Behulpzaam

Gordijnen: Oogje deur

Gordijnen: Oogje deur


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Deuren of gordijnen met metalen ogen zijn bijzonder geschikt voor een hedendaags interieur. Omdat de gereedschappen voor het instellen van oogjes van deze grootte (4 cm in diameter) vrij duur zijn, is het raadzaam om kant-en-klare strips (verkrijgbaar in stoffenwinkels) te gebruiken, die het maken aanzienlijk vergemakkelijken.

Keuze uit stof en accessoires

Kies uw stof volgens de schaduw en het materiaal van de oogjesbanden. Met dit type oogjes is een redelijk droge en zware stof perfect. Om de benodigde afstand voor een deur met een oogstrip van deze hoogte te berekenen, plaatst u uw hengel en meet u deze op de grond door 8 cm toe te voegen voor de zomen. Tel altijd een oneven aantal oogjes en dezelfde breedte stof aan elke kant van de eerste en laatste oogjes.

De stap voor stap

Montage en installatie

De grootte varieert afhankelijk van het soort sfeer en de gekozen stof. Als u twee strips moet samenstellen om de vereiste maat voor uw gordijn te verkrijgen, volgt u deze procedure. 1 Monteer twee stofhoogtes, d.w.z. de yardage van stof tussen de stang en de grond plus 8 cm, met de goede kanten op elkaar, door 2 cm van de rand te naaien.

2 Draai uw stof om en open de naad met een strijkijzer. 3 Maak op de twee hoogten een terugkeer van 2 cm. 4 Bereid twaalf platte vouwen van 6,5 cm diep over de breedte van de stof. Plaats hiervoor een speld op 6 cm van de rechterrand en de volgende 13 cm. Markeer de volgende vouwen, waarbij de pennen afwisselend 10 en 13 cm uit elkaar liggen. 5 Vorm de vouwen door de twee pinnen telkens te overlappen. Verwijder de bovenste pen en speld de drie lagen stof aan elkaar.

6 Markeer met een uitsparing van 2 cm aan de twee lange zijden van de strook oogjes. 7 Open de oogstrip en plaats deze schrijlings op de bovenkant van het gordijn en bedek het hoofd ongeveer 2 cm. Steek in een rechte steek.

8 Steek de stof van de strook aan de twee korte zijden zo dat deze over de randen van het gordijn en de machinesteken past. 9 Installeer uw gordijn op zijn stang en wacht 24 uur. 10 Speld vervolgens de onderste zoom vast zodat deze ongeveer 1 cm van de grond is. 11 Doe je gordijn omlaag en naai je zoom. Voor zeer lichte gordijnen kunt u kleine oogjes die in stoffenwinkels worden verkocht zelf bevestigen met de bijbehorende clip. U plaatst uw oogjes op de reeds ingesloten kop om te voorkomen dat de stof scheurt. De keuze van de stang of een eenvoudige gespannen metalen kabel hangt af van de diameter van de ogen. Kies dan voor zeer verzamelde gordijnen die echt spectaculair zijn.

De Pro Council

Als je stof zwaar is, kan spelden een beetje moeilijk zijn. Aarzel in dit geval niet om een ​​paar punten met de hand te plaatsen om het perfect op zijn plaats te houden. Knowhow - woondecoraties © La maison rustique - éditions Flammarion, 2006Opmerkingen:

 1. Darwin

  Volledig ik deel uw mening. Daarin is ook iets goed idee, steun ik.

 2. Aponivi

  Je hebt geen gelijk. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen.

 3. Deorwine

  I actually didn't like it)

 4. Eallison

  Mocht u zeggen dat u zich vergist.Schrijf een bericht