is populair in de keuken! Je moet nog steeds weten hoe je het in de winkel moet kiezen. Volg de gids!

Klassieke plancha of pro plancha?

Of je nu een fijne cordon bleu bent of een zondagse kok, iedereen heeft zijn eigen tafelplancha. Het gebruiksgemak weegt in de keuze van het model. Aldus onderscheiden elektrische elektrische plancha's zich door de eenvoud van hun functionaliteiten en hun structuur, het bewijs dat ze gereserveerd zijn voor incidenteel gebruik. Omgekeerd zijn de pro- of semi-pro-plancha's bedoeld voor zeer regelmatig of zelfs dagelijks gebruik, vandaar hun hoge prijs maar ook hun verhoogde efficiëntie.

Kies de materialen voor uw elektrische plancha

Gietijzer of aluminium? Koolstof of roestvrij staal? De gietijzeren plancha onderscheidt zich bijvoorbeeld door zijn precieze bereiding, maar ook door zijn kwetsbaarheid voor verschillende schokken. De hardchromen plancha schittert met de uitmuntende thermische geleider. De plancha in gelamineerd staal (of koolstof) wordt ook gewaardeerd om zijn gemakkelijke reiniging en weerstand. U moet weten dat hoe dikker de gietijzeren platen (gemiddeld 7 mm), des te resistenter en efficiënter ze warmte geleiden.

Bepaal het vermogen van de elektrische plancha

Of u hem nu binnen of buiten wilt gebruiken, u moet het vermogen kiezen: minder dan 2500 watt of meer dan 2500 watt. In het eerste geval is het apparaat bedoeld voor incidenteel gebruik, voor het grillen van voedsel van bescheiden grootte (groenten en vlees). In het tweede geval is het vooral bedoeld voor mensen die grote stukken vis of vlees willen koken. Over het algemeen bepaalt de grootte van het apparaat het vermogen. In ieder geval moet de temperatuur ten minste 270 ° kunnen bereiken voor comfortabel gebruik.

Let op de prijs

Bekijk uw budget voordat u uw elektrische plancha kiest. Of je nu een budget hebt van 30 euro, 90 euro (de Plancha van Tefal Flavours) of 190 euro (de Plancha Familie van Tefal), geen probleem, ergens wacht een elektrische plancha op je.Opmerkingen:

 1. Jukasa

  Wat een geluk!

 2. Duzil

  Dit briljante idee is goed

 3. Pesach

  wonderfully, it's valuable information

 4. Dorien

  Ik weet niet eens wat ik hier moet zeggen.

 5. Kilian

  Een nieuwsgierige vraag

 6. Mazudal

  Wat een durf!

 7. Kit

  Ondanks wat de aard van het werk isSchrijf een bericht