Opmerkingen

Mom's interview: Poulette Magique

Mom's interview: Poulette Magique


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Na ons geweldige interview met Eve van het Mini Reyve-blog, is het Cécile - ook bekend als Poulette Magique - waar we van houden - om te reageren op ons interview met moeder. Cécile heeft eind 2009 op Poulette Magique geblogd, waar we haar wereld ontdekken via haar kinderen, decor en DIY-tickets. Een verzamelmoeder die ons haar wereld van haar laat zien in foto's en een goed humeur! Wat is voor jou het coolste moederdagcadeau dat je dit jaar zou kunnen ontvangen (of volgend jaar als het tijd kost)? Ik zou graag een fotoalbum / souvenirboek hebben, handgemaakt door mijn dochter. We zijn er dit jaar een begonnen, het is het soort geschenk dat tijd kost, maar we houden een leven lang omdat het vol herinneringen is.

Een notitieboek waarin we veel kleine alledaagse dingen bewaren - en mooie polaroidfoto's Het slechtste geschenk dat we u kunnen geven? Kleding. Het lijkt misschien vreemd, maar ik ben vrij moeilijk qua kleding, ik hou van tweedehandswinkels, vintage jurken en plotseling krijg ik altijd een bepaalde angst als ik kleding krijg aangeboden! Doe-het-zelfniveau van kinderen, en we kennen hun vaardigheden op dit gebied, wat is het ergste dat ze je kunnen bieden (zelfs als het uit hun kleine hart vol hoop komt)? Een indrukwekkend geschenk, heel indrukwekkend. Omdat ik een druk huis heb, zal ik niet weten waar ik het moet zetten en zal ik het moeten laten verdwijnen in een ruimte-tijd gang, een beetje zoals de IMMENSE houten stok die ik vorig jaar had. En het beste? (de coolste / praktische / mooie kinder DIY)? Ik ben dol op DIY voor kinderen in gekleurd zand, ik vind het te schattig en afhankelijk van de container kan de weergave super cool zijn.

We zijn zo fan van deze DIY kawai-bloempot aangeboden door Cécile! Wat zou je de leraar aanbevelen voor DIY's moederdag dit jaar? Dat is goed omdat mijn vriend een leraar is en we samen hebben nagedacht over een project voor zijn studenten (hij heeft kleintjes van 2 tot 4 jaar oud). We dachten aan het maken van een verpakking om aan te passen aan een chocoladewafel om aan te passen (zodat we zeker weten dat het moeders zal bevallen!) En ik zal een verpakkingssjabloon maken met lege ruimtes voor kinderen om erop te tekenen . Als ik tijd heb zal ik het ook uploaden naar mijn blog! Je bent een moeder, je moet wel wat moederdaggeschenken hebben gekregen voor de gelegenheid ... Wat was beter? Mijn dochter wordt 5 jaar oud, dus dit jaar zal het mijn tweede moederdagcadeau zijn en de eerste was bijzonder "speciaal". Plots zijn de attenties van mijn dochter die ik aanbid wanneer ze me boeketten met bloemen aanbiedt die in de tuin zijn opgehaald! En het ergste Zonder aarzeling de houten stok of beter gezegd de tak die vorig jaar werd aangeboden. Ah en als bonus waren er transparante ballen gevuld met katoen. Ik denk dat de lerares een eerder ... conceptueel geschenk probeerde, of anders had ze geen idee en maakte van de gelegenheid gebruik om haar tuin op te ruimen door de takken te recyclen! En wat heb je ermee gedaan? Zitten ze goed in de woonkamer of "oeps, het ging kapot"? Ik heb het concept van spatio-temporele fout toegepast en vreemd genoeg heb ik geen scrupules ... En heb je bovendien nog herinneringen aan het doe-het-zelf dat je je moeder gaf toen je klein was? Ja, ik herinner me dat ik foto's maakte in gekleurd zand (met een lijm die zo sterk rook dat ik nog steeds de gemarkeerde geur in mijn geheugen heb), ik herinner me ook dat ik een deursok in de vorm van een hond had genaaid en geschenk gemaakt van cirkeldiagram vak. Uiteindelijk zijn sommige doe-het-zelvers die we nu zien slechts een herinterpretatie van de tutorials die we als kinderen hebben gemaakt, ze zijn net bijgewerkt, de technieken die ze niet veranderen maar aanpassen aan onze generatie.

Cécile is een verzamelaar: we kunnen een heel klein deel van haar verzameling vintage camera's zien Deco-niveau en / of organisatie van het dagelijkse gezinsleven, wat is het beste advies dat u van uw moeder zou kunnen hebben gekregen? Mijn moeder heeft me nooit teveel advies gegeven over versieren of hoe ik mezelf met mijn gezin zou moeten organiseren. We kunnen het heel goed met elkaar vinden, maar we hebben een heel andere visie op decoratie en ik ben veel wanordelijker dan zij. Aan de andere kant vertrouwde ze me altijd in mijn keuzes, of ik nu voor mijn werk, de opleiding van mijn dochter, mijn manier van leven ben, ik weet dat ze er voor me zal zijn. Dus ik zou zeggen dat zijn beste advies is om er altijd voor me te zijn, naar me te luisteren kreunen, me te feliciteren, me te steunen, me te leiden, maar altijd zonder mezelf op te leggen. Een boodschap voor haar? Bedankt dat je er altijd bent. Ik hou van je. Om Poulette Magique te vinden: - Haar blog: www.poulettemagique.com - Haar instagram: www.instagram.com/poulettemagique/Opmerkingen:

 1. Hlinka

  Ik ben het ermee eens, deze uitstekende gedachte valt trouwens

 2. Gamaliel

  Uw aanvraag antwoord ik - geen probleem.

 3. Cidro

  Bedankt voor de hulp in deze vraag, hoe gemakkelijker, hoe beter ...

 4. Heywood

  Ongelooflijke reactie)

 5. Eadburt

  Het spijt me, maar ik denk dat je het mis hebt. Ik ben er zeker van. Mail me op PM, dan praten we verder.

 6. Lamond

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 7. Vudolar

  Ik doe mee. Al het bovenstaande is waar. Laten we dit probleem bespreken.Schrijf een bericht