Behulpzaam

Hoe kleur toevoegen aan de woonkamer?

Hoe kleur toevoegen aan de woonkamer?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een blauwe bankBlauw: een van de favoriete kleuren van de Fransen! En om een ​​goede reden zijn de kleur van de lucht en de zee, blauw en al zijn nuances synoniem met kalmte en sereniteit. In decoratie wordt het gebruikt om een ​​interieur te kalmeren en te verzachten. Het siert onvermijdelijk de woonkamer perfect en nodigt u uit om te ontsnappen wanneer u zich op het middelpunt van deze kamer bevindt: de bank. We kiezen voor donker (marineblauw of middernachtblauw) voor een chic en tijdloos interieur. Kies voor een Scandinavisch interieur voor grijsblauw of pastel. Turquoise en azuurblauw bieden ondertussen een totale verandering van omgeving. Ten slotte is hemelsblauw voor een vintage decor een geweldige bondgenoot. Dus welke bank, helemaal in het blauw gekleed, zal een frisse wind in uw woonkamer brengen?

Roze kussensWie zei dat roze een kitschkleur was? Hoewel het vrouwelijk en een beetje romantisch is, heeft roze geen karakter aan decoratie. Goed gebruikt, distilleert het zijn delicatesse en wekt het enigszins trieste interieurs. En ondanks zijn reputatie combineert het met vele andere kleuren. Met lichte tinten wordt roze de onthullende kleur van een kamer. Met donkere kleuren, roze speelt het vet. Voor de decoratie van de woonkamer wordt het gebruikt in kleine details op accessoires zoals kussens. Het goede nieuws? Er zijn net zoveel tinten roze als decoratieve stijlen! Poederroze voor een Scandinavisch decor, oude roos voor een retro-sfeer, fuchsia roze voor een rock'n roll-spirit, pittig roze voor een gedurfd resultaat ... Pink is nog niet klaar met ons te verrassen!

Een groene zitzakWilt u uw woonkamer energie geven met een natuurlijke kleur? Groen is voor jou! Geassocieerd met de plantenwereld, maakt groen - in al zijn nuances - het mogelijk om het interieur van buitenaf te openen. Geen wonder dat het een ultra trendy tint is! Vooral omdat het de perfecte balans symboliseert: noch koud, noch heet, het is een kleur die positieve energieën naar elke kamer in het huis brengt. Om het voorzichtig aan te nemen, kunt u beginnen met een kleine stoel. Kies een kaki groene zitzak als uw woonkamer Boheemse chic is. Als je meer van een Scandinavische decoratie bent, kies dan voor een watergroene of amandelgroene poef. Eindelijk zullen fans van exotische en tropische decoratie hun geluk vinden met een intenser groen zoals flessengroen. Voeg wat planten toe en je interieur zal Moeder Natuur regeren!

Een gele fauteuilGeen kleur is stralender dan geel. Een eenvoudig geel accessoire en je interieur wordt opgefleurd. Om deze vrolijke schaduw in de woonkamer aan te nemen, kiest u voor een fauteuil! De fauteuil is niet te klein en niet te imposant en ideaal om geel in de woonkamer uit te nodigen. Stimulerend naar believen, geel en al zijn nuances brengen een dosis goede humor in deze gezellige kamer. Wat betreft de vorm van de fauteuil, we kiezen deze gestoffeerd en mosterdgeel voor een woonkamer met retro-accenten. Zuurgeel en op acapulco geïnspireerd, zal de fauteuil de charmante aanwinst zijn van een exotisch interieur. Gemaakt van stof en strakke lijnen, kan het worden geïnstalleerd in Scandinavische of moderne interieurs.

Kleurrijke postersWil je niet te veel in meubels investeren? Kies voor kleurrijke decoratieve objecten! En posters zijn er een van. Ze zijn oneindig beschikbaar, afhankelijk van uw wensen en de stijl van uw interieur. Tussen kleurrijke pop, natuurlijk groen of meisjesachtig roze, heb je keuze te over. Dus verwen jezelf!


Video: Zo breng je snel meer kleur in je woonkamer (Augustus 2022).