Behulpzaam

Interieur van het huis

Interieur van het huisWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Gedurende 12 jaar heeft Gérard Bruneau, gepassioneerd door schoonheid, het interieur van Parijse huizen gesublimeerd. Voormalig meubelmaker, creëerde hij zijn bedrijf "Interior's Home" om te voldoen aan de behoefte aan uniekheid en bruikbaarheid van de huizen van Ile de France. We hebben gebruik gemaakt van het bezoek van zijn nieuwste renovatieproject om zijn inspiratie te begrijpen en zijn geheimen over interieurarchitecten te prikken.

Hoe een ruimte visueel te vergroten?© Interieur thuis Zonder de vierkante meters aan te raken, legt de ontwerper uit dat zijn eerste missie is om de ruimtes visueel te vergroten. Door een partitie, een gang te verwijderen, krijg je meteen meer helderheid. In zijn nieuwste project aarzelde hij niet om een ​​deel van de badkamer te verwijderen om de ingang te vergroten en opslagruimte toe te voegen.

Badkamer specialist© Interieur thuis Voordat Gérard Bruneau interieurarchitect werd, was hij specialist in de verkoop en installatie van badkamers. Een essentieel stuk dat hij praktisch, elegant en gericht op de grootte van de douchecabine leuk vindt. Een essentieel element, volgens hem, om zich daar goed te voelen.

Een professional die aan alles denkt© Interieur thuis Naast zijn ervaring en knowhow heeft Gérard Bruneau zich omringd met een team van deskundige medewerkers in de bouwsector. Het levert complete en transparante offertes en aanbevelingen. Van plannen tot de laatste reep, deze interieurontwerper denkt aan alles en biedt diensten van hoge kwaliteit.

© Interieur thuis Met zijn visie op ruimte, zijn smaak voor schoonheid en serieuze partners, is Gerard Bruneau een vertrouwde professional, geprezen door vele eigenaren. Contact: Interior's Home door Gérard Bruneau Telefoon: 06 14 34 57 54 E-mail: [email protected] Site: interiorshome.fr


Video: BINNENKIJKEN IN HET PRACHTIGE HUIS VAN INTERIOR JUNKIE. FLEXA KLEURT JE INTERIEUR. (Augustus 2022).