Behulpzaam

Maak decoratieve effecten in het schilderen

Maak decoratieve effecten in het schilderen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Lakken, glazuren, verouderende verven, tadelakt bieden ons creatieve mogelijkheden om het zelf te doen. Wanneer creativiteit ons vasthoudt, laat dan ruimte voor verbeelding.

Een palet van decoratieve effecten

Er was kalkverf, voor een oud mat effect, sponsverf voor een zuidelijk zonnebrandeffect in het huis, plaats met verf voor decoratieve effecten. - Het metaalachtige effect reproduceert metaal met zijn subtiele en kostbare reflecties. Het kan verweerd, getextureerd of zelfs gecorrodeerd zijn. Het wordt gevonden in de vorm van bladgoud, bijvoorbeeld in Libéron of in de vorm van een metaaleffectverf, zoals bij Pébéo. De metaaleffectverf herstelt de stijl van een tafel, een stijlvolle fauteuil of kleine decoratieve items. - Het glazuureffect laat je spelen op transparantie-effecten. Het kan toon op toon worden gebruikt, of op een ouderwets schilderij om het te verdoezelen en een zeer authentiek effect te creëren. Het is ideaal voor keukenmeubels, badkamer of kinderkamer. - Het kalkeffect geeft objecten de charme van het oude. Het is een ideaal effect voor de stijl van het familiehuis. Het wordt verkregen door twee schilderijen op elkaar te leggen, in zwart-wit of in contrast met kleuren. De bovenste verf wordt afgeveegd met een natuurlijke spons op de gebieden die u wilt markeren; het is de techniek van het schilderen die "vegen" wordt genoemd. Anti-vlekkenbescherming kan dan worden toegepast. Met name bij Pébéo zijn prachtige tinten zoals vijgen verkrijgbaar in hun kleur om te wissen. - Het knettereffect is een techniek die is ontleend aan traditionele Aziatische decoraties, ideaal voor het restylen van een klein meubel meegenomen uit Azië. Dit effect heeft het effect van aardewerk porselein. Het wordt verkregen door een kraakverf en een kraakgel op elkaar te leggen.

Essentiële gereedschappen en accessoires

Als u uw objecten wilt personaliseren en ze hun volledige effect wilt geven: de penseel, de ontkrulborstel, het decoratieve potlood, de spons zijn enkele voorbeelden van praktische hulpmiddelen. Voor meer techniek worden de wasstok en het decoratieve potlood gebruikt om een ​​meubel of een object te decoreren en te benadrukken. Eindelijk zullen de stencils, de opdrukken en de schrijftechniek op de muren kleine handjes verrukken!Opmerkingen:

 1. York

  Je kent mijn mening

 2. Chowilawu

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 3. Goltigal

  I can give you consultation for this question. Together we can arrive at the correct answer.

 4. Kekipi

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je geen gelijk. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 5. Voodooran

  Bedankt voor je ondersteuning.Schrijf een bericht