Anders

De belangrijkste stappen voor succesvolle opslag

De belangrijkste stappen voor succesvolle opslag


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Onze interieurs zijn soms erg druk en we weten niet altijd waar we moeten beginnen met sorteren. Vandaag zijn er Home-organisatoren, reorganisatie-experts die u zeer wijs advies geven voor het sorteren, opslaan en houden van uw leefruimte georganiseerd. Hier zijn de belangrijkste stappen voor succesvolle opslag. Interview door Bérangère Larivaud

Wat zijn de redenen die een persoon ertoe aanzetten om een ​​thuisorganisator te bellen?

We leven in een overconsumptiemaatschappij en we hebben allemaal de neiging om te accumuleren. Sommige mensen meer dan anderen. Na een tijdje ademen we niet meer, we zijn niet langer thuis. Over het algemeen realiseert de persoon zich dat hij zijn interieur moet reorganiseren tijdens een overgangsperiode: intrekken bij de echtgenoot, scheiden, telewerken, rouwen, verandering van decoratie ... We moeten plotseling de controle over zijn ruimte terugkrijgen om op een betere basis te beginnen. Hier kom ik binnen.

Wat zijn de belangrijkste fasen van opslag?

Ik spreek liever van reorganisatie dan van opslag. Eerst moet je alles legen: kasten, kasten, laden ... Alles sorteren en verzamelen op type: CD, boeken, kleding, boodschappen, schoonmaakproducten etc. om een ​​precies beeld te krijgen van zijn voorraad. Over het algemeen zijn de drie belangrijkste congestiecentra kleding, papier in brede zin en voedsel. Vervolgens reorganiseren we door te bepalen waar we dingen terug willen zetten. Plaats dingen niet altijd terug op hun oorspronkelijke plaats. Een klein dressoir in een ingang kan bijvoorbeeld perfect zijn voor het opbergen van sjaals, riemen en badkleding. Soms verplaatsen we het meubilair en wordt de circulatie gemakkelijk. Een reorganisatie is geslaagd wanneer voor elk geval de juiste vragen zijn gesteld: heb ik die nodig? Wil ik Is het mooi? Is het nuttig? Ik houd rekening met de manier waarop mijn cliënt werkt. Als het klein is, zal ik bijvoorbeeld hoge opslag vermijden. Het is een speciale dag voor de persoon, die merkt dat hij zijn intimiteit onthult.

Wat zijn de gevolgen van een reorganisatie?

Allereerst is de persoon 's avonds blij om naar huis terug te keren omdat hun accommodatie beter "werkt". Ze krijgt energie en verliest stress: ze vindt een plek om te rusten, waar te ontvangen. Sommige mensen hebben zo'n rommelig interieur dat ze niet langer vrienden durven te ontvangen en zichzelf te isoleren. Een reorganisatie is ook een winst voor geld omdat we soms sieraden, geld vinden. Maar bovenal begint de persoon anders te consumeren: hij denkt meer voordat hij koopt, wordt minder dwangmatig in zijn aankopen. Het bespaart ook tijd in het dagelijks leven omdat u niet langer uren op zoek bent naar uw bezittingen. En toen, kleine anekdote, merkte ik dat mensen met overgewicht vaak afvallen nadat ze hun interieur overzichtelijk hadden gemaakt.

Organiseer uw opslag , Cyrille Frémont, ed. FleurusOpmerkingen:

  1. Kyland

    Het is gewist

  2. Donte

    Ik geloof dat je een fout maakt. Ik kan mijn positie verdedigen. Mail me op PB.

  3. Gameel

    Geweldige, heel grappige meningSchrijf een bericht