Informatie

De multifunctionele bank komt de woonkamer binnen

De multifunctionele bank komt de woonkamer binnen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De bank is duidelijk een van de middelpunten van de woonkamer en het maken van de juiste keuze is essentieel. Wat zijn de trends voor morgen? Het lijkt erop dat de bank comfortabeler wordt en multifunctioneel wordt. Decryptie. Interview door Bérangère Larivaud

Wat zijn de belangrijkste huidige ontwikkelingen op het gebied van banken?

De banken bieden steeds meer functies: relax, hoofdsteun, beweegbare en verstelbare manchetten, meer en meer slaapkwaliteit. Er ontstaan ​​bi-kleuren of zelfs bi-materialen (een combinatie van leer en stof). Ten slotte neemt comfort alle rechten terug, met meer aandacht voor morfologische verschillen. Design is niet langer genoeg.

Hoe denk je dat de bank van morgen eruit zal zien?

De drie basisfuncties van de stoel zullen zich ongetwijfeld meer en meer voordoen: functie van ontspanning, gezelligheid en wettelijke functie. We zullen de ontwikkeling van relaxstoelen voor mannen en vrouwen zien, evenals televisiekamers gewijd aan thuisbioscoop, met banken met planken, bijvoorbeeld. Voor jongeren en in de ontvangstlounge zal de bank focussen op gezelligheid. Tegelijkertijd zal de bank als een designobject, in het midden van de kamer, ook zijn plaats krijgen en een wettelijke functie vervullen. Ten slotte denk ik dat de mode voor decoratie de ontwikkeling van de textielbeurs zal stimuleren met elementen van integratie in de persoonlijke omgeving die meer en meer aanwezig zijn (bijvoorbeeld kleine gekleurde kussens).

Hoe kunnen we sofa en respect voor het milieu combineren?

Door het gebruik van meer natuurlijke materialen, zoals textiel, leer en gelabeld hout, uit bossen die worden gecontroleerd op regeneratie. De vraag begint te rijzen, maar het is nog niet de essentiële zorg van de consument. Decoratieve ideeën, foto's en advies rond de bank: hoe u uw bank kiest, te vermijden fouten en de keuze van kussens.Opmerkingen:

  1. Digami

    Je hebt het belangrijkste gemist.

  2. Boadhagh

    Sorry, dit past niet bij mij. Wie kan er nog meer voorstellen?

  3. Esteban

    Zeer vergelijkbaar.Schrijf een bericht